TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
anonim_4396
în 2 Mai 2024 |

Salut.Imi poate spune cineva ce specii de pesti se gasesc in raul Gurghiu?

3
Răspunde Raportează
HLuca
în 2 Mai 2024 | HLuca întreabă:

Este legal sa ti în captivitate un cocos de munte?

12
Răspunde Raportează
Nuamnume23
în 2 Mai 2024 | Nuamnume23 întreabă:

Buna, am un bulldog francez, mascul in vasta de 1 an si 5 luni. Cand avea 3- 4 luni doar a ros cateva chestii prin casa si a scapat destul de repede de acest obicei. O perioada a fost un caine exemplar,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Delia66
în 30 Aprilie 2024 | Delia66 întreabă:

Poate un șobolan să mănânce un pui de câine de 6 săptămâni?

14
Răspunde Raportează
mirunao14582837
în 30 Aprilie 2024 | mirunao14582837 întreabă:

Hei, azi mi am gasit iepurele umflat, si nu stiu din ce cauza, ce as putea sa i fac sa nu moara?

4
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 29 Aprilie 2024 | Anonim20000000 întreabă:

Fratele meu a fost mușcat (din greșeală) de un câine când se jucau acum o lună(mai mult zgâriat decât mușcat). Nu a vrut să facă niciun vaccin.A dezinfectat rana și atât. Câinele nu era ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Roby8663839
în 29 Aprilie 2024 | Roby8663839 întreabă:

Salut, Mi- am luat o nimfă, o am aproximativ de 3 săptămâni, am ținut- o în cușcă atâta timp, a ieșit o data si s- a lovit de pereți, atunci am scos- o eu din cușcă, am luat- o in mână...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
madalina19n
în 29 Aprilie 2024 | madalina19n întreabă:

Cum s-a creat rasa bichon? Ce animale s-au combinat de a iesit acest caine? de ce au parul alb?

3
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 28 Aprilie 2024 | Anonim20000000 întreabă:

În cat de la infectare moare un animal de rabie? Cat de des este întâlnită această boală? Virusul poate să fie(in corpul unui animal) inactiv? Care sunt primele semne?

3
Răspunde Raportează
StellarMary
în 28 Aprilie 2024 | StellarMary întreabă:

Salut TPU! In luna Martie m- am mutat si ma gandeam sa adopt o pisica. As fi vrut de mult dar nu aveam posibilitea si nici aprobarea proprietarului. Acum ca sunt mutata undeva unde mi se permite, vreau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
robertpopescu12
în 25 Aprilie 2024 | robertpopescu12 întreabă:

Am pus ieri o intrebare, despre catelul meu, care nu m- a muscat sa imi dea sangele, doar ma jucam cu el si doar din greseala acesta mi- a luat degetul in gura putin, dar cum am spus si in intrebarea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ZV3N1337
în 25 Aprilie 2024 | ZV3N1337 întreabă:

Buna ziua, ma confrunt cu următoarea situație, am un cățel(femelă mai exact) in vârstă de aproape 9 luni. In martie pe data de 1 a intrat in călduri, perioada de călduri a trecut insă am observat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Aprilie 2024 |

Buna, intrebare doar pentru veterinari! Am um caine amstaff im varsta de 10 ani si probleme cu orbirea. Catelul sta afara la curte are toate conditiile.Din pacate sunt plecata in afara localitatii cu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
robertpopescu12
în 24 Aprilie 2024 | robertpopescu12 întreabă:

Am o intrebare, toti cainii au rabie? De exemplu eu am un catel, bichon, nu i- am facut vaccinul de un an, are doar un vaccin si are toate deparazitarile, e posibil ca acesta sa aiba rabie? Ca eu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Aprilie 2024 |

Hello. Am o pisicuta britishshorthair, 1 an si 2 lunite, a intrat in calduri a 3 a oara in 2 luni si am dus o la un motan, maricel ca dimensiuni, tot de aceeasi rasa. Ideea e ca e prima data cand o...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
hotpeper
în 24 Aprilie 2024 | hotpeper întreabă:

Salutare, am un caine bulldog francez care are varsta de 2 luni. Seara cand dorm si ma vede in pat vrea si el in pat reusesc sa o adorm in pat si sa o pun in culcusul ei dar pe la 4- 5:00 se trezeste ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BigGeo04
în 23 Aprilie 2024 | BigGeo04 întreabă:

Bună seara, TPU am un cățel de talie mica de 2 ani, l- am adus la oraș pentru că m- am mutat si de 3 sunt cu el, îl scot afara in fiecare zi dar încă e anxios, mânca, bea apă, doarme, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
pandy
în 23 Aprilie 2024 | pandy întreabă:

Salut TPU. Rog sa ma ajutati in legatura cu sterilizarea a 3 pisoi si un caine. Cre stie unde ii pot steriliza gratuit in judetul Calarasi (nu doar in Calarasi ci si imprejurimile judetului). Stiam ca,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Laky33
în 22 Aprilie 2024 | Laky33 întreabă:

Salut, vreau sa îmi fac o mini ferma de iepuri, ce ar trebui sa știu?! (Mancare, loc de trai, preferințe etc...)

1
Răspunde Raportează
Cosminacautamuzica
în 21 Aprilie 2024 | Cosminacautamuzica întreabă:

Bună, cățelul meu azi a venit în casă plin de scaieți. L- am curățat și el a încercat să tragă cu colții. Dar i- a rămas ceva în gât sau nu știu unde ca se îneacă încontinuu. A băut...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
MarianC148
în 21 Aprilie 2024 | MarianC148 întreabă:

Am o pereche de papagali micul alexandru care a depus 4 oua. Ouale aveau embrioni și păreau ok. Problema este ca la 31 de zile de la depunerea primului ou, nu am nici un ou eclozat. Din cele 4 oua când...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
?ene_Andra_2003
în 21 Aprilie 2024 | ?ene_Andra_2003 întreabă:

Bună...am o cățelușa yorkie în vârstă de 9 ani și într o clipa de 2 minute de neatenție a rămas lipita cu celalalt catelus al meu. Este posibil sa nu rămână gestanta chiar dacă s au lipit?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Andr3ytza91
în 21 Aprilie 2024 | Andr3ytza91 întreabă:

Bună seara! Am un pui de pește guppy salvat la prima fătare. Nu am fost atentă și nu am scos femela la timp din acvariu, așa că doar unul a scăpat. L- am pus separat în maternitate, până va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 20 Aprilie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Fetelor,care știți să coaseți și la ce anume va pricepeți? Gen dantelă, țesut, croitorie, etc?

2
Răspunde Raportează
joannc99
în 19 Aprilie 2024 | joannc99 întreabă:

Cum sa cresti bine un caine?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2024 |

Salut,imi poate zice cineva daca raul Gurghiu este in perioada de prohibitie? Pe AJVPS mures nu gasesc nimic legat de el.

3
Răspunde Raportează
AndreeaaaaaaSiiaaaaa
în 18 Aprilie 2024 | AndreeaaaaaaSiiaaaaa întreabă:

Buna oara imi puteti spune de ce i-a cazut pisicii mele parul din zona burtii?

4
Răspunde Raportează
anyamino
în 17 Aprilie 2024 | anyamino întreabă:

Am o întrebare legată de câini. Intr- o zi am ieșit afară cu câinele meu și dintr- o data a început să schelăcaie și să șchiopăteze. M- am gândit că i s- a pus un cârcel dar deja a trecut...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Maariden
în 17 Aprilie 2024 | Maariden întreabă:

Buna tuturor, Detin 2 pisicute, una in varsta de 4 ani (sterilizata de 3 ani) si alta de 8 luni, sterilizata astazi. Pana astazi au convietuit minunat. Dupa ce am ajuns acasa cu ea, prezinta un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kristina092
în 16 Aprilie 2024 | Kristina092 întreabă:

Bună, TPU! Pisica mea a fatat vineri, 12 aprilie. Unuia dintre pisoi deja i-au dat ochișorii, totusi sunt doar 4 zile. Imi puteti spune, daca stiti, din ce cauza s-a intamplat asa? Multumesc!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Aprilie 2024 |

Buna! Am inceput sa brodez manual niste tablouri si urmeaza sa lucrez si alte broderii si accesorii personalizate. Ma gandesc la un nume potrivit prin care sa ma promovez. Deocamdata m- am oprit la @arta_cusuta_cu_ata...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Ionela8
în 14 Aprilie 2024 | Ionela8 întreabă:

Bună! Am un cătel bichon care de 3 zile nu mai mănâncă, ieri vomita cu spume dar după ce i- am dat un medicament a încetat sa vomite cu spume deși tot nu mănâncă. Mi s- a spus sa ii dau lapte...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Tudoroo
în 14 Aprilie 2024 | Tudoroo întreabă:

De ce femela de perus vrea să calce masculul?

17
Răspunde Raportează
madalinap2
în 9 Aprilie 2024 | madalinap2 întreabă:

Bună, pisicul meu de doar câteva săptămâni încă nu și- a deschis ochii. Are doar un ochi întredeschisa și pe celălalt are un fel de cojiță gălbuie. Ar trebui sa mă îngrijoreze această...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Adriana_Rusu_1965
în 7 Aprilie 2024 | Adriana_Rusu_1965 întreabă:

Bună! Cât trăiește un câine Amstaff? Mulțumesc! Al nostru are 13 ani și este tot mai slăbit!

5
Răspunde Raportează
IzabelaIoanaDin
în 6 Aprilie 2024 | IzabelaIoanaDin întreabă:

Buna! Astazi ma jucam cu cainele meu si m-a zgariat cu ghearele. Cainele e de curte si nu stiu daca are vaccinul facut poate sa mi se intample ceva.Nu imi curge sange. Arata ca o zgarietura normala

3
Răspunde Raportează
geo56
în 5 Aprilie 2024 | geo56 întreabă:

M- am gândit de curând sa îmi iau o broscuța.Este necesar filtrul dacă pot schimba apa în fiecare zi sau odată la 2 zile? as putea sa o tin intr- un bol (de pesti beta)destuul de mare? doresc câteva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Aprilie 2024 |

Întrebare adresată proprietarilor de câini, în special de pufoșenii blănoase și extrem de nervoase :) ( gen bichoni ) - ce soluții injectabile ( anestezic total ) se pot utiliza pentru a tunde...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Predator12
în 5 Aprilie 2024 | Predator12 întreabă:

Salut,Am si eu o veveriță degu, este cat de cat obisnuita cu mine, ma lasa sa o mangai si se urca in palma mea. Daca o scot din cusca, ce pot sa fac sa nu plece?

7
Răspunde Raportează
Patrick20061997
în 4 Aprilie 2024 | Patrick20061997 întreabă:

Salut TPU, revin cu o problemă nu știu la care sa ma aleg, am 2 hobby uri 1 filmări cu drona și 2 creștea papagalilor (nimfă) nu știu la care sa ma orientez...

6
Răspunde Raportează
Fjordneddey
în 4 Aprilie 2024 | Fjordneddey întreabă:

Unde se poate pescui prin judetul Constanta?

4
Răspunde Raportează
nastaseelenacristina
în 4 Aprilie 2024 | nastaseelenacristina întreabă:

Hey TPU.A cumparat cineva pentru deparazitarea externa a cainelui aparatul cu ultrasunete tickless? Da rezultate in cazul purici si capuse? Catelul e sensibil la simparica si bravecto am inteles ca- i ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gergelymario123
în 3 Aprilie 2024 | Gergelymario123 întreabă:

Cateaua mea cane corso a făcut astăzi 63 de zile de când este gravida,ea doarme foarte mult,mănâncă,bea multa apa, se plimba are burta mare dar inca nu a născut îmi dați niste sfaturi

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2024 |

Salu TPU, acum 6 zile un prieten a găsit legați la gură într- o față de pernă 5 pisici, s- a speriat și i- a lăsat la o casă dezlegați pe fața de pernă dar pe pământul rece, după ce ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
??
în 2 Aprilie 2024 | ?? întreabă:

Vreau sa imi iau un caine,rasa Pitsky,dar efectiv nu gasesc nicaieri in Romania, daca stie cineva de unde as putea sa iau, m-ar ajuta.Ty

3
Răspunde Raportează
Valentina_Juganaru_2001
în 2 Aprilie 2024 | Valentina_Juganaru_2001 întreabă:

Bună ziua. Am nevoie urgent de un sfat. Acum 3 zile am cumpărat 2 iezi (mascul și femela). Au vârsta de 2 săptămâni. Iedița suge la biberon însă iedul refuză biberonul. Am încercat să- ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mpg26
în 1 Aprilie 2024 | mpg26 întreabă:

Buna! Am o pisicuta de aproape un an și recent am mai adoptat una de pe strada. Ideea este ca pe cea de pe strada o țin la iubitul meu acasa de vreo 2 sapt, i- am făcut deparazitare interna și externa...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
diana261767
în 31 Martie 2024 | diana261767 întreabă:

Pisica mea a fătat acum 2 zile 4 puișori, acum are din nou contracții, ce e de făcut?

4
Răspunde Raportează
Whitesnake99
în 30 Martie 2024 | Whitesnake99 întreabă:

Salutare! cei care aveti pisica, se poate sta cu litiera in camera de dormit? miroase rau?

9
Răspunde Raportează
Kristina092
în 30 Martie 2024 | Kristina092 întreabă:

Bună TPU! Pisica mea este gestantă si cred ca mai are putin până fată. Mi e frica ca isi va manca puii sau alte chestii. Ce pot face in aceasta privinta? Multumesc!

5
Răspunde Raportează
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • liliana77any
    trimisă pe 24 Octombrie

liliana77any întreabă:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici- unul cu care sa ma potrivesc. Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni. Voi cum...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 13 ore

ElianaSc întreabă:

Daca ati avea de ales intre niste apartamente in blocuri vechi, ce varianta ati alege? A. Apartament in bloc vechi inalt, P+ 8 sau P+ 10 si la ce etaje? B. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje si la...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • f22c10
    trimisă acum 15 ore

f22c10 întreabă:

Bună dragilor! Ce aplicatie sau cum vă măsurați caloriile din farfurie? Sunt o groaza de aplicatii! Voi ce ati ales sau ce alegeti? M- ar interesa una care doar sa- mi scaneze farfuria fara a adauga...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 5 ore

1onurReal1 întreabă:

"Nu- i nimic"! Putred! Rău de tot! la mijloc! Nu!? Ne poate afecta cu Adevârat, real Psihologia! Noastră! Sănătatea Noastră Psihică! Mentală Mintală, Astfel de filme! Ce conține! imaginii...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.175
  • Întrebări: 3.952.328
  • Răspunsuri: 17.648.985
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria Hip-Hop-ului

Istoria Hip-Hop-ului

Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.750 Auto & Moto
  • 144.224 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.023 Carieră
  • 20.334 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.007 Conversaţii