Este normal ca hamsterul meu (care este pui) sa nu se dea deloc pe rotita?! fundita!:d:*
Va rogg scrieti-mi niste servere de CS... de surf cu respawn[0o< cam nevoie:D dau funda + VOT
Sall, 1* vreau sa imi iau un canar, si vreau sa stiu cum fac diferenta dintre mascul si femela, stiu doar ca masculul canta 2* si ce ar trebui sastiu cand cumpar unul
Cum credeti ca vor arata masinile in anul 3000?:d
Cum imi pot face propriul meu site? Adica fara site-uri de genul forum sau blog. Multumesc
Buna TPU. Cine joaca webkinz sa-si lase id-ul pe pv,, poate ne intalnim.
Ce telefoane ati avut pana acum?
Am 2 nimfe (din cate mi-a spus vanzatoarea sunt mascul si femela) si ii am de 1 luna si nu pot sa ii imblanzesc deloc. Ce sa fac?
Cine stie cum sa pun comentari de la facebook pe blog... adica dupa fiecare post sa apara un coment box unde sa poti comenta drept de pe facebook. http://vreausucces.blogspot.com/
Ce forme geometrice se folosesc la origami?
[vorbitzi din experientza (cine a a avut pui de zebre australiene)]buna TPU. v'au iesit pui din prima tura de depunere a oualor? fundita :x:x
Help! Am o problema: din doua in doua zile imi moare cate un peste si nu pesti care i-am cumparat recent si cei care au fost printre primi mei pesti... oare de ce imi mor posibil sa nu le paca de ceilanti? (mai mult)
Vand steam (counter strike 1.6, cs 1.6 condition zero ) urgent detalii la id ownag3_cs@yahoo.com
am un caine de rasa "cane-corso", Fata are 3 luni si vreau sa stiu daca:E ceva rau daca nu ii taiat coada? Si daca trebuie ce varsta maxima? dau FUNDA *-_-* la cel care ma ajuta Multumesc!...? (mai mult)
Cum fac sa se bage papagalul in cusca? am incercat sa il prind dar i-au cazut penele din spate.
Stie cineva site-ul acesta: www.scutertuning.ro/forum? Este urgent!
Ce meserie as putea urma in viitor? Eu as vrea contabil sau ceva din care se castiga multi bani... Aveti ceva propuneri? Pentru cele mai multe si folositoare fundita:X
Care e diferenta dintre fibrare si masa musculara? Multumesc anticipat
As vrea sa stiu ce ii pot face motanului meu! Stranuta, are ochi umezi, boticul este fierbinte si numai toarce. Cred ca este racit. Ce as putea sa-i fac? daca stiti va rog sa ma ajutati. Multumesc!...? (mai mult)
Ce programe de editat poze online mai stiti?(:
Am si eu un papagal perus pe si ii dau sa manance simorcov.Are ceva?
Ce fel de roti de skateboard sunt bune pentru a ma plimba cu ele pe strada, cele de silicon sau cele de plastic?
Am nevoie pentru un proiect la scoala de un program.trebuie sa fac ceva despre george enescu si as vrea sa pun poze, text si sa le leg pe un fundal muzical intr-un slide show.stiti programe? de unde le...? (mai mult)
Ce porecla ai? :D
Cum fac sa se bage perusul meu in cusca?
Cum il cheama pe fostul caine a lui dianadaiana25?
Cine stie sau se pricepe la IMVU sa intre aici am cateva intrebari. 1)Cum pun poze miscatoare la avatar? Ceva de genul sa scrie, , Eu, , stiti la ce ma refer. 2)Cum pot sa imi pun la interes cuvinte...? (mai mult)
Unde este scoala numarul 97 si cum ajung acolo? Cat mai explicit
Am o nelamurile si va rog sa raspundeti urgent! Am auzit de un joc care se cheama EyePet. E despre un animal de companie care de fapt nu exista, e virtual. Printr-o camera web ti cum s-ar zice,...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani, merg la sala de vreo doua saptamani si as vrea sa stiu cum pot sa pun pe mine masa musculara si sa slabesc in acelasi timp? Multumesc anticipat
Care aveti cont pe ourworld. stiti ca e chestia aia sa vezi videoclipuri si sa-ti dea gems... dc scrie mereu."Sorry, this video is unavailable now"? :-s :(
Ciao TPU! >:D< Care aveti cont pe ourworld?;;) Si. Ce nume aveti? :) Mss :*
Http://www.youtube.com/watch?v=HxDGg4W_siY& feature=player_embedded c ziceti de asta? mie una nu mi-a venit sa cred cata grija avea de saraca pisicuta si a stat langa ea...si incerca sa o ajute...:d macar? (mai mult)
Am vreo 77 de pesti. Cam cat ar costa vreo 88 de acvarii? Mentionez ca unii sunt de talie mai marisoara. Ce specii de pesti stiti? (mai vreau imi mai, , imbogatesc " acvarile mele ) Imi mai spuneti...? (mai mult)
Stiti expresii de iarna, frumoase? Mi le spuneti?
Pentru cine vrea sa adopte o pisicuta intrati pe site-ulhttp://www.google.ro/url?sa=t& source=web& cd=8& ved=0CEwQFjAH& url=http%3A%2F%2Fwww.mewsoscats.co.uk%2F& ei=ieY2TZWWC8fvsgbglaRz& usg=AFQjCNFGfh_RVPigBiWPfFM9ZHuFmNpABA...? (mai mult)
Am un yorkshire terrier si intrebarea mea e la cat timp pot sa ii fac baie si alte detalii despre el, adica daca aveti si ati observat niste particularitati ale acestei specii. nu cele de pe net:) mersi...? (mai mult)
De unde iau haine pentru animalul meu?
Ce animale traiesc la Polul Nord? Dau funda celui care imi spune cele mai multe animale. :o3 :):o3
as vrea sa-mi cer scuze in legatura cu intrebarea mea:http://www.tpu.ro/educatie/buna-am-si-eu-o-problema-am-d e-facut-o-compunere-pentru-miercuri-pentru-civica-cu-tit lul-drepturile-copilului-si-mai-am_1/#3203494 nu...? (mai mult)
ei bine cum sa incep asa, am 2 hamsteri roborovsky si se pare ca s-au inmultit, i-am primit cadou de la cineva si acum nu stiu ce sa fac 2 as mai tine dar inca 6 :)) as vrea sa ii donez aveti...? (mai mult)
1.Imi dati un cont clopotel? (prin mesaj ) 2.Imi dati informatii despre muflon, zebra, cartita? 3.As putea sa iau ca animal de companie un bursuc? Dar o cartita?
Funda pentru cel mai tare! Dupa voi, care ar fi cel mai periculos sport extrem?:D Haide sa va vad cat de extremi sunteti!
Cine vrea sa ii fac credits la imvu? pot sa ii fac 4.000.sa imi dea datele prin mesaj.bye
Stie cineva cat costa papusile de portelan in alte tari? Vreau sa compar preturile, ca ma interesa sa cumpar.
Salutare all! am o rugaminte si eu, daca este cineva care joaca metin2.ro si vinde vreun cont pe server pegasus lv 61 + sa-mi lase un mesag. Multumesc!
Stiti voi Chestia aia cu cristale Mega Cristale Magice cu set de excavatie. Mi-am luat si eu si as vrea sa stiu ce pietre naturale sunt la setul de excavatie. Spuneti-mi si mie cum se numesc. Dau...? (mai mult)
Ceva columbofili pe aici se gasesc :S?
Cine joaca CityVille pe FaceBook? Daca jucati si aveti nevoie de ajutor / prieten cautati-ma "Vestemean Sorin" Momentan am Level 17 dar joc decat de 3-4 zile. Deci cine e interesat sa-si lase numele...? (mai mult)
Imi da cineva si mie un cont pe lady populare mai mare de lvl 5? dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Mirela0522 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!