Sall, unde pot juca sims online? Multumesc.
Era mai demult un film(parca pe Jetix) cu un baiat care a descoperit niste fosile de dinozaur si a chemat un arheolog sau paleontolog(nu-mi mai amintesc) ca sa vada de la ce dinozaur e si paleontologul...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste idee despre o compunere cu titlul,, vezi paiul din ochiul altuia dar nu vezi barna din ochiul tau,, fundita raspuns urgent.
Este sigur sa cumpar bani prin telefon pentru puncte la Barn buddy la hi5?
Sunt un iubitor de animale in special caini de rase si nu imi pot permite un caine de rasa. As vrea sa fac apel catre cei care se incumeta sa imi ofere si mie un caine de companie de rasa, stiu...? (mai mult)
Cine imi da si mie siteuri noi cu animale virtuale si coduri de la unele dintre ele va primi fundita si voi spune absolut tuturor gestul sau frumos. multumesc! :-*
Cine imi da si mie site-uri noi cu animale virtuale fara bani si coduri la unele primeste fundita si le spun absolut tuturor despre gestul acelei persoane. noroc! :-p
Pai joc un metin:)) Si imaginea face fite:)) Uneori se face rossie toata imaginea sau hainele pe care le porti sunt in o mie de culori si uneori chiar da restart compu singur:)) Uneori mai mere si el...? (mai mult)
Pooi...: Stie careva un joc in care eu sa fiu elevul si trebuie sa stiu orele mele la scoala in fiecare zi.sau ceva de genu ca trebuie sa mergi la scoala in fiecare zi in acel joc?:)) Aveam unu da nah? (mai mult)
Pe jocul www.ourworld.com eu sunt resident pe un an si trebuie sa imi vina 150 de gems pe luna. Mie trebuiau sa imi vina pa 25 noiembrie 2010 si nu mi-au venit. Am dat so mesaj la OurWorld support si nu...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog legenda pisicii egipteana mau... FUNDA!
Inafara de Paint, ce programe de desenat mai stiti?
Http://mariuka-d.blogspot.com/ Filmulet nou pe blog!:o3 Astept pareri!:* Va dau vot.
FUNDA da-ti un linck de unde pot descarca un program de spart parole ca nu mai imi stiu parola si nu mai imi amintesc datele care le-am scris ca sa pot sa o aflu deci pls urgent( program de spart parole...? (mai mult)
Ce parere aveti de melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=YkRdh1It0cA dau si fundita celui mai frumos si inspirat raspuns:x sper sa va placa:*
Nu credeti ca lady popular si miss bimboo sunt asemanatoare?
Ce jocuri cu ferma stiti?
Buna am un caine chiuaua pe nume cichita e fata si doua pisici kitty fata si rege(fiul lui kitty) baiat dar nu stiu ce sa le dau sunt pretentiosi daca ar putea sa imi spuna cineva mancare de caini si de...? (mai mult)
Vreau un nume de iepuras (baiat). Cel mai frumos nume primeste fundita.
Ce inseamna GK in handbal? AM vazut scris asta langa numele unor jucatoare inaintea inceperii unui meci.
Cei ce vor sa ma ajute sa fac o comunitate de la 0 sunt rugati sa-mi lase id aici! Comuitatea va fi de... vom vedea noi!
Cine are bulldog francez? femela? caut sa imi imperechez cainele, e negru cu cravata alba pe piept, de preferat din judetul arges.
Ce parere aveti despre rasa Teckel?
Ce jocuri in japoneza, cu charactere japoneze stiti? lasa-ti link aici please
Exista somoni in mures prin zona aradului?
Am un porcusor de guineea de curand si cum vine iarna nu stiu cu ce sal hranesc? niste sfaturi. cel mai bun sfat funnddaaaa!
Buuna, cine stie cateva adrese de concursuri online cu poze de catselusi:D? vreau si eu sa particip:D fundita :*mersi.
Buna! Vreau si eu niste idei de cadouri de Craciun pentru parinti. Am dat un search pe TPU dar n-am gasit raspunsuri potrivite pentru mine la alte intrebari. Merg chiar si cele facute manual dar nu felicitari/scrisori....? (mai mult)
Ce diferenta e intre bigfoot si sasquatch?
De unde pot downloada sims 3? Dati-mi mai multe detalii, nu numai linkul, ca nu ma descurc. Si de undeva de unde l-ati mai downloadat si voi, sau stiti sigur ca merge! Dau funda si vot! Multumesc...? (mai mult)
Imi dati mai multe poze si informati despre yeti/bigfoot? funda
Daca esti baiat si iti place de un baiat cum canta esti gay?
Ce parere aveti despre yeti si bigfoot?
as vrea un catelush mic de casa preferabil alb... cel mai bun ar fi un bishon malteze...sau ceva de genul, care aveti catelusi mici albi si pufosi de vanzare-adoptare? va rog vreau raspuns :X funda? (mai mult)
Va rog imi dati poze realiste cu yeti sau bigfoot si promit ca cine da informatii si poze despre amandoi ii dau o funda + un vot!
Bigfoot sau yeti? Vreau sa aud parerea la toti membri TPU care imi vad intrebarea!
Buna tuturor comunitati TPU! as dori sa va intreb daca aveti conturi pe imvu fara sau cu vip pe care nu le mai folositi.imi dati si mie? fundita.multumesc anticipat.
Dragi prieteni, am primit cadou un catel de companienegru, flocos, de talie micasi are 4 luni. As vrea sa il invat cateva comenzi:1-vino aici! 2-Stai jos! 3-Fa pisu! 4-Nu e voie! 5-LASTRA! 6 MUSCA,...? (mai mult)
In ultimul timp, pisica mea in varsta de 2 ani merge cam des la litiera. Ce credeti ca are? O s-o duc si la veterinar, dar mai intai, vreau sa va cer o parere. Mentionez ca se joaca (virgula) ca inainte....? (mai mult)
as dori sa stiu cine stie sa faca bani pe imvu daca stiti trimiteti-mi mesaj prvat. apropo fundita pentru cel care imi face cei mai multi banuti.promit garantat.
Ce animal va place cel mai mult!?:)
Buna! Stie cineva cam cat ar putea sa coste(in euro sau lei) un catel din rasa Collie?
Va rog care imi da si mie un cod webkinz? plz...:o3
Cum pot sa dau si eu graffiti fara sa ma vada nimeni?
Am facut fara sa vreau update la o versiune 5.50 la PSP si nu mai pot sa il modez :(...Se poate cumva sa ii restartezi sistemul || Sa revina la sistemul initial || Sa pot sa il modez :)?
Hey TPU. In sims 2 exista coduri de crestere sau smecheri!? Funda la cele mai multe coduri (traduse in rom, nu stiu eng prea bine)
Daca yeti s-ar lupta cu bigfoot voi cu cine ati tine?
Hey. As avea o intrebare pentru fanii sims.Stiti cumva unde se pot face haine noi? Am nevoie de un cont sau de vreun program? fundita pentru cel mai explicit raspuns.Btw: am sims 3
Va fi sfirsitul lumii in 2012 da sau nu? si ce pareri aveti despre asta?
Sall, va rog frumos care stiti un metin privat cu dropu cel putin 1000x la yang etc, si sa fie ON 24 din 24 7zile pe saptamana, lasati si voi link cu metinu respectiv. Vreau sa mearga sa ma pot inregistra...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!