| andrei2511 a întrebat:

Azi dimineata mi-am gasit mult iubitul hamster mort in casuta lui.sad Era tanar, avea 3-4 luni...deci chiar nu stiu de ce a murit. Adevarul e ca am uitat sa-i dau mancare ieri, dar ma gandesc ca nu are cum sa moara de la asta: adica noi traim 4-5 zile fara mancare. Deci sper ca nu e vina mea, dar pur si simplu am uitat. crying Ceea ce vreau sa zic e ca vreau sa imi iau altul, nu neaparat pentru a-l inlocui, dar chiar imi plac soriceii astia micuti. Faza e ca nu stiu cum sa fac cu cusca: sa o dezinfectez sau ceva? Astept raspunsuri.

6 răspunsuri:
| UnicornsAreLove a răspuns:

Imi pare rau ce s-a intamplat. Daca esti sigura ca iti vei lua alt hamster dezinfecteaza cusca doar pentru a fii sigurahappy. Incearca sa il hranesti adica el are reserve dar e mic si nah... pe viitor mai multa grija.Succes cu unul nou(daca vei avea).

| MyTedyBear a răspuns:

Buna! Si eu am avut o gramada de hamsteri ce au murit iar cand mi-am luat altul am dat cu solutie pentru vase sau baie iar apoi am clatit bine cu apa si am sters.
Sper ca ti-am fost de ajutor... ^.^

| AnnaTPU a răspuns:

Imi pare rau. arunca cusca la gunoi, sau pastreaz-o pina cind iti vei cumpara alt hamster

| Bianca2013 a răspuns:

Pai ar cam trebui sa dezinfectezi cusca deoarece se putea sa aiba vreo boala sau ceva de genu.Si ar fi si mai sigur pentru celalalt hamster.