Aveam un caine pe care inca il mai am. Iar de curand mi-am luat inca unul care este mai mic. Iar cel mare, Rocky, vrea mereu sa-l muste pe cel mic, Rambo, oare Rocky este gelos pe Rambo deoarece...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/kQVkU.png Buna! AM facut si eu un comic! Personaje:mhn24 si llovemhn24. Ce parere aveti?
Am o intrebare banala, dar ma gandesc la ea de ceva timp: Ce inseamna hack-ul unui joc?
Intrebare pentru cine are teckel : Teckelul e jucaus?
Care este id-ul de mess a lui Smiley? plz dau funda+folositor P. S. Vi-l dau in schimb pe a lui puya
Cine da primul ce le mai multe informatii despre pitbull, amstaff, staffordshire terrier primeste funda!
O intrebare se pot vinde haine pe lady popular? m-am saturat de ele si nu le mai vreau vreau niste chestii noi dar nu mi le permit asa ca daca as putea sa le vand ar fi super bine? stiti daca se pot vinde...? (mai mult)
Cine imi supune unde pot comanda ochelari asa de pe net si sa imi vina imi bv nu accept adresse de mess si persoana respectiva sa zica ca imi faca rost de ei NU site-uri unde pot comanda asa ceva http://sanluisnewspaper.com/wp-content/uploads/2010/02/4cbf07161800x400.jpg.jpg...? (mai mult)
Salut, cine imi zice si mie la ce nivel se poate cumpara Grey Kangaroo la Barn Buddy? Si inca 3 chestii: Blueberry Cow, Pineapple, Passion Fruit. Astea la ce nivel se pot cumpara?
Hei salooth! Vreau sa-mi cumpar un caine! Acesta este un caine de talie-mare, Rottweiler, si vreau sa-l tzin in apartament! Cum imi fac parintzi sa accepte?! a
Hello. Locuesc intr-un apartament, si mi-as dori un catel de talie mica, Pichinez. Cum sa-mi fac parintii sa accepte?
Pentru u husky, ii trebuie mancare speciala de rasa lor sau mancare de caine normal?
Hei! Eu ador engleza; x si as vrea sa ma fac profesoara de engleza[bineinteles cand o sa fiu mare] Vreau sa stiu daca e greu testul` pe care ti-l dau.sau ceva de genul. Si daca aveti vreun model. de...? (mai mult)
Hei salooth! Vreau sa-mi cumpar un caine! Acesta este un caine de talie-mare, Rottweiler, si vreau sa-l tzin in apartament! Cum imi fac parintzi sa accepte?!
Hei.ma puteti ajuta la ceva la Sims 2? Mi-am descarcat de pe net obiecte si personaje si case pentru joc.Cum pot baga in joc personajele descarcate de pe net? Dar hainele?
Cei care au Crysis original ce spuneti sa facem un servar doar cu romani mai multe informati vi le dau eu intrai pe ID bolba_florin sau lasati voi.
Stie cineva de unde pot sa iau licurici pentru telefon? Nu ziceti raspuns ceva de genu' 'De la magazin'. Multumesc si dau si >funda>:D
Recent m-am mutat la curte si doresc sa adopt un caine; -Labrador -Ciobanesc german -husky Imi doresc foarte mult una din aceste 3 rase.in caz ca stiti pe cineva care doreste sa ofere un suflet va rog...? (mai mult)
Unde este generatorul de coduri webkinz? va rog ziceti-mi ca is curioasa
Buna as avea o nelamurire la webkinz cand primesti diploma kinzville?\
Buna am o afacere daca vreti cine nuse descurc a pe webkinz de genul n-aveti lucruri, bani, si altceva sa-mi dea numele codu si s-a rezolvat
Dati-mi si mie un site unde imi pot publica pozele online de genul photo.ro(nu dati click ca nu exista). Va rog!
Salooth TPU! Ash dori sa intreb doar cu noscatori, fara cei care-si dau cu parerea!, asi dori sa-mi cumpar un Rottweiller pentru ca sunt exceptionali, si l-as tine in apartament :-s! Insa eu am un tovarash...? (mai mult)
Imi dati si mie ceva idei de poeziiii? Adica despre ce sa compun:P Dau fundita pentru cele mai bune si multe idei:D
Buna vreau si eu un program de editat poze da bun si daca se poate linkul de unde sa il descarc. Msk:-*
La multi ani, TPU! 1.Astept parerile voastre: Care ar fi cei mai cuminti catei? As vrea si eu sa`mi iau unul. imi doresc foarte mult, dar sa fie de talie mica. 2. Din nefericire as mai avea o problema...? (mai mult)
Sall! Va rog spuneti-mi si mie cum sa fac server de CS? Explicatia o vreau pas cu pas! Fundaa
Salutare.Eu iubesc animalele mai ales reptilele.Acum 2-3 ani mi-am cumparat o testoasa (femela) si nu am vrut sa fie singura asa ca i-am luat un mascul dar acela a disparut cand le scoteam la aer liber...? (mai mult)
Ce hobby-uri aveti?(mie imi place sa cant, sa stau pe calc, sa merg pe role si cu bicla:D)
Buna TPU :*! :)` Vreau si eu programe de editat poze, profesional :X b-) gratuite! :) Un link ceva.; ) P. S: in afara de photoshop, taaz, picnik si photoscape :), daca mai exista =))))!` Dau funda...? (mai mult)
Stiti si voi cum as putea sa-i conving pe ai mei sa iau un caineee? Fundita la cel mai bun raspuns!
Am un animalut in Webkinz, si ma gandeam sa dau prima mea petrecere...Cum este mai exact cu petrecerile astea? Cea mai buna explicatie primeste fundita! :d
Am o intrebare, se pot trimite caini prin curier?:D
Vreau si eu nume pentru chat plzzzzzzzzz :D:D mersi cine ma ajuta;):X:X
Spuneti-mi si mie: -unde trebuie sa doarma - ce trebuie sa manance si ce nu are voie -daca i se taie unghiile cand se face mare la o catelusa husky de o luna si 2 saptamani pe nume Maya? FUNDA! ...? (mai mult)
Cum pot trece nivelul la The doll and the city?
Vand cont de Pandanda.com este Beta are 468 de zile are inteme si are lvl1(nu prea fac misiunile)! Numele panda : mihaita11 4 euro, ori un cont pe metin2 lvl 37 in sus Contactati-ma...? (mai mult)
Am un de rasa Bulldog Englez care are 10 luni si in februarie va avea un an.Intrebarea mea este daca pot sa mi duc Bulldogul la mare?
Stie cineva alta metoda pentru a ajunge resident in OurWorld fara sa platesti cu cardul?
Cine are hack conqiuzator? va rog sa il trimiteti sau bdaimi un site va rog!
Am o pisica adoptata si una al cu ochii albastri. O sa va pun cateva intrebari : 1. E adevarat ca pisicile albe cu ochi albastri nu aud? 2. Ce caine sa iau ca sa se inteleaga cu ele?
Sall! Serverul meu de CS e Condition-Zero.Cum pot sa mi-l fac pe Counter-Strike normal?
As dori si eu sa dowloandez niste filme cu animale, dar sa fie frumoase de exemplu unde pot dowloanda filmul Napoleon este un film cu un catel mic dar eu din pacate am prins decat sfarsituk....? (mai mult)
Ce catei de paza recomandati?
Care este animalul vostru preferat?:))
Puteti sa imi spuneti si mie cand o pisica este adult? pisica mea are acum 9 luni.
Cine imi da un metin cu king sa otel la magazin in afara de revolution si donik, dar sa fie non-hamachi. funda
Sall! Cum pot sa imi fac serverul de CS al meu mai faimos?
Vreau un Yorkshire Terrier Toy, dar parintii nu ma lasa pentru ca am un caine mare in curte(stau la casa). Eu le-am spus ca nu vreau sa-l tin in curte pe Yorkie pentru ca am auzit ca nu prea e bine...? (mai mult)
Unde pot viziona filme cu animale.Pe mine m-a impresionat mult filmul Napoleon(cu un catel Retvier)daca imi puteti spune unde il pot descarca!? Link a si cei care imi dau link si imi plac filmele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!