Ziceti si mie un joc legat de civilizatie, incepind din anii in care oamenii erau cu totul primitiv va rog ff frumos (dau fundita mare)
Este acel desen animat pe nume Imagination Movers si este un soricel de plus si nu stiu de unde pot cumpara sau din ce este facut si cum este facut soricelul. Voi stiti? dau funda
Sal ma puteti intreba aici totul despre pesti(boli specii ingrijire)pentru ca am mare ezperienta ( 10 ani)astept intrebari mai ales despre boli!
Cine vrea sa infiintam un clan de counter-strike 1.6 cu forum, server si tot. Lasati id de messenger si va contactez eu.:)
Cine da spre adoptie bichon frise ( in jurul jud. mures )? fundita
Va place ce statusuri am creat? 1.As vrea sa fiu o floare sa am petaale, as vrea sa fiu un fluture sa am aripi sa pot sa zbor as vrea sa fiu de toate dar asta nu se poate! 2.Stau cu ochii in PC...ma? (mai mult)
Cum pot sa imi fac cunoscut pe internet site-ul creat pe ucoz:-/? :-? pls ajutati-ma! Site-ul este acesta http://ciulyandsteaua.do.am
Cateii... Am cateva intrebari despre prietenii nostri cu patru labute... 1. Ei vad alb-negru? 2. Ce i-a spus cainele lui Dumnezeu? 3.De ce este asa de loial? 4.De ce majoritatea dupa ce li se intampla? (mai mult)
Cum schimb antivirusul Nod32 acum vreau sa il fac din nou sa mearga sa nu il mai descarc odata era ceva cu intrai in start in control panel add remov programs dadfea click pe el si dadea remove da mie...? (mai mult)
am o intrebare, credeti ca banda de alergat de camera e la fel de eficient ca alergatul normal?:)))multumesc
Cineva mi. a spus că cîinii văd Alb-Negru. e Adevărat?!
Ce mananca calulu? Unde traieste? Ce mananca? Ingrijiri speciale...Va rog ajutati-ma!
Salut, am nevoie de niste "raspunsuri" cam cat costa un pui de pitbull in lei sau in euro, dar de preferabil in lei. Astept raspuns, multumesc.
Asi dori un site in care sa fie cateva videouri cu concursuri de frumusete canina(P. S. nu doar asa 0:30 secunde si gata)Pot sa fie si in alta limba nu ma deranjeaza.Mersi mult sa nu uitati FUNDA!
Http://www.facebook.com/photo.php?fbid=193004390727464& set=a.192870797407490.51583.100000537143580& pid=632125& id=100000537143580 Vrea cineva să adopte o pisică tare scumpă? Are doi anișori, sterilizată,...? (mai mult)
Am prieteni care au animale de casa si mereu cand vorbesc despre ele eu imi aduc aminte de motanul meu Peticel il iubeam foarte foarte mult enorm de mult chiar daca era un motan chiar daca lumea zicea ca...? (mai mult)
Ce scuza sa zic la diriga pentru ca i-am dat cuiva degetele peste cap?:D
am o catelusa bichon maltez de 1 an si inca nu i-a venit ciclu, este vreo problema cu ea?
Am si eu o intrebare catre colectionarii de machete auto si de "tuning-ul" lor.Am un bmw x5 si as vrea sa incerc sa il modific... vreo idee?
Buna TPU. e cineva din Pitesti care da spre adoptie bishon?
La mine la scoala in clasa am avut deja 3 cazuri de varicela iar azi la 2 fete le-a aparut bube la scoala si le mancau dar nu au plecat acasa. Eu nu am facut varicela ( decat o forma usoara care a durat...? (mai mult)
Unde pot gasi numarul 1 din colectia mari corabii de la deagostini din26.01.2011?
Stiti vreun cabinet veterinar in Ploiesti? De preferat langa Balif
Salut vreau sa imi iau un caine si nu stiu de care...cainele e de rasa Pitbull dar de care sa imi iau femela sau mascul? ajutati-ma pls sa ma decid, avantaje/dezavantaje daca sunt.care e "mai rau" care? (mai mult)
eu joc farmerama si am castigat un arbore de aur, imi puteti spune va rog ce avantaje imi da?
Ai un animal de casa? Daca da ce animal? Un vot pentru cel mai dragut animal
Voi lua un catel chihuahua rasa pura are 2 luni ce ar trebui sa stiu despre el? nu vreau link'uri mersi
Cel mai nou anunt cu adoptii catei chihuahua? funda:x
Tata este plecat la servici si majoritatea timpului il petrec singur. Vreau un animalut mic dar nici prea mic. Un animalut normal care sa nu faca galagie si mizerie excesiva. Niste sfaturi si de animal...? (mai mult)
Cine stie cand se tine faza judeteana la handbal in judetu hunedoara pentru gimnaziu... si unde?
Cum pot strange cat mai multe voturi pe site-ul e-joculet?
Imi poate spune cineva cum se poate face rost de diamante pe lady popular?
Imi place foarte mult dansul si mi-ar place sa ma inscriu la o scoala de dans, si ar dori sa-mi spuneti cateva scoli de dans din Buzau si cateva informatii despre inscriere. :D Multumesc anticipat....? (mai mult)
Dati-mi conturi strandool va rog! si parole:) funda! promit!
Buna Cine stie melodii hip-hop pe care poti sa dansezi pentru ca eu vreau sa fac un dans cu niste colege si nu prea stiu ce melodii sa aleg...la coregrafie ma descurc dar imi trebuie niste melodii:D Cine? (mai mult)
Sall. Vreau si eu informatii despre compozitori, pictori, aviatori, inventatori, sculptori... am nev pentru proiect la Romana...
As vrea mai multe poooze cu catei draguti! Cele mai muuuulte pooooze au fuuunda!
Imi dati si mie un cont webkinz care voi nu il mai folositi va rog frumos nu ma intereseaza ca v-ati mai jucat pe el...multumesc frumos.astept raspunsurile voastre
Http://www.facebook.com/album.php?fbid=151662131555869& id=100001362503677& aid=30958 http://www.facebook.com/album.php?fbid=151662131555869& id=100001362503677& aid=30958 Vrea cineva să adopte acești...? (mai mult)
Dc nu imi merg jocurile cu 3d online pe PC tot mise blocheaza plss help me:((
Sall dau fundita celui care imi da si mie un lick de download RLSP 2003 sau pes 2007 plz:X
Cine vinde pui bichon frise in jud. mures ( cu tot ce ii trebuie unui caine )?
Vreau si eu un cuvant artistic pentru cuvanrul raze?
Cine imi da ont pe RO de lvl 15+(dau fundita si ii dau o gramada de serverer private) sa bage id:capritzaradu
Cainele meu este in calduri:|. pur si simplu nu il mai suport! sare pe picior, pe jucarii de plus, de piciorul scaunului...si face ca un nebun, alearga prin toata casa, maraie:| e destul de mic si? (mai mult)
Sall TPU? Cum pot sa-mi fac un site cum are Bendeac, Mircea Badea, Mihai Morar.etc.Funda si Vot!
Bella, cainele meu, in ultimul timp a inceput sa urle ca un lup. Ce inseamna asta? Ar trebui sa ma ingrijorez?
Am un liliac, cum sa il ingrijesc?
Sall...As dori sa imi lasati un link cu cateva driblinguri in fifa 07 sau fifa 10... THX
Datzimi si mie poiezi desprecoala.despre profi.si mai ales despre matematica ca am facut rost de id lui profa de mathe si am bagat'o intr'un id practic "fantoma" asa facut de kiki. mno si vreau sa ii trimit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!