| porcelan a întrebat:

Am primit in casa o pisica in varsa de 1, 5-2 luni, care a fost a "nimanui" si a fost traumatizata de caini.Se uita la mine si plange intruna.( mancare are destul si chiar manaca mult) Se calmeaza si se arata satisfacut daca o iau in brate. Iubesc pisica si pot sa rasfat cate o jumatate de ora, dar nu pot sa stau toata ziua cu ea in brate ca sa nu planga... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Daca ai zis ca a fost a nimanui inseamna ca a fost batuta.sunt multi oameni rai...Si eu am 3 pisici tot culese de pe strada...si le iubesc pe toate 3:X...sunt superbe...
Cu timpul pisica ta o sa se obisnuiasca...momentan inca e speriata...trebuie sa va comportati frumos cu ea, fara miscari bruste...nu e obligatoriu sa stai toata ziua cu ea... dar macar 10 min pe zi joaca-te cu ea...si vorbeste incet ca altfel o sperii...ai sa vezi ca o sa se acomodeze...
Si Bv...ai facut o fapta buna!

6 răspunsuri:
| hashe86 a răspuns:

O fi avand si ea vreo durere, un disconfort. fuga cu ea la un veterinar. oricum trebuia sa faci asta de cand ai luat-o, fiind un animal de pe strada poate avea diverse afectiuni sau paraziti.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

O pisicuta de aceasta varsta plange probabil dupa mamica ei si dupa laptic, dar nu este exclus sa aiba probleme de sanatate, e bine sa mergi cu ea la un medic veterinar pentru un control.Deasemeni e bine sa ii pui o paturica moale pe care sa doarma, chiar sa o invelesti sa simta caldura la botic si nu uita de cutia cu nisip amestecat cu putin bicarbonat de sodiu alimentar pentru a absorbi mirosul de urina.

| simona24 a răspuns:

Este f mica este normal sa scanceasca, mergi la vet pentru vaccinuri.
Cu timpul pana se va obisnui cu noua "casa" nu va mai scanci.
Este bine sa ii faci un "cuib" calduros unde sa doarma.

| nutzu' a răspuns:

Adu-i un pisoi si sa vezi tu ce fericita va fi(dar pisoiul sa nu fie castrat)... laughing

| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Mergi cu ea la veterinar, si vezi ce zice. Cum plinge Miorlae?
da-i ceva de joaca, leaga de un scaun niste gheme si arata-i-le sa sejoace cu ele fiind din fire foarte curioase daca nu este bolnava va uita repede de luatul in brate si se va juca cu ghemele.

| vanessa_7035 a răspuns:

Probabil ca a fost,, traumatizata,, (cum ar veni batuta). Eu iti recomand sa te duci cu ea imediat la veterinar pentru ca trebuie sa o vaccinezi (doar ai luat-o de pe strada)! Trebuie sa ii spui veterinarului ca daca nu o iei in brate,, plange,,. Cred ca ii lipseste afectiunea (daca a stat pe strada logic! plus ca poate a fost si batuta). Incearca sa ii dai niste lapte cald dimineata si seara, iar la pranz ii fierbi niste orez cu legume (morcovi etc.). (La partea asta m-a ajutat mama). Sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu!