Care este diferenta dintre lupii alpha si lupii omega? stie cineva?
Hey, buna! V-ati uitat la Romanii Au Talent? Cine credeti ca va fi castigatorul/castigatoarea/grupul castigator? Sau cel putin, cine ati vrea sa fie? Eu cred ca Narcis o sa castige. Are o voce care a...? (mai mult)
Hey pe un blog se pot pune categorii ca de ex.,, caini ",,, pisici "? Daca da, cum?
Cine imi spune si mie cum as putea sa creez un forum. m-ar ajuta foarte mult site-urile si sa fie gratis va rog. fundita bineinteles
Ce caine spuneti voi ca este mai dragalas pentru un baiat Bichon Bolognese sau un Westie
Adoptiicaini. iasi: La Iasi se va organiza Flashmob in Piata Unirii, Marti, ora 13:00, aceeasi ora ca si mitingul din Bucuresti. Rugam iesenii sa participe! Protest impotriva intentiei de a se adopta...? (mai mult)
Sall! Imi puteti da conturi la lady popular de lvl 3 sau mai mare? ( mesaj) Dau in schimb cont la lady popular de lvl 2 :) Plssss
Stateam si ma gandeam sa fac un blog dedicat oarecum animalelor pentru ca am o dragoste mare fata de ele. Dar nu prea am idei ce as putea scrie pe un asemenea blog. Ceva Sugestii? Si cum as putea numi acest...? (mai mult)
as vrea ceva conturi pe stardoll daca nu il mai vreti:dpe mesaj privat:D sau niste coduri as vrea foarte mult mersi:)
Funda+ Vot! Care stie ceva concursuri pentru caini (Nu catei) pe net cu premii...sa fie ceva concurs de frumusete daca se poate! Cainele meu : ~ http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=383279004&? (mai mult)
Ofer mascul ciobanesc german pentru monta are 3ani.Eu sunt din Ploiesti.Nu este necesar ca viitoare pereche sa fie tot un ciobanesc german.
Buna :D Voice ati crede sa continuu sa ma joc CorssFire sau 4yoUrsMt2? Astept raspunzuri;).
Hei, salut, trebuia sa-mi iau un xbox 360, ma puteti ajuta si sa-mi ziceti, de care ar fi mai bun, ce componente sa aiba sa fie mai bun ...pS:am auzit ceva de xbox 360 slim, ar fi mai bun?
Am o pereche de zebre australiene si ieri a facut un ou jos pe grilaj dar era spart si apoi cred ca au dat cu ciocul in el ca nu mai era acolo si erau numai farmite din coaja. si azi cand m-am dus sa vad...? (mai mult)
Sunt proprietara unui mic pechinez care a fatat recent. Am preluat-o de la tara, deci are niste culori in blanita cam dubioase... mirosuri de asemenea. As dori sa-i fac acesteia baie, dar nu sunt? (mai mult)
Ce animal va place cel mai mult?:D sa vedem daca e acelasi cu preferatul meu... daca e Fundaa
Hobby-ul meu este fotbalul si jocurile video si imi plac la nebunie animalele dar cred ca imi lipseste ceva dar, ce?
ce parere aveti despre struti? eu nu sunt anti struti :)):)) (t de tigara nu t de la trompeta)
Sallz! As vrea sa stiu si eu cum sa procedez sa-mi ia un catel parintii :D sau un hamster? :).(metntionez ca nu merge cu milojitul) :)) Astept:>
De ce nu merge barn buddy din nou?
Buna tpu.nu stiti din cat martie baga din nou nini...:x?
De o zi ma chinui sa perfectionez aspectul blog-ului asta, http://filme-mobil.blogspot.com/. Va rog frumos, cei ce va pricepeti in domeniu, imi puteti da mai multe sfaturi despre ce ar mai trebui sa...? (mai mult)
Ştie cineva câte grame de mâncare trebuie să mănânce porcuşorul de guineea pe zi? mi-e frică să nu-i dau prea mult.Veniţi cu răspunsure întemeiate şi sincere nu la ghici, că aşa pot şi...? (mai mult)
Dau FUNDA! stiti un joc gen mall world si my shops de fe facebook dar in care sa-ti faci magazin cu de toate si multe alte magazine. sa comanzi lucruri si sa le pui la vanzare.
Stiti cumva un joc gen my shops de pe facebook dar in care sa-ti faci un magazin mare si sa comanzi lucruri si sa le pui in magazin la vanzare! dau o FUNDA mare!
Sunt din ploiesti si am un ciobanesc german de aproape 3 ani si as vrea sa ii gasesc si lui o partenera.Este cineva interesat?
Care sunt visele voastre (maxim 2) ce scrieti aici poate fi ::oglinda:: voastra Ale mele sunt: -sa ma stabilesc in coreea -sa ajung sa ii vot pe SHINee (probabil in coreea sau romania.nu va luati de...? (mai mult)
Cum vi se pare blogul meu :D :http://wwwionny.blogspot.com/
Caut si eu un dj la radio. luc_ddd1996 add
Buna TPU. vreau sa stiu daca la bichon maltez ii cade parul? deoarece mi-am luat unul si vad ca nu i cade parul dar la maturitate ii cade?
Buna! Am o lista de rase de caini si as avea nevoie sa le stiu pretul, daca ma puteti ajuta : 1. Terrier Australian 2.Fox Terrier cu par neted 3.Toy fox terrier 4.Basenji 5. Jack Russel terrier 6.Border...? (mai mult)
Am un catel cand sa nacut l-am luat la mine acasa de la bunici si i-am dat cu praf de puricii si am cumparat pentru deparazitare interna un lichid de la veterinar si i-am pus in apa si mancare ia trecut...? (mai mult)
Imi puteti trimite site uri cu rase de caini?
Cine imi poate spune cum confectionez o capcana pentru iepuri un site sau o poza plz mult
TPU ajutor urgent! unde pot vedea jakie chan Drunken Master II(maestrul betiv 2)? urgent va rog! funda+ vot
Sallzz... ce spuneti? sa-mi dau matsa pe un pui de labrador?
Vreau sa va cer un sfat, pisica mea are cancer mamar in ultimul stadiu(doctorii nu i-au mai dat nici o sansa) in prezent nu mai mananca, si respira foarte accelerat din cunostintele voastre ce sa fac?...? (mai mult)
Vreau si eu niste nume pentru un porcusor de guineea? (si pentru fete si pentru baieti? >:d
Dupa ce mi-a expirat contul de webkinz ce mai pot face cu el?
Buna ziua am un catel de 9 lui si acum l-am primit si tot musca pe parinti mei si cand are ceva o jucarie si vreau sa eu iau da sa ma muste ce trebuie sa fac?
Am o intrebare: cam cat costa un Bichon? Si care dintre ei e mai frumos sau ieftin (frise, maltez sau havanez)? Fundita.;;)
Voi aveti animale? Daca nu, care ar fi animalul vostru preferat cu care ati vrea sa va petreceti timpul?
Cn creste bichoni sau cunoaste pe candva care vinde in dolj, olt, valcea! [ vot si funda pentru toti ce ma ajuta;* ]
Cate funde trebuie sa ai ca sa devii expert?
O veverita de casa musca?
vreau sa stiu si eu catelusa lui miley cyrus este bichon maltez? asta din imagine? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://light.sunphoto.ro/photos/normal/16823812_TUIMBHWNA.jpg& imgrefurl=http://mileysooperfan.sunphoto.ro/club_miley/16823812&...? (mai mult)
Buna TPU.am inteles ca exista o carte pentru dresaj canin.as vrea sa stiu si eu unele chestii cine m-ajuta, va rog?:D
Caut persoane pentru un forum de protectie a animalelor, a mediului si tot ce inseamna bunul simt, ajutorul, respectul, discriminarea.Forumul este pregatit, avem nevoie de munca, design si implicare...? (mai mult)
Hello! tot legat de iphone: ii pot pune mini memory card?
Care este cel mai bun, potrivit, superb animal.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?