Salut TPU, cum pot sa schimb limba jocului fifa 11 pentru psp?
caut pui d pisica british shorthair daca are cineva?
De ce copii din ziua de azi nu mai doresc sa citeasca si ei carti sa invete mai mult decat le da la scoala? Am observat ca sunt obsedati de TV de PC si mai rau sa isi faca iubit/iubita de la o varsta frageda?...? (mai mult)
Cum il pot invata pe perus sa vorbeasca pentru ca am observat ca daca ii spu ceva orice imediat este atent si zboara la mine in cap.si ii place muzica. cand aude muzica incepe si el sa ciripeasaca ceva....? (mai mult)
Perusul meu are pe langa cioc un colorit mov. o pata mov la dreapta si una la stanga ambele in margini iar intre are 3 punctulete negre pe fiecare parte. ce semnifica?
De ce nu mai este Nini? :(
Cine joaca triburile?
:D Buna din nou :D! Vreau si eu sa stiu ca am o dilema! Sau nu stiu cum s-o numesc! Eu am 12 ani si locuiesc la bloc(apartament)! si vreau un catelus sau o pisicuta (special pisica)! dar parintii (tata...? (mai mult)
Buna as vrea sa imi fac un id nou si nu pre am idei. Nu veau sa fie dulcika_sweetgirl ceva simplu. va rog sa nu va bate-ti joc P. S numele meu este amalia.scuze categoria
Cine stie niste jocuri foarte faine? PS : puteti sa da-ti si cluburi (jocuri cu lv ca metin (la lv ma refer) fundita
Stiti qmva un site cu jocuri mai complexe (de exemplu AION) dar care sa mearga jukt online sau sa se dawloandeze mai simplu. ca la ala era ff greu... Multumesc mult sh funda rasunsului cu cele? (mai mult)
A pierdut cineva un caniche alb? Femela pe strada Lamotesti? Cainele este de foarte mult timp acolo cred ca de 3 ani, nu sunt sigura ca este caniche pare mai mult a ciobanesc are latrat puternic este femela...? (mai mult)
Buna TPU. spuneti'mi tot ce stiti despre viatra lui florencia bertotti. o ador.si daca o adoratzi si voi bagatzima la prieteni[plz] p. s.: primeste funda cel care scrie cel mai mult, restul primesc voturs.si...? (mai mult)
Stiti vreun joc gen razbloi mondial sa cuceresti tarii alea alea, pentru PC?
Pe farmerama poti sa vezi ferma altcuiva? ma refer la cei pe care ii am la prieteni
Perusii pot vedea noaptea?
Imi sugerati cateva nume pentru.caini?::D cel mai bun nume=funda:>
La vara as vrea sa imi fac niste poze dragute, dar fara sa mi se vada fata adica pe afar ceva relistic, a rtistic, un site cu poze dragute ceva, un hi5 dragut ceva. Funda la cea mai bun si la...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum faci credite pe imvu. stiu metodele alea cu tutorial, , email, myyerbook, facebook.si chestia cu invitatziile dar vreau sa fac mai multe credite fara astea. am auzit ca...? (mai mult)
Joc Lady Popular iar mereu cant intru pe el zice ca, conexiunea din retea nu e disponibila... Ce trebuie sa fac?
Imi dati niste site-uri cu desene? (nu animate, facute de oamnei ) Sa fie infricasatoare! Ca de Halloween. Fac o petrecere in seara asta. Si va invit si pe voi. Dar, dati-mi idei de desene, decoratii... Nu? (mai mult)
Buna TPU. de curand mi-am facut un cont de facebook si as vrea sa imi schimb numele 1:se poate 2:daca da. cum?
Ce jocuri imi recomandati pentru pc? Am placa video nVIDIA de 256 mb, 2gb de Ram, procesor de 2. 7ghz. Ma intereseaza in special jocurile cu masini, dar orice raspuns imi este folositor. Dau funda cui...? (mai mult)
puteti sa imi dati si mie o lista cu jocuri Co-op in acelasi calculator? ( Ma refer... un exemplu ar fi The Lord of The Rings The Return of The King care l-am jucat cu ajutorul la maneta ) P1? (mai mult)
Buna! Deci am 2 perusi. azi s.au calcat. Am colivie speciala in care fata sa depuan ouale insa nu stiu cum sa procedez. Pun fetita in colivia aceea sau mai astept? Va rog sfaturi:d! Funda + vot celui...? (mai mult)
(Daca Vezi Te Rog Citeste!) Trebuie sa platesc ca sa am un foopet? daca NU ziceti-mi cum adopt unul.
Mama mi-a zis ca imi cumpara papagal nu sunt sigur daca se tine de cuvant eu am crezuto dar acum nu mai stiu ce sa cred este prea stresant dau funda pentru cel mai bun raspuns
Cum sa fac ca atunci cand creez familii la sims 2 sa aiba multi bani? Fix atunci cand le creez sau dupa aceea numai ca inca sa nu aiba casa! Multumesc anticipat!
Stiti cumva pe www.stardoll.com cum au facut cei care si au facut cont nou si au primit gratis 4 camere? Cum este contul cu numele :4444. Si nu a fost superstar deoarece nu are nicio haina, nici...? (mai mult)
Care sunt animalele voastre preferate? Ale mele sunt papagalii ( am doi Bubulica si Pufy), catelusii si iepurii.
TPU! Am cont pe Webkinz, si nu siu ce camere sa mai fac...Adica, am deja vreo 7 ( dormitor, baie, bucatarie, camera de jocuri etc ), dar mai vreau sa fac. Mai ales ca acum mai imi trebuie? (mai mult)
Puteti sa-mi ziceti si mie niste jocuri cu bile in afara de zuma, luxor sau pirate poppers? Ms mult!
Vreti sa castigati un 4-Well ATV Webkinz si multe alte premii in viitorul apropiat? Intrati pe http://allaboutwebkinzworld.blogspot.com si aflati ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs. Urmariti...? (mai mult)
Tre sa platesti ca sa ai un foopet? funda pentru primi rasp repede
Eu am un catel dragalash dar rau e huski e imens:)) nu are nici un an dar eu incerc sa il linistesc putin adica cum il fac mai cuminte:(( s-a fatat de ziua mea si inca nu are 1 an ce trebuie sa fac ca...? (mai mult)
BUna! Vreau niste statusuri super misto pentru mess. Cele mai multe si cele mai faine au fundda. Celelalte vot.:*
Hei la foopets pot sa adopt un animalut fara sa platesc?:(
Vreau si eu sa cumpar un mops pug carlin sau un bulldog francez fara pedigree. cine se ofera?
As dori sa imi cumpar un bull terrier. As dori sa stiu si eu cateva informatii de aceasta rasa avand in vedere ca, nu ma prea pricep. Dau fundita celui care imi da cele mai multe si mai complexe...? (mai mult)
Sall, am si eu o problema, daca ma puteti ajuta.Am un laptop HP mini si are 1GB. Ii pot mari memoria cu un stic sau cu altceva? Daca stiti raspunsul va rog ajutati-ma:)App, am windows 7 daca va ajuta...? (mai mult)
Buna am si eu un shar-pei momentan are 2 saptamani mai trebuie lasat la mamica lui dar o sa l primesc peste 2 saptamani...eu o sa l vand pe catelus cu 7 milioane.cand o sa l primesc o sa pun poza cu el? (mai mult)
am avut 2 papagali fata si baiat, astazi mi-a murit papagalita, ce ma sfatuiti sa fac? Papagalul, o tot striga o cauta, se uita sa vada daca e in cutie unde a vazut-o ultima data!...? (mai mult)
Stiu foarte multe despre facebook daca vreti sa ma intrebati ceva spuneti-mi.eu o sa raspund la intrebarile voastre cu mult drag:X
Cameleonii musca?:))
Va rog sa imi raspundeti si bunei fete de mine la o intrebare :). In trecut am avut multe experiente neplacute cu caini. Dupa ce ultimul caine pe care l-am avut(vara asta) a fugit de acasa, iar mai...? (mai mult)
Care este mancarea/desertul vostru preferat?
Salut. Vorbesc si scriu in limba engleza frecvent, deci as fi bucuros sa fac parte dintr'o echipa de translateri filme. Vreo echipa prin zona?:D
am un catel si nu stiu ce nume sa-i dau e baiat si cred ca e de rasa mare(el are acum cam 2-3 luni aprox.):P
Ce site-uri mai folositi in afara de TPU?
DAU cont webkinz la schimb pentru un cont de IMVU super fain!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului