Care aveti sa-mi dati si mie un cont pe virgo p metin2ro pls, la id patry_sweet97 :o3
Imi poate da cineva un site in care pot sa ma joc gratis pe net star wars lego ca si pe psp?
am si eu o intrebare pentru cei care se pricep la hamsteri. Am acum 2 pui si 2 adulti femela simascul.Intrebarea mea este cand vor creste pui si voi afla ce sexe au va fi vreo problema sa pun...? (mai mult)
Am voie cu caini la metrou? Merci >:D
Funda! Stiti cumva daca joia viitoare la derby-ul Steaua-Liverpool va juca Torres? Ms.
Concurs Kubeti cu cele mai tari premii! Premii pe Bune! Il arata si la TV http://www.vanatoareadevampiri.ro/? ref=17954 Merita participat!
Are cineva un cont member sa zicem : secretbuilders, supersecret, webkinz, woozworld, ourworld, sherwooddungeon, handipoints, smallworlds, meez, clubpenguin, barbiegirlz si ecobuddies. doar sa...? (mai mult)
Am o pisica siameza care are doar cateva luni a plecat de acasa :(( si nu stiu daca se va mai intoarece (pisicile siameze au simturi desvoltate?)fundita
Am o problema delicata...sunt posesoarea a 2 motani: unul are 2 ani si jumatate iar celalalt 6 luni. Cel mare nu a intrat niciodata in calduri, nu a stropit in casa, nu a avut contact cu? (mai mult)
Cat o sa fie scorul la Real Madrid si Barcelona sau la Steaua Cfr Cluj? Pentru cele mai bune raspunasuri dau
As vrea sa imi pun un pierce in nas dar nu vreau sa ma duc la salon ci vreau sa mi-l fac eu.sunteti careva care v-ati facut pierce voi sau daca v-a facut cineva stiti ce se foloseste ac de seringa sau branula?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cum sunt tratate animalele in Romania?
Buna :) pentru ce`i care se joaca "vanatoarea de vampiri" are cineva dubluri la Tăruş, Usturoi si Oglindă?:d eu am dubluri la Apă sfinţită, Tulpină de trandafir, Puterea vrăjitorului :). Ce`i...? (mai mult)
Cum pot face simulare de fault la PES 2010? Pe PS2?
Dau 2 Fundite celui care imi face masina din linkul asta masina de GTA SAN ANDREAS http://www.informatiiauto.ro/noul-2010-jaguar-xj-sid4570.html Atentie masini din acest link este Jaguar XJ 2010 nu Jaguar...? (mai mult)
Salk... de unde pot cumpara niste perusi pui micuti si frumosi alb asi dori daca se poate cine ma poate ajuta! DAU FUNDAAA
Urgent cine ma ajuta plsss! Am nevoie doar de insigna puterea vrajitorului(pe kubeti garlic) va roooooog cine o are dubluraa?
Cum pot face simulare la Pes 2010 ps2?
La WWE RAW Wrestling cand imi face un wrestler pinul, eu pe ce apas ca sa scap? Urgent.
Ofer Funda! Deci, mai multe intrebari:D 1. Pana la ce varsta se ofera unui pui de catel( labrador) mancare de pui de caine? 2. De la ce varsta se poate dresa? 3. Cat e pui, cat timp trebuie...? (mai mult)
Cine are bichon maltez? imi poate spune ceva despre el:)? de bine:)))
De ce nu ma lasa sa imi fac cont pe hi5? Zice mereu ca nu e eligibil
Am facut un concur de miss pe hi5 si as vrea a participati si voi dati add la missandmrconcurs sau lasati-va poza la profil http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=560171952 Ms.:*...? (mai mult)
Salut.am 14 ani si sunt pasionata de fotografie. o sa urmez un liceu specializat in asa ceva.pana atunci as vrea sa exersez.credeti ca un canon sx130 este bun sau este o "sapuniera"? daca nu este bun, ...? (mai mult)
Cand adopti un caine, platesti? Cat? Funda
Cam cat ar costa un caine de rasa Akita Inu? VA ROG FRUMOS, spuneti-mi cam cat ar costa sau daca ati vazut pe undeva un puiut de vanzare.
Exista caini fara rasa?
Salut la toti! Mi-am instalat PRO EVOLUTION SOCCER 2010 si am dat click pe el si dupa mi-a aparut negru si sta...tot asa. Ce sa fac? Fundita + inteligent!
Am si eu o nedumerire de fiecare data cand vine vorba despre caini cum ar fi rotwielerul ma rog cum so scrie sau pit bull, bull terrierul si genu de caini agresivi toata lumea imi spune ca...? (mai mult)
Am multe intrebari de pus bineinteles ca dau funda! 1:ce parare aveti de intrebarea gandesc deci exist? 2.la tv a anuntat ca va fi un cutremur saptamana aceasta dar eu cred ca este cum vrea dumnezeu, ...? (mai mult)
Hey:* as dori sa stiu daca stiti de unde sa achizitionez un caine. as dori rasa westie sau ceva in acest gen. pitic :)
Cine doreste sa si faca propia afacere, sa lucreze la o firma de cosmetice care este mai la inceput si unde puteti deveni foarte usor coordonator clic aici http://ladys.ro/a/RFmDm4fH pentru inscriere iar...? (mai mult)
CE caine de talie mica se intelege cu un caniche?
Buna m-am hotarat sa imi fac si eu un blog... Asa...si nu stiu cum sa imi pun diferite lucruri pe el http://blog-criss.blogspot.com Cine ma poate ajuta... funda
Stie cineva daca a aparut xbox360 kinect in romania si de unde il cumperi? funda pentru cel mai bun raspuns.Please help!
am un agvariu si de ceva vreme mi-au aparut niste melcisori mici dar sunt f multi. eu si tata aproape in fiecare zii incercam sa ii scoatem dar nu reusim...:(a mai patit cineva asa? daca da, ce? (mai mult)
sunt nou aici cine vrea sa fim prieteni?
Amm un caine(e fata)si i-am dat numele de alint Lisucutzza Cum o cheama? a)Elizabeth b)Lisa c)Lorena Primul raspuns corect primeste funda!
Am nevoie de niste modele pentru teza la geografie semestrul 1, clasa a 8-a.
La cate luni/saptamani se ia un caine?![adapost, nu conteaza.]Se ia imediat de langa mama lui si se da spre adoptie?
Care stie care-i cel mai destept si stie despre care, care se duce la alt care si se joaca cu care si stie multe despre care, care il mai cunoaste pe care a intrebat pe care care la inlocuit pe care care...? (mai mult)
Mi-am facut un server nou de metin2 dar e o problema ca la unii copii nu le merge site-ul http://5.139.75.98/, cum l-as putea face sa mearga, dau funda cui o sa joace si raspunde;)
Am avut si un caine...cum credeti ca il chema?(era fata) si numele ei de alint era Kalululu...variante: a)Karla b)Karlita c)Karl
Scuzati-ma am uitat sa dau variante...deci a)Kitty b)Ecaterina c)Kheitlyn
Heei buna, am si eu o problema. De curand mi-am luat doi hamsteri asiatici pitici. Deoarece masculul bate femela, in urmatoarele doua zeci si patru de ore am luat si amenajat inca o cusca. O cheama Sammy...? (mai mult)
Buna as vrea si eu un catelus huski stiti cumva de unde pot adopta sau cumpara cu un pret bun? MS:X
Ma poate ajuta careva la metin2fun? :-?
ziceti-mi si mie jocuri ca ourworld, lady popular, star dool, miss bimbo, supersecret, pandada... etc. cine zice bine dau 5 funda! ^_^
Ce anume mananca iepurii? va rog spuneti-mi dar sa nu fie otrava.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?