| ketty a întrebat:

Animalele au ciclu...adica,ma rog sangereaza?(pentru ca catelusa mea sangereaza de 2 zile)

Răspuns Câştigător
| elenahd a răspuns:

Da si catelusele au ciclu...nu trebuie sa te ingrijoreze faptul ca sangereaza catelusa ta, va sangera aproximativ 14 zile, iar daca vrei sa o dai la monta trebuie sa gasesti un mascul de aceeasi rasa si sa o duci la monta cam in a XI-a sau a XII-a zi a ciclului catelusei( este foarte indicat deoarece riscul de a face catelusa ta cancer este mai scazut) perioada de gestatie a cateluselor este intre 60-63 de zile de la monta... daca nu esti foarte bine informata nu este nici o problema daca vei lua legatura cu medicul veterinar curant pe care il ai pentru catelusa ta si el iti va putea da toate detaliile pe care vrei sa le stii.Sa stii ca si cateii sunt ca si oamenii diferenta e ca ei nu pot vorbi dar cu siguranta sunt cei mai buni si loiali prieteni ai omului, cu siguranta ea nu te va trada niciodata. Te felicit ca ai o catelusa si ca incerci sa te informezi si ca doresti sa stii cat mai multe despre ea...si eu am o catelusa de labrador pe care mi-a adus-o fiica mea tocmai din Atena, are un an si opt luni, iar in prezent este insarcinata si se pare ca de Mos Nicolae vor veni si puiutii pe aceasta lume ...deci vezi inclusiv catelusa mea o sa-mi dea un cadou de Mos Nicolae... e minunat crede-ma. Daca crezi ca raspunsul meu te ajuta si daca crezi ca te voi putea ajuta in viitor si cu alte raspunsuri poti sa ma contactezi.Nu uita ca prima monta ideala a unei cateluse este la varsta de un an si jumatate nu mai devreme, adica cam la al III-lea ciclu al catelusei si trebuie sa mai stii ca o data la sase luni catelusa ta va avea ciclu.

| Balaban_Elena_1978 a răspuns (pentru elenahd):

Ce intampla daca nu o dau la monta?

| MrAlex98 a răspuns (pentru elenahd):

Ce se intampla daca ea continua sa sangereze la 3 saptamani dupa fatare.

18 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Daca o tii in apartament si nu vrei sa intre in calduri si sa faca pui, poti sa ii dai de doua ori pe an cate o injectie si nu mai are ciclu. Medicul veterinar te poate lamuri si ajuta.

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Dap, toate mamiferele au.crede-mawinking! orice mamifer femela, dupa varsta de nu stiu, 2-3-4-5 (maxim)ani au ciclu.cainii,mai ales catelusele in general sunt foarte curate si multe isi pot purta singure de grija, dar o poti duce si l veterinar ca sa te asiguri ca totul e ok.la celelalte mamifere nu le vine ca la oameni, ci mai rar, la cateve luni, cateva zile pe luna. sper ca te-am ajutat.

Imoral, poate site si fata unde sangereaza catelusa ei...chiar poate sa sangereze din cauza ca are ciclu.si oricum si pe unele fete le mai doare putin uneori.macar cand esti la inceput

Imortal, nu am vrut sa sune ca si cum te-as certa.scuze,am zis si eu si oricum nu eram in toane bune, dar de obicei sunt calma.scuze,daca te-am "ranit" in vreun fel

| EUSIATIT a răspuns:

Da nu e de ris dar catelele au ciclu o data la 6 luni dar ca sa te informezi citeste in carnetul de sanatate al catelului sau intreaba veterinari /nu e rusine

| LiLlYAnNe a răspuns:

Desigur! Prietena mea are o catea si are ciclu.Trebuie sa ii pui scutec special pentru caini.Doar asa nu iti murdareste casa in singe! Dar pisica probabil nu are? De pisica nu stiu dar de caine stiu.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Da, cainii au dar din cate stiu eu sunt foarte curatiwinking

| imortal a răspuns:

Nvezi ca s-a taiat straight face...rolling on the floor)))) daca se linge inseamna ca o si doare

| imortal a răspuns:

I_love_and_i_am_cool in primul rand e imortal nu imoral in al 2 lea rand stiu ca va doare la inceput si in al 3 lea rand stiu si pa unde sangereaza, dar mai glumeste si omu din cand in candwinking nu ma certa rau :*

| Traficantadecorcodushe a răspuns:

Eu zic sa inveti sa vorbesti...Ai facut o cacofonie.:P
Si... da au cm.
http://www.codrosu.ro/......ri-masive/
Sper sa iti fie de folos!:-*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pot avea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e bolnava :=*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cainii au si ei ciclu, ca toate mamiferele. Ei intra in calduri odata la sase luni si dureaza vreo trei saptamani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iai un mascul

| NoNameSiPunct a răspuns:

Daca vrei sa o dai la monta trebuie sa gasesti un mascul de aceeasi rasa si sa o duci la monta cam in a XI-a sau a XII-a zi a ciclului catelusei( este foarte indicat deoarece riscul de a face catelusa ta cancer este mai scazut) perioada de gestatie a cateluselor este intre 60-63 de zile de la monta... daca nu esti foarte bine informata nu este nici o problema daca vei lua legatura cu medicul veterinar curant pe care il ai pentru catelusa ta si el iti va putea da toate detaliile pe care vrei sa le stii.Sa stii ca si cateii sunt ca si oamenii diferenta e ca ei nu pot vorbi dar cu siguranta sunt cei mai buni si loiali prieteni ai omului, cu siguranta ea nu te va trada niciodata.Te felicit ca ai o catelusa si ca incerci sa te informezi si ca doresti sa stii cat mai multe despre ea...

| Balaban_Elena_1978 a răspuns:

Ce se întîmpla daca nu o dau la monta?