|

Buna, ieri mi-am luat un papagal Micul Alexander, insa familia mea mereu venea in jurul lui si incercau sa il faca sa vorbeasca si sa puna degetele prin colivie. Nu are nici un an, nu stiu daca e mascul sau femela, dar la momentul de fata cand ma apropii de el mereu se agita si se plimba prin colivie, agatandu-se cu ciocul si tragandu-se. I-am pus o gustare cu miere si seminte (Kracker) in colivie, insa de mancare nu se atinse deloc, nici de apa. Cand imi bag mana in colivie sa fac niste schimbari, incepe sa se agite tare si sa tipe cand sunt prea aproape. Nu stiu ce sa fac sa il calmez si sa ii castig increderea. Este primul meu papagal, nu am mai avut nici unul inainte. Va rog ajutati-ma.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Așa a făcut și papagalul meu în primele 2 săptămâni, pentru ca nu era încă obișnuit cu locul nou în care l-am adus. Nu trebuie să te îngrijorezi, în câteva zile se va obișnui cu tine și cu cușca și mâncarea. Sper ca te-am ajutat!

| explică (pentru DannyDevito):

Mulțumesc mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

In fiecare dimineata la aceeasi ora trebuie sa te apropii de el si sa-i vorbesti, apoi dupa cateva zile ii dai mancare din palma, ii lasi usa deschisa in permanenta ca sa zboare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hackelberry):

Mulțumesc mult pentru informație.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează