As vrea si eu un cont pe metin2ro leonis lv 50+ dau iteme metin2united. Cine e interesat lasati Y! M. Tnx;)
Ce ati alege? O femela nimfa sau un mascul?
Heiii Care e situl celor de la metin 2 rospeed? Fundita
Este adevarat ca exista un cod Webkinz care merge la nesfarsit? Care este acela? Da, dau si funda, bineinteles, cui mi-l spune.
Puii de broasca testoasa de pamant, au 1 zi dupa eclozarea din ou. Cum sa ii ajut? Cu ce sa ii hranesc? Sa spuneti si despre cei de apa, am si de apa, dar ei au 2 zile de la nastere. Spuneti tot, ...? (mai mult)
Care esti mel preferata de pe webkinz(aceeasi mel aceeiasi funda:()
Http://www.youtube.com/watch?v=VroMpTwGvFM Am nevoie de vizualizari. Un click va rog :-|
Http://www.facebook.com/adoptiicaini#!/adoptiicaini? v=app_4949752878 Pentru iubitorii de animale, aici puteți vedea situația adăposturilor de animale din județul vostru. Dacă doriți să adoptați...? (mai mult)
Un program in afara de Paint mai stiti pentru retusarea pozelor si colorarea lor? Funda si Vot!
Http://www.audculori.com/social/spune-ti-parerea-despre- maidanezii-lasati-liberi-pe-strazile-bucurestiului/ Spune-ti parerea despre maidanezii lasati liberi pe strazile Bucurestiului! Ce crezi ca s-ar...? (mai mult)
Ce rasa de caini vi se pare cea mai frumoasa, draguta si de ce?
Ce rasa de caine este foarte cuminte si nu prea afectuasa si fara sa zbiere raspuns urgent garantez funditza.Raspunsul in 5 minute maxim funda
Spuneti-mi si mie cateva jocuri mai smechere pentru ps2, daca se poate sa fie cat de cat mai noi.MULTUMESC
Dau cont pe metin2 ro pe cont pe finalongju2 minim lvl 88(iteme bune) bagati id : donicicatalin@yahoo.com
As vrea sa descarc GTA...nu cont care...de pe ce site as putea sa-l descarc?:-s
Aloha`!; x am si eu eu catsel CANICHE [canish], mascul>; dd si m`am gandit la 2 nume pentru el: Oscar si Rufus acum nu stiu pe care sa-l aleg:) ma ajutati si pe mine`?:) Dau si fundita la cine...? (mai mult)
Hamsterul meu scoate niste sunete ciudate, ca un chitait stranutat...mai ales atunci cand il iau in mana sau nu-l las sa mearga unde vrea...stiti ce ar putea insemna? Adica e racit, sau asa face daca? (mai mult)
Buna la toti. Am vazut o intrebare(la care am si raspuns.)care mi-a placut foarte mult. Iar eu nu am putut rezista sa nu pun acea intrebare.De fapt.sunt vreo 25... 1. Cum te numesti? Care e porecla ta? 2.? (mai mult)
Am o mare problema. Parintii mei se cearta f des si f rau. Eu plang mereu din aceasta cauza. :(( nu stiu ce sa mai fac. Ce sa fac :((?
hobiul meu este BMXing si nu pot trai nici 2 zile fara un trick si as vrea sa va intreb. ce BMX sa imi iau pe viitor? acum mi-am luat un GT Tour auriu si e destul de bun (sunt incepator) si as vrea...? (mai mult)
as dori sa am need for speed full game cu toate modificarile as vrea va rog dati-mi un site sau imi dati voi ceva plssss contez pe voi cine imi da primeste funda ma jur pe ce vrei
Cine stie ce rasa de caini nu este asa de afectiva si poate sa ramana singura si o saptamana fara sa zbiere sau sa planga garantez fundita
Ati jucat juiced 2 HIN? cum este, pareri. si ce masini aveti/ati avut.
Operatiile de cuparea a urechiilor si taierea cozii la Dobermanni este legala in Romania? Daca Da.Sa-mi spuneti cam cat ar costa.
Buna TPU. acum o sa va pun o intrebare cam grea da ma rog.aici ma refer la cei care au facebook.deci: am auzit ca Florenci Bertotti are si ea facebook. cine o are la prieteni?
Ce ii faci unui catelus de nici 2 luni sa nu te mai muste pe tine prin casa? una e sa se joace si alta e sa-si bage coltii.si pe afara daca vrea cineva sa se joace cu el se bucura de nu mai poate.
Cum adaug o poza pe un forum?(eu vreau pe Webkinz Romania forum)
Am 256 ram si nu gasesc jocuri care sa imi mearga in afara de gta3. ce jocuri imi propuneti sa iau?
Cum se baga avioane in gta sa. si cum se face. dau funda
La ce nivel iti da capra barn buddy si lama, strut? La primul ii dau fundita ș)
Imi puteti spune si mie exact ce carti trebuie sa iau pentru caracterul sura din jocul metin2? Cum se procedeaza cu ele si de la ce level se pot citi.Caracterul sura este un caracter de arme magice.
Am un perusi si incerc sa il dresez. mi-ar placea sa imi stea pe umar si sa mi se suie pe deget, dar, cand imi bag degetul in cusca el ma ciupeste, si destul de tare.cum as putea sa il fac sa nu ma mai...? (mai mult)
Am un perus si nu stiu daca e mascul sau femele.este inca mic si are, , nasul"galbui cu o linie albastra deasupra ciocului.si mai am o problema.intr-o dimineata am gasit multe pene din aripi pe fundul...? (mai mult)
Ziceti-mi va rog niste nume de dragoni.Imi terbuie pe Pandanda :X... FUNDA :P
azi am invatat sa fac bani pe imvu cu coduri vreti sa va fac? P. S ma numesc waxxdroogg pe imvu putem vb acolo
De curand o sa plec la munte, si trebuie sa hranesc pesti. Am un Eheim hranitor de pesti automat. Problema este ca nu stiu sal activez la ora pe care eu o vreau. De ex: la ora...? (mai mult)
Dau funda la cel care imi spune 3 servere private metin2 PVP (gen LightMT2; HammerMT2; BloodPack) De pereferat serverele sa mearga!
Hey, cum pot sa imi fac pe blog mai multe pagini adica prima pagina sa fie pagina principala... a doua despre altceva...etc etc? am mare nevoie, uitati un blog sa vedeti la ce ma refer : http://stardollink.blogspot.com/? (mai mult)
Care este tenismanul vostru favorit? al meu andy roddick(stiu nu joaca bine dar tin cu el de 10 ani:X)?
Cine poate sa-mi vanda un bichon bolonese la un pret cat mai mic?(cine da cea mai buna oferta, dau FUNDITA SI MULTE VOTURI, in jur de 10)daca nu aveti raspuns bun mai bine nu imi scrieti! multumesc
Unde pot viziona ursuletul yoggy? daca imi dati siteul sa pot vedea filmul repede, sa nu stau o ora sa se incarce!
Hey :D am o problema cu blogul :)) deci m-am dus la design acolo unde sa editezi blogul :D apoi am dat adaugati un obiect gadget uitati : http://i52.tinypic.com/21c8aig.jpg si eu am ales Pagini si nu stiu...? (mai mult)
Internetul de la Vodafone are IP dinamic? Daca da, atunci nu imi este folositor. Care nu il are dinamic?
Cum pot pune codurile in metin 2?
va rog sa ma ajutati. mi-am cumparat un hamster acum 3 zile... din cate mi-a spus vanzatoarea are cam 3 saptamani...este normal sa doarma aproape toata ziua si cand se trezeste sa fie abatut, neactiv? (mai mult)
Am un blog ( www.paulica-bm.blogspot.com ) si nu stiu cum sa aduc mai multi vizitatorii pe blog. Care ma poate ajuta?
Care este povestea lui Blind Dog http://www.youtube.com/watch?v=OhHStKeNFFo? ce ii s-a intamplat de a ajuns asa?
Care a fost cel mai fericit moment pentru voi din anul 2010?
Voi aveti Webkinz? Acum sincer, imi da si mie cineva un cod de hamster Mazin'? Oricare rasa!
Am nevoie de imagini de 24x24 pixeli pentru bresla!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba