Buna Myrunyka! Eu ti-as sugera sa ii spui mamei tale ca esti destul de mare ca sa poti avea un chow chow.Si eu am avut unu si nu este atat de greu de intretinut.Si ca sa fi sigura de succes spui mamei tale ca o sa ai tu grija de el si de tot ce are nevoie. Te pup! Sper ca raspunsul meu a fost de ajutor!:*
Well, nu stiu cum sa iti spun cum sa o convingi pe mama ta, nu o stiu, dar iti pot spune asta.
Ok, sa zicem ca iei cainele, dupa esti sigura ca nu te da afara cu el? Chowlinii au foarte mult par si in acelasi timp, normal, le cade foarte mult.Nu cred ca i-ar place mamei tale asta.Plus ca, cred ca iei de mic nu? Atunci sa stii ca o sa te chinui foarte mult cu el, nu ai voie sa il scoti afara pana nu termina schema de vaccinare, asta pana pe la 3-4 luni, deci gandeste-te unde va face el treaba mare.In casa.
Deci, mama ta are dreptate intr-un fel.
Hmm.am mai raspuns la o intrebare de genu` asta.
pai.incearca sa nu o superi, sa o ajuti mai mult la treaba.chestii din astea.
daca tot nu merge spune-i ca te plictisesti si nu ai ce sa faci si ca un caine ar fi perfect pentru tine.si spune-i ca daca iti va lua un caine nu o vei mai supara niciodata.
dar nu fii prea stresanta. ajut-o si la treaba.
bafta!
sper ca te-am ajutat!
Daca stai la apartament nu o vei putea convinge niciodata. ia-ti mai bine ceva mai mic un bichon sau si-tzu.
Incearca sa ii dovedesti ca poti avea grija de un animal. Daca ai un amic care are un catel, rogal sa te lase sa ai grija de el pentru putin timp cat sa ii dovedesti mamei tale ca esti destul de responsabil. Dar iti spun caci un animal necesita multa ingrijire, atentie si deagoste.Rasa chow chow este o rasa cu blana multa si de aceea trebuie spalat si periat regulat pentru a nu i se incalci blana.Atat iti spun:1 pas este sa ii dovedesti mamei tale ca esti responsabil.
al 2-lea pas:cerei imprumut catelul unui amic pentru putin timp
al 3-lea pas:ai grija de catelul amicului tau si asa ii dovedestimamei tale ca esti destul de mare ca sa ai un chow chow. Sper ca sfaturile mele sa iti fie de ajutor.Succes!
Ai putea sa-i demonstrezi ca esti responsabila facand diferite lucruri: sa stergi praful, sa aspiri... etc. Astfel ii vei demonstra ca esti responsabila si ca poti avea grija de un animal. Succes!