| Lolo101 a întrebat:

Am o pisicuta care are 1 an ( de fapt, implineste1 an pe 22 iunie)si deja are 3 puiuti! Are unul care are 3 zile, si inca doi care au 2 zile.Intrebarea mea este :Cum se ingrijesc puii de pisica?

Răspuns Câştigător
| RebecaBaa a răspuns:

Bună! Păi stai un pic, nu i-a fătat pe toţi odată, ci la un interval de 1 zi? Nu prea înţeleg, pisicile mele au fătat toţi puişorii în aceeaşi zi. Oricum, până le dau ochişorii sau încep să meargă nu trebuie să le faci nimic, doar să ai grijă să fie curaţi, să îi pui într-un coşulet/ cutiuţă curată şi călduţă, şi să ai grijă dacă pisica îi îngrijeşte, că le dă de mâncare, stă cu ei, îi spală. Şi ai mare grijă să nu facă/să ia de pe undeva puricei, că sunt periculoşi. Succes! :*

2 răspunsuri:
| GandulMeu a răspuns:

Buna,Occultess! Cand sunt asa mici nu prea trebuie sa ii ingrijesti tu, decat sa ii pui intr-un cosulet cu cateva carpe sau cearsafuri mai vechi in el (trebuie sa acoperi bine cosuletul). Mama lor se va ocupa de,, aranjat'' sau alte chestii. Sper ca te-am ajutat!

| GandulMeu a răspuns:

Buna,Occultess! Nu trebuie sa ingrijesti tu puii se ocupa mama lor, dar in schimb trebuie sa ii pui intr-un cosulet cu cateva cearsafuri sau carpe curate si sa le schimbi in fiecare zi (cosuletul trebuie acoperit in intregime cu cearsafurile ca sa le fie cald si sa se simta protejati). Mama lor va avea grija sa ii spele si sa ii hraneasca. Sper ca te-am ajutat!