Cum se face sa instalezi la Fifa 2010 sa fie si echipele din Romania plus antrenorii daca jocul e instalat deja?
Am si eu o intrebare putin mai ciudata. Ce parere aveti despre pupatul catelusilor? Am auzit ca nu e chiar asa de bine si de sanatos, dar nu ma pot abtine cand ii vad fatuca de tolomac. Stiti ceva mai...? (mai mult)
Hi! Va cer ajutorul... din nou:cum sa il conving pe tata sa imi cumpere o orga? El spune ca e doar ceva trecator la fel ca si cartingul(am practicat carting de performanta de la 6 ani si un pic pana acum? (mai mult)
Bunaaa. exista vreo parola pentru a pune la sims 1 (atentie sims 1) toate starile la maxim de energie, igiena etc?
Poti afla parola cuiva pe imvu? URGENT.pls:o3...funda:x
Stiti vre`un film bun? Daca da spuneti-mi va rog, un film pentru copii si adulti!
As vrea sa stiu daca e in craiova ceva unde se vand/adopta animale ( catei ma intereseaza ) dar sa fie anumite rase
A fost un film azi pe Prima TV.Era ceva cu catei labradori husky si trageau la sanie.Am vazut reclama am vazut sfarsitul.Imi puteti spune cum se cheama si unde l-as putea gasi? Multumesc! Craciun fericit!...? (mai mult)
Deci uitati de problema am : Am dat o petrecere in Webkinz World dar s-ar putea sa fiu plecata pe perioada aceea ( si in timpul petrecerii ). Am auzit totusi ca poti modifica ora petrecerii de la...? (mai mult)
Ajutati ma cu un nume pentru un blog cu poezii, compuneri, creatii facute de mine. Despre viata si alte aiureli.; )) in engleza sau romana:D pliiiizzzzzzzzz:D fundita pentru cel perfect! si...? (mai mult)
Ce hobbi aveti si care sunt animalele de casa preferate? hobbile mele sunt:baschet, chitara, desen si dans! animalele mele de casa preferate sunt:caine, pisica, papagal, hammster, iepure si broasca...? (mai mult)
Ceva reviste cu postere sau reportaje din Gossip Girl sau The vampire dairies, stiti? Sa mai fie la magazine.
Salz TPU, am si eu o intrebare am o pisica birmaneza alba si as vreau sa stiu si eu cum se curata prin urechi? Dau fundita pe un raspuns clar!
Adopt pui ciobanesc german/lup in Iasi, sau cumpar, la un pret mai rezonabil.Multumesc.
Jocuri gratis de unde pot sa downloadez?
Pe facebook cum pot sa vand la jocul Market Street un blue-ray toy story care l`am cumparat. Sau cum se foloseste?:d :o3 Plzz... urgent dau funditaaa`:*
Cum pot sa imi fac si eu un site? Cine imi poate spune ii dau fundita! Bine inteles sa imi explice sa inteleg bine.Doar atunci fundita.
Hey... vreau sa pun si eu o intrebare: La cainii ciobanesti germani le mai cad urechile dupa ce li-se ridica la3 luni? dau funda
Buna uite vreau sa ma uit la un film horror la care sa tipi nu cu un zombi sau prostii din astea cu fantome sau chestii care chiar sa te sperie nu mate cu virgula sub t si scarbosenii vreau chestii de speriat...? (mai mult)
Ceau TPU cmf? auziti va dau funda daca imi ziceti la ce greutate ajunge un bichon maltez mediu cea mai mare si ce lungime multumesc mult VA DAU FUNDA!
Nu stiu daca ati auzit de papusele Liv fac reclama la disney si eu cand am cumparat papusa mia aratat o hartie micuta pe care scria code inside adica spune sa intru pe site si sa pun codul ca sa pot sa...? (mai mult)
De ce toata lumea alege vampiri de ce nnu varcolaci?
Daca imi fac un blog trebuie sa platesc? Urgent! Garantat funda!
Aveti si voi un cont IMVU pe care nu il mai vreti? fundita raspuns pe privat
Ce parere aveti de blogul meu? :) http://zumzyth.blogspot.com/ credeti ca ar mai trebui lucrat la el sau e bine...:D
Ce se intampla daca mananca un hamster rusesc coaja de mandarina? A mancat hamsterul verisoarei mele si nu stiu ce sa fac. Si daca e spuneti-mi cat mai multe despre? (mai mult)
Se mai fac targuri de adoptii animale? Unde?
Ce catel de companie imi recomandati sa imi iau:)?
Pai... Am primit ieri o pisicuta si nu stiu ce nume sa ii pun. Oscilez intre doua nume, Sophie si Rosie. De unde sa stiu care i se potriveste mai bine? Am strigat-o pe rand pe ambele nume si a parut la? (mai mult)
O sa imi iau un cane corso, mascul. ce nume sa ii pun? m-am gandit la Murphy dar vreau si alte sugestii. fundita!:X
O chitara electro-acustica poate fi conectata la un amplificator de chitara electrica, si poate fi facuta sa sune ca o chitara electrica?|
As vrea sa stiu ce parere aveti de cainii samoyezi?
Imi doresc f mult un catel de talie mica. Dar din pacate ii tot zic mamei si ea nu ma baga in seama. 1. Cum as putea sa o conving? 2. Ce rasa mi-ati recomanda ( dar sa fie de apartament )? 3. Ce vaccinuri...? (mai mult)
Vreau sa imi fac cont pe IMVU dar mereu imi spune : „IMVU was unable to process your request." Ce fac? [Dau funda]
Ce e cernitul si de unde il pot cumpara in Bucuresti?
Ce rasa de caine va place cel mai mult? MIe : bulldog englez, caniche, rottweiler, pitbull
Care e diferenta dintre FIMO si PLASTELINA? mersi, funda!
Mi-am cumparat un lg cookie si...cine imi spune cum pot sa-mi pun parola pe el? nu stiu de unde si nu vreau sa imi umble toti pe el.sa imi spuneoti daca merge si dupa cum fac... daca puteti Mai explicit? (mai mult)
Sall! Cum se face un radio online? Va rog spuneti-mi dar hara Winamp sau Shoutcast
Cine vrea un cont farmerama? E pe gratis! Sa dea un mesaj!
Imi dati poze cu un caine bulldog englez pui si matur?
Ce rasa de catel imi recomandati? Sa se inteleaga cu un caniche mascul
De cate funde ai nevoie ca sa devii expert TPU?
O sa imi un pui de bulldog englez, este agresiv? Cum o sa arate cand devine matur? Ce sa iau mascul sau femela? O sa se inteleaga cu caniche-ul meu?
Trebuie sa platesc daca-mi fac cont pe www.pandanda.ro? Raspundeti-mi, Va rog primul care raspunde, primeste garantat funda!
As vrea sa stiu si eu cum sa dau bataie ca pe strada.Am nevoie.Multumesc mult.
Ce diferenta are un jaguar de un leopard?
Sta un caine pe trotuar. Langa el un vas cu mancare. Cainele este sanatos si flamand, totusi nu mananca mancarea, din ce cauza?:D:D:D
Sall Cum sa imi fac un logo? Dau 2 funde:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!