Salut.La FIFA 2011 ai si optiunea Be a Goalkeeper?
(Pt vanatorii de FUNDITE!) pot sa transfer bani de la un cont la altul pe imvu? pls HELP!
stie cineva jocuri virtuale de genul imvu dar care sa nu fie online, sa fie instalate in pc... dau funda :x
Ador muzica si acum pentru ca se apropie craciunul, spuneti-mi si mie niste melodii de craciun in engleza :) Fundita celui care spune cele mai multee...>:D<
Cum sa fac un mini motor cu abur?
Ce piese mi-ar trebui ca sa fac un mini motor cu abur?
Credeti ca este normal ca o persoana sa isi iubeasca atat de mult pisicuta incat sa ii faca cadou de sf Nciolae?:)) (eu) Cel mai interesant raspuns pentru parere primeste funda:X
Am de facut la scoala o masca am la dispozitie o masca alba si trebuie sa o ornam cat mai original cu vata, ata de toate. Ceva idei? NU stiu ca sa ii fac...
Cine are cont webkinz si nu-i mai trebuie sa mi-l dea Va rog ca eu numi permit!
Hello. Zilele astea am primit un catelus Shitzu. E fetita si are cam 5-6 saptamani. Cand si cum il pot dresa sa faca pipi afara si cand pot sa ii fac baita?
Daca am o pisica cu parul scurt e nevoie sa o periez? Sau as cumpara degeaba perie? De asemenea, trebuie s-o spal pe dintisori, sau nu e nevoie? Fundita pentru cele mai bune raspunsuri!
Am un hamster foarte dragut sirian, negru cu alb imi plac foarte mult hamsterii de aceea vreau cei care au hamsteri sa vorbeasca despre ei, sa trimita poze, etc...Va stept:-*
Cum faci rost de cod pentru photo instrument(ca sa iti poti salva pozele modificate)... cel mai bun raspuns primeste fundita:D
Cine imi spune si mie la ce cupe se dau credite pe Barn Buddy?:D...
Care este numarul vostru preferat?
Daca am o veverita siberiana de 6 luni, credeti ca i-as putea lua acum un prieten? Ma tem sa nu se certe
Misaspart parola dela yahoo messenger stie cineva un program de aflat parola dela yahoo messenger sau recuperat parola daca stie cineva un program sau un site dau fundati daca exista
Am mare nevoie de ajutor! Am un caine de 2 ani ( Lucky) si o catelusa adusa chiar azi de cateva saptamani(Lucy) ...Problema este ca nu vrea sa o accepte absolut de loc. Se infaie si maraie. Tin sa precizez? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=TzhXhLbrAq4 Cateva pareri? :) Dau funda la cel mai bun "critic".
Poate cineva sa imi spuna cum imi iau alta casa pe imvu? o prietena, cand si-a facut contul imediat i-a dat o casa ca 2 etaje si piscina...era super iar restul jucatorilor au casa obisnuita ca mine...ca? (mai mult)
Cumpar Ps2 +2 joystick-uri + un joc gta san andreas sau gta 3 sau vice city Pret: Cam 200mii Localitate Oras= Dambovita Targoviste
Cine e fan Bear Grylls? plzzz multe raspunsuri
Sall De ce cand ma joc Power Soccer mi se misca jocul in reluare Ptr cel ma bun raspuns dau
Cum se castiga pisicuta, catelusul si iepurasul la Burn Buddy?(vreau un raspuns cat mai explicit:D)
As vrea daca imi puteti spune cine sia comandat carti dupa elefant.ro si cat e taxa de transport si unele informatii care le credeti mai importante:)
cum pot sa micsorez spatiul dintre randuri in programul word 2007?
Cine stie vreun cod secret webkinz? mi-l dati plz?
Hey...Cine stie sa faca bratari din ata? Eu stiu doar oblic dar am vazut si in forma de V sau romb! Stie cineva cum se fac? Un link cu un demo?^^Funda>!
De unde pot descarca Cs-Condition Zero free download :)? Cel mai bun raspuns primeste funda! Ms >:D
Sallz TPU. o sa imi cumpar o alta imprimanta dar nu prea stiu de care, as dori sa stiu ce imi recomandati daca se poate si cateva amanunte fundita! nu conteaza pretul
Bunaa, unde pot gasi online s cumpar volumele toate 6 la The Vampires diares? a rog dati-mi un site.Si cartile sa fie in romana
De curand mi-am facut un server de counter-strike si multi ma intreba daca ip meu este "static", "rutebil" sau "dinamic", iar eu nu stiu.Imi cunosc ip dar nu stiu in care categorie se incadreaza...? (mai mult)
Cum castig monede hi5? cat se poate de explicit:)
Fundita! Cine imi da cele mai frumoase poze cu Samsung Corby primeste
Dati. mi si mie exemple va rog de nume pentru pisici...mersi funda
Hi TPU...ma stiti ceva jocuri de gen: miss bimbo, lady populat, ma bimbo? cel mai fain joc funda!
Imi puteti scrie aici niste filme bune?
Am un catel labrador de o zi si noaptea plange... ce sa'i fac?! plus ca mai face si. nevoile de 70 de mii de ori in casa:|:|:|:|:| Deci?!:-s Cu siguranta dau fundite!; x
Cum folosesc cheat enginu pentru barn buddy? (5.5) DAU FUNDA!
spuneti-mi si mie 10 jocuri de Tennis
Da-mi si mie cateva sfaturi, ca nu mai stiu ce sa fac ca sa nu mai plang si sa ma gandesc la motanul meu care a murit!
Vreau sa-mi invit prietenii pe fantage sa primesc o medalie dar toti imi zic ca nu le merge. ce sa fac sa primesc acea medalie?
Vreau sa cumpar urgent pui bichon alb din galati sau braila, ofer 100 de euro
am si eu o intrebare pentru cei care au sau se pricep la hamsteri. Vreau si eu sa stiu ce pot sa le dau hamsterilor pitici sa manance in afara de mancare de petsop ce contine numai semintze.
Cat costa pasta de dinti pentru caini?
Spune-ti-mi niste melodii mai noi(ideal ar fi pentru o zi de nastere:D)... nu conteaza daca sunt din strainatee sau de la noi din tara. Cele care imi plac cele mai mult primesc
Sunt intr-o situatie jalnica...acum 3 zile...nici nu-mi vine sa cred inca. mi-a murit motanul- Tony, nu reusesc sa-mi revin, era un motan deosebit, un copil dulce, pe care il iubeam mai ceva ca pe mine.simt? (mai mult)
Kre imi dati si mie configuratia de la pes 2011 cu a centrare d sut s pasa si w pasa lunga?
Vinde cineva hainute pentru catei?(ieftine)din bucuresti sector 4;;)?
Care imi dati si mie configuratia de la pes 2011 cu a centrare d sut s pasa si w pasa lunga?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?