| SsAa a întrebat:

am un shih tzu de 1luna si jumatate, si ii miroase boticul a mancare ce pot face sa nu mai miroase...(eu il spal cu sampon, si blana ii miroase frumos dar boticul nu)? Va roggajutor... FUNDA si vot.:*

4 răspunsuri:
| LaughOutLoud a răspuns:

Ei bine la mine se intampla si mai rau: catelusa mea isi manca fecalele(caca) si iti dai seama ce urat ii misosea boticul.
Am si solutia:spalo pe dinti cu o perie de a ta care nu iti plai trebuie si poti folosi sapun sau pasta de a ta.incearca asa in fiecare zi si ai sa vezi ca nu o sa mai miroase asa de tare

| Beatrice_5910 a răspuns:

Cum ai vrea sa ii miroasa boticul din moment ce mancare mananca straight face. Daca ii dai mai multa mancare gatita (nu este indicat) sau conserve atunci incearca dupa fiecare masa sa ii speli boticul. Daca gura ii miroase a mancare nu prea ai ce face decat sa ii schimbi mancarea.Cat timp nu are miros urat este ok si ar trebui lasat asa.

| YOopGirl a răspuns:

Pai sybi, nu ii mai da mancare gatita si daca ii mai miroase dul la baie in chiuveta ia pe palma putin sampon cat o boaba de mazare nu mai mult tine minte, dai pe barbita si botic si clateste cu apa dupa, tamponezi cu prosopul! ai grija ce faci.pup

| loredana_6675 a răspuns:

Dupa ce ii termini de facut toate vaccinurile o sa se remedieze treaba.