Depinde cat de buna esti la fiecare, nu putem noi indica, fara a sti unde esti mai buna, tu singura stii mai bine. Sunt de parere sa alegi sportul la care esti mai buna si pe care l-ai putea practica la nivel profesionist, astfel incat sa ai timp si de invatatura. Succes si numai bine!
Eu am jucat un an de handbal si as mai fi continuat dar s-a desfintat sectia de handbal![]()
Eu zic sa faci handbal si daca iti place si tragi tare la antrenament poate o sa ai o carierea frumoasa in Sportul Rege
(pentru mine ii sportul rege handbalul).
Acum tu decizi Cheia e la tine
Eu zis sa alegi Dansul. Pentru ca ai spus ca la ala te pricepi mai bine si ai putea face o cariera din asta, dar ai putea lasa si handbalul pe locul doi, fiind doar un hobby.Ar trebui sa te pui s ainveti, iar daca crezi ca vei putea sa le faci pe amandoua poti incerca, dar nu uita ca scoala ar trebui sa fie pe primul loc.
sper ca te-am ajutat.
Eu sunt la handball de vreo 2 ani si imi place foarte foarte mult.Acum depinde si ce iti place tie mai mult, dar de exemplu mie mi-ar placea a am ff multi prieteni undeva, la un sport care il practic.Deci ramane sa decizi u unde iti place mai mult.
Hmm stii si eu fac dans sportiv sun in clasa b si iubesc dansul mai mult ca orice pe lume asa ca te rog nu te lasa de dans iti poti face o cariera si echipa de dans a scolii pff ce e aia stiai ca un antrenor din hong kong primeste 200 de lire sterline pe ora de 40 de minute de particular deci asta e dansul asa ca nu te lasa continua si iti vei face o cariera din asta si poate intr-o zi vei ajunge ca gozzoli
Eu zic handbal, pentru ca daca o sa devi buna te poti inscrie si la un club de handbal, si poti avea o cariera foarte frumoasa.
Eu ti-as sugera sa alegi handbalul dar eu fac handbal la echipa sc de apr 2 ani si e normal sa iti zic, si eu fac si handbal si dansuri dar inca le practic pe amandoua si cu notele me descurc.Incearca si tu sa mai inveti si sa iti maresti notele, bafta.
Pai.depinde unde iti place mai mult.cum au spus majoritatea... cel mai potrivit ar fi sa continui dansurile.deoarece deja esti avansata.vei avea o cariera frumoasa din asta.pe cand la handbal nu ai avea o cariera prea reusita.sau alege sportul care iti ocupa ceva mai putin timp.am o colega in clasa care face dans sportiv performant si totusi are note micute ca toata ziua sta la antrenamente.alege sportul care iti aloca destul timp pentru invatat
Cu siguranta te poti tine in continuare de DANSURI SPORTIVE! Ai un viitor asigurat si e foarte distractiv! Dansezi
:X