Dati-mi si mie siteuri cu adoptii caini in afara de adoptiicaini.ro! dau ceva mare si portocaliu! :P +vot inteligent!
Http://mariuka-d.blogspot.com/ Filmulet nou pe blog! Daca vreti sa va uitati. Cum vi se pare? Astept pareri! Fundita!
Saluut... Dati-mi niste informatii cum sa-mi dresez papagalii:-s...Si ce mai pot sa fac cu ei:-D Fundita:-X
Heeeeelp! stie cineva despre ce vorbesc? vreau sa pastrez niste obiecte intr-un cub transparent, sub forma de breloc, amuleta, etc. dar nu ca imagine (fotocristal); obiectul in sine, sa fie imortalizat...? (mai mult)
stiu ca v-am cam zapacit zilele astea cu aceasta intrebare, dar nu ma lasa tata sa primesc un bichon aseara l-am intrebat si a spus ca noua nu ne trebuie catel in casa pentru ca mai demult...? (mai mult)
Obsedati de hello kity http://wwwionny.blogspot.com/2011/02/obsedati-de-hello-kity.html
Cine este skater foarte bun cam de 9 ani cum am si eu si is mai bun decat unu de 11 ani. Ce scheme mai stiti sau nu?
Eu am o catelusa canis si e o dulce eu sunt in italia si a trebuit sa o las la parinti mei, imi pare rau enorm de mult si mi-e dor de ea nu demult mi-a spus maicamea ca are ceva probleme adica la fund...? (mai mult)
Cine are cont pe Webkinz va rog sa-mi zica:Ce tema de camera ar fi mai potrivita pentru un tatu curcubeu? Am avut tema de plus dar nu mi-a placut. Va rog sa-mi ziceti.
Ceawww cine are multe haine sau lucruri pe stardoll si sa plictitsit daca nul mai vrea mil deie mie mersi mult funda
Ai un suflet bun si o mana ce poate da un click zilnic pana pe 16 martie 2011? Catelusii au nevoie de tine! Trebuie doar sa dai un click pe butonul "hraneste-ma". Nici macar nu trebuie sa iti faci cont!...? (mai mult)
Cum sa devii emo in 10 pasi simpli http://wwwionny.blogspot.com/2011/03/cum-sa-devii-emo-in-10-pasi-simpli.html
Http://wwwionny.blogspot.com/2011/03/cel-mai-dragut-copil.html va place?
Cate martisoare ati primit? Fiti sinceri.EU 30 :) Cate martisoare ati dat? EU.hmm nu stiu
Azi mai este Nini? K n-am ce face si vreau sa ma uit da nu-mi prea place :(:)).
De ce cainele meu roade lucruri?
Care este animalul vostru preferat? Funda la cel mai interesant!
Eu inainte sa fac ceva ascult piesa mea favorita.de exemplu eu am pe 15 martie campionat la fotbal si nu mai imi plac melodiile mele favorite care ma antrenau pshic si jucam mai bine. ce melodii "antrenante"aveti...? (mai mult)
Deci TPU mi-am descarcat Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 pentru plystation2. Dupa cate am inteles jocurile pentru ps2 se scriu cu ajutorul programei dvd decrypter, dar in aceea mapa unde se afla Dragon...? (mai mult)
Cu ce program pot sa fac filmulete cu imagini si muzica ca cele de pe youtube?
Urgeeent! Cum iau sonorul la un video cu Movie Maker? Urgent ca imi redeschid blogu`! :)) Mersi
:-ss... Ce sa ma fac.LA papagalul meu (Fetita). Acum am observat ca tine un ochi inchis si unul deschis...:-s. Si este si putin rosu.Sa nu-mi spuneti sa ma duc la veterinar. Poate stiti voi ceva.Si ma si? (mai mult)
Ofer mascul ciobanesc german pentru monta are 3ani.Eu sunt din Ploiesti.As dori ca viitoare pereche sa fie tot un ciobanesc german.
Unde gasesc si eu venus flytrap in romania si la ce pret?
Daca o sa ma duc la un liceu mai bun orcare (ex cuuza) si dupa aceea ma duc la facultatea veterinara pentru a ma face veterinara trebuie neaparat sa ma duc pe profilu bio-chimie si cred ca nici nu are acest...? (mai mult)
1 martie fericit la toata lumea si in continuare numai fericire si bucurie: 1 Martie fericit! (scuze de categorie si ca am postat aceasta intrebare asa tarziu)
A mai cumparat cineva din ungaria caine bichon de la numitul LASZLO ITVANNE; Astept raspuns urgent!
O chestie cam ciudata. Am luat 2 perusi cam de 2 luni. Si pare ca s-au acomodat sau cel putin unul dintre ei pentru ca deja unul imi mananca din palma si imi sta pe deget, iar celalalt este foarte obraznic....? (mai mult)
Ce idei pentru jucarii pentru. pisici aveti? Nu vreau sa le cumpar deoarece unele jucarii cumparate pot fi periculoase. Ceva idei?
Am o intrebare:Cate rase de caini exista si care sunt acelea!
In jocul barn buddy am vazut la altii o pisica si un catelus mai mici cum pot sa imi iau si eu asa ceva ca am deja level 100 si macar spuneti-mi de ce cand ai pisica de aia mic iti arata in stanga niste...? (mai mult)
la cata vreme fata gupy? tinanad cont ca de 4 zile ia aparut pata dupa aripioarea inoatoare
Aveam un blog pe care puneam filmulete, dar l-am inchis pentru ca nu mai aveam idei, si ma criticau foarte multe persoane. Cand l-am inchis, am primit o gramada de comentarii pe HI5, gen'de ce...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca are ceva ca nu i-am facut vacinul la caine Bichon la 8 saptamani deoarece doctorul veterinar l-a programat numai la 10 saptamini la vacin.Multumesc!
Cum sa fac un loc de joaca pentru pisicile mele? Cateva idei?
Cum iti inveti catelusul sa nu te mai muste? plz ajutati-ma :o3 l-am invatat sa nu mai faca scaun decat la locul lui dar nu reusesc sa il invat sa nu mai ma muste :(( vreau sa vad cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Cam cat costa un pui de pisica?
Va rog mult am nevoie de ajutorul vostru... imi iau un yotkshire terrier toy fata si chiar nu stiu ce nume sa ii pun, e foarte important pentru mine, va rog imi spuneti si mie cateva nume frumoase...? (mai mult)
am si eu nevoie de catve sfaturi! vreau un bichon dar tatal meu nu este de acord... din pacate... dar nu vreau sfaturi de genul:fii mai responsabila du gunoiul si etc. tatal meu este greu de convins? (mai mult)
Dupa cat timp poti sa scot afara la plimbare un caine bichon al meu are aproape 8 saptamanii?
Buna dupa cat timp poti sa scoti un caine bichon afara al meu are 6 saptamanii?
Prietena mea a primit de ziua ei un hamster. Ei bine, nu stie ce nume sa-i puna. Hamsterul este negru cu dungulite albe, mascul. Aveti idei? Funda!:D
Mi-am luat o catelusa dar nu stiu ce nume sa-i dau : e mica si pufoasa e alba cu maro si e taaare zapauca si jucausa :)) cateva sugestii... :D fundita
Am si eu o intrebare: Ce cadru este mai bun dintre astea doua un CULT sau un Federal?
Vreau sa fac un filmulet, dupa scenariul meu. Sunt deschisa la sugestii si astept colaborari :) Vreau sa fie ceva "no cost" care ulterior sa fie postat pe youtube pentru. a vedea parerea generala a oamenilor...? (mai mult)
Sal TPU cat e un calculator suficient de bun pentru jocurile MMORG si internet?
:*Am primit de ziua mea(ieri) de la cea mai bună prietenă un hamster. Mai am un porc de guineea si un caine...nu stiu ce nume să îi pun hamsterului. Este negru si are pe burtă nişte dungi? (mai mult)
Heyy cat costa un caine beagle fara pedigree?;))
help :(( vreau din tot sufletul un catel micut (bichon)! pe mama am convins-o dar tata... e un obstacol ce sta in calea acestui bichon:( am mai incercat eu sa il conving dar tot zice ca nu? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului