anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Denisa si sunt din Craiova. Iubesc mult animalele asa ca m.am hotarat sa imi i.au un nou,, prieten,, care sa nu faca multa mizerie si sa nu. mi ocupe mult spatiu.Ma gandesc la o broscuta mica de apa.Problema e ca din cate am auzit mor foarte repere. O prietena a avut o broscuta (femela) si a murit in 2 saptamani.Eu nu vreau sa se intample si cu a mea asa deoarece pun mult suflet! Vreau sa aflu cat mai multe despre ele de ce consitii ar trebui sa am grija sa indeplinesc cu ce se hranesc si tot ce trebuie. happy

Si daca ati mai putea, cine stie cat ar costa una si de unde pot sa fac rost, am auzit ca in pet shop. uri nu se prea gsesc!happy

Thx Dau fundita pentru cel/cea care ma ajuta cel mai mult!

7 răspunsuri:
| AnonimaPunct a răspuns:

Un porcusor de guineea traieste 8 ani. eu am doi si sunt foarte simpaticiwinking

| nononono1111111111 a răspuns:

Din pacate broscutele sunt bolnavicioase daca le iei de la pet-shop.AM o verisoara care a avut 2, dar mai are 1, pentru ca una a murit, iar cea care este in viata e oarba.Si nu prea sunt jucause.Eu am un hamster, de fapt al 2-lea hamster, care e un scump, doar ca e cam fricos.Inca nu s-a atasat de mine dar se ataseaza usor oricum. Daca te hotarasti sa iei un hamster intra pe http://www.magazinul-cu-hamsteri.ro/ sunt o multime de detalii si poti sa-ti faci cont pe forum pentru a pune intrebari! Pupici!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un paianjen.e mic.nu face mizerie, mananca o data la cateva luni, si muste sunt cate vrei.

| frumusikasuper1000322 a răspuns:

Mai,iti spun doar ca ele traiesc mult si e o alegere buna dar o pisicuta (femela) e foarte buna si daca iti iei o pisicuta sa iti iei un puisor si daca e pui ai intai il iei cu usurelul adica cu lapte si niste mancare de aia moale ca daca iei femela ea face pui ii hraneste pana sunt mari apoi daca ea (femela) more ai pui si daca face alta femela iti face pui si tot asa. Funda plzz!big grin

| xDoll a răspuns:

Si eu am o broscuta :d
nu nu e adevarat ele traiesc destul de mult ( o am pe aceasta de 3 ani) si sunt foarte usor de ingrijit
depinde cat de mare e poate costa intre 20 si 70 de lei din cate am auzit eu dar pe a mea nu de la pet-shop o am
deci daca vrei sa iti iei un nou "prieten" te sfatuiesc sa iti iei o broscuta happy

sper ca te-am ajutat

| danacara71_8544 a răspuns:

Despre broscute nu stiu nimic, dar de ce nu vrei un catelus? sunt foarte iubitori si daca ai grije sa mearga afara cateva minute pe zi nu o sa ai probleme cu el.

| Fefe_2282 a răspuns:

Nu stiu nu prea stiu dar am auzit si eu ca traiesc putin si in caz ca moare sa plangi dupa ea mai bine nu iti ei! CREDEMA AM TRECUT PRIN ASTA!