| ChrisstinaXdddddddd a întrebat:

Ajutoooooorrrr, sunt disperata cainele meu (pui) se trezeste de dimineata la ora 4 si incepe sa planga si sa latre. L-am rasfatat prea mult si, chiar si cand intru in casa ma astepata la usa si plange. Deci va rog din inima sa ma ajutati cu ceva metode. FUNDAAAAAA.

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau

S-a atasat mult de tine, mai ales ca e pui..Plange pentru ca se simte singur intr-o casa noua si vrea sa fie cu tine.
In timp se va obisnuii sa stea singur pana vii tu, chiar si cainii adulti plang uneori cand ii lasa stapanul singuri.
Eu cand trebuie sa plec ii las cainelui mancare, apa, si jucarii pentru a le roade si asi pierde timpul cu ceva pana vin eu.
Si al meu plangea, si e inca pui dar s-a obisnuit in timp.
E o chestiune de timp.
La faza cu 4 dimineata daca il tii in casa probabil are nevoie sa mearga afara sa isi faca nevoile si / sau sa manance si sa bea apa.
Eu as ridica tonul putin la el cand incepe sa planga la 4 dimineata. ( Hey ce ai? Gata, liniste! )
Cu bataia nu rezolvi nimic evident.

| ChrisstinaXdddddddd explică (pentru MeimeiPinguinu):

Il tin afara.

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru ChrisstinaXdddddddd):

Cat timp are?
De aceea plange, pentru ca nu-i place afara, daca il lasi fara mancare, apa si jucarie (o poti cumpara de la veterinar cu 5 lei, o minge de cauciuc fara tepi).
Are nevoie de acoperis, un tarc frumos daca ploua sa nu ploua pe el si sa-i fie frig.

Ideea este ca are mancare, apa, are un acoperis+cusca, ma joc cu el zilnic cate 2-3 ore, il scot la plimabre...ETC. Are 1 luna si ceva, da stiu ca este mic dar mai mult de atat nu pot face.

Fata tu gandesti?
Cum sa nu planga cand il lasi de asa mic, nu inteleg de ce l-ai luat atat de devreme daca stii ca il lasi afara?
Tine-l in casa pana pe la 4-5 luni.

Da gandesc.
Are conditii ff bune.
Nu e vina mea, eu l-as tine dar bunicii nu ma lasa sa il tin in casa, au facut un intreg scandal cand l-am cumparat.
In fine aseara l-am tinut intr-o camera unde era bine, dar a plans toata noaptea.

| valentinamarinamary a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Nu tot isi permit sa-l tina in casa si nu mai ne raspunde tu cu vorbe tip:vezi ce scrii, sau:fata tu gandesti? incepi sa evervezi lumea!

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru valentinamarinamary):

Mai copilut, lasa TPU-ul pana mai cresti..Si ce daca enervez lumea? Ti-e ciuda ca iti "dau peste bot"?
Daca nu isi permite sa-l tina in casa pana mai creste atunci sa si-l ia putin mai maricel pentru ca il chinuiewinking

Trebuia sa iei unul mai maricel.4-5 luni era mai bine.
Eu cand eram mica si stateam la apartament cu maicamia ascundeam caini si pisici in dormitorul meu.
Si o faceam seara / noaptea, daca erau pui mici ii bagam intr-o plasa si fugeam repede zicand ca imi trebuie la baie.
Daca as fi stat la casa as fi iesit pe geam sa iau cainele si ma bagam tot pe geam.

App, zici ca studiezi medicina veterinara, dar am intrat la profilul tau la intrebari si am vazut o intrebare de anul trecut de genul "Uratimi lma am facut 13 ani."
Cum explici asta "copilutu".
La 13 ani daca vrei sa primesti funda, sa stii ca se primeste pe merit nu pe minciuni si vezi cum vorbesti ca nu am ajuns ca un copil de 13 ani sa ma ia peste picior.

Daca chiar te intereseaza :Am lasat pe cineva pe contul meu o lunga perioada de timp dupa care am schimbat parola si nu am mai lasat-o sa intre.
Ti se pare ca as avea 13 ani?
App. app, inca nu am ajuns sa mint pe nimeni pe acest site..Si chiar nu sunt dupa fundite, nu te iau peste picior dar asta este adevarul, puiul l-ai luat de prea mic si il lasi singur in curte. Evident ca plange si iti va trebuii rabdare pana se va obisnuii si va mai creste putin pentru a se mai potolii.

Ai lasat pe contul tau...
In fine, nu este singur este cu o catelusa care are "grija" de el il incazeste etc..este ca o mama. Da stiu ca este prea mic dar tipa de la care l-am luat avea de gand sa il vanda unui "rom" asa ca decat sa ajunga un Golden pe mana unuia care il bate si nu are grija corespunzator am preferat sa dau eu mai mult pe el si sa il iau.

Da,atunci nu prea eram interesata sa ajut comunitatea pana cand am vazut ca sunt multe intrebari despre animale si imi place sa dau sfaturi si sa ma iau "la cearta cu persoanele" de aici cand este vorba de un animal care nu este trata corespunzator (nu ca ar fi cazul tau).
Ma bucur ca nu a ajuns pe mana acelui rom, probabil a ajuns altul pe mana lui din pacate.
Insa nu toti romii trateaza animalele ca pe niste carpe, majoritatea o fac dar mai sunt si romi decenti ( am cunoscut o familie buna de romi care vorbesc corect romaneste, sunt respectuosi si credinciosi, mergand mereu la o Biserica Baptista, si au un bichon ).
Cand ai lasat mesajul despre dresat: dresajul unui catel se incepe de la 3 luni..Deci va mai trebuii sa astepti putini.

O sa mai astept.
Nu era o persoana "decenta", am ajuns odata cu respectivul la doamna care avea puii si era imbract cu niste pantaloni murdari sa zic chiar "imputiti" si era descult, scuipa pe jos etc.
Nu am putut lasa catelul pe mana unei asemenea creaturi.
Am oferit 1000 lei pentru el si mi la oferit mie.
Nici nu vrea sa ma gandesc cum ar fi ajuns catelul [Golden Retriever] in mana lui.

Din pacate o fi ajuns altul pe mana lui sad.

Auzi mai te rog frumos mai taci ca nu spui nimic de folos! Nu cred ca mai sunt copilut!winking! papa

| valentinamarinamary a răspuns (pentru ChrisstinaXdddddddd):

Laso in pace stie doar sa minta si sa se certe! Asta-i lumea de pe TPU!

Ce anume nu am spus de folos? Ma faci sa rad.
Inca mai esti un copilut, sau te crezi mare ca treci in sfarsit pe a 9-a?

| Roxy31312 a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Eu vreau sa imi iau un caine si stiu ca o sa latre la 4 dimineata. chiar merge cu a ridica tinul?

50 răspunsuri:
| rutanklan a răspuns:

Am mai raspuns la o intrebare similara. Bisonii ar trebui impuscati. Daca nu ai bison, eutanasiaza-l, probabil i-ai calcat pe vecini pe creier si e doar o chestiune de timp pana cand il vor omori cu pietre.

| Milanezull a răspuns (pentru rutanklan):

Asta este un sfat jalnic. Cu ce o sau il ajuti daca spui asta?

| rutanklan a răspuns (pentru Milanezull):

Hey, macar se trezeste si vede ca nu totul e roz cu bestiile alea. People will kill it, daca e suficient de enervant.

| ChrisstinaXdddddddd explică (pentru rutanklan):

Du-te si impuscate.

Omule. Daca gandesti ca tine nu iti lua un animal! Tu esti 0% afectuos. Sfat pentru tine: nu iti lua un animal! sui nu te mai baga daca faci chestii din astea!

Bine mah, am inteles, eu is ala rau si sadic si imbecil samd, da nu vezi-ti si urlati la mine cand o sa vina vecinii cu politia si o sa bata la usa sa va dea amenda pentru zarva pe care o provoaca animalele alea.

Si ca sa fie sfatul complet, cainele ala poate ca trebuie dus la catele, the dog has needs, you know. Adica, daca nu are o perna sa o tropoteasca nu se calmeaza.

| rutanklan a răspuns (pentru ChrisstinaXdddddddd):

De ce? Nu is eu ala care latra la 4 dimineata!

Da...Ai dreptate pe jumatate, dar ce sfat e asta? Sa il omoare? E doar un pui! Asa fac puii! Asa fac si oamenii cand sunt mici! Ce vrei, sa ii omoare? Trebuie sa fii putin mai afectuos!

Pai is... eutanasierea animalelor suferinde e o dovada de afectiune.

DA. Dar in cazul de fata NU sufera.

Zice acolo ca plange si latra. Sigur e ceva neinregula cu el. ori e horny ori trebuie eutanasiat big grin

Omule., nu te mai crede smecher, caci nu esti, daca faci astfel de lucruri esti un GOLAN! Tu nu ai inima, toti sunt contra TA! Oricine e smecher intre 4 pereti! ESTI O PERSOANA GROAZNICA! Si imi dau seama din cuvintele tale e fel de om esti! Sa stii ceva, daca esti smecher nu vei face nimic in viata. Trebuie sa fii mai uman! Cum adica sa arunci cu pietre in el?!?! ia da-mi messul tau

Mai razi si ca...

Iti surade deja ideea de a ne alia si a arunca cu pietre? Eu unul inca nu am facut asta, dar avand in vedere cat de mult ma calca bestiile alea pe nervi ca se trezesc dimineata si imi latra in creier... probabil o sa o fac.

Si da, imi permit sa fiu golan, fiindca sunt intre 4 pereti(poate is afara), asa cum si tu iti permiti multe intre 4 pereti.

Baaa deja ma-i enervat! Huligan am. bulan.t MA C.A? C pe tine! eu nu te am injurat pana acum!

Nu iti pierde cumpatul. Nu are rost. Las o balta.

_p... ai dreptate, imi pierd vremea cu un pros...t

Io ce sa iti fac daca stai singur.

| ChrisstinaXdddddddd explică (pentru rutanklan):

Citeste intrebarea de 20000 de ori.
E pui omule, tu cand erai mic, mata arunca cu pietre in tine cand te trezeai la 1-3-4-6 dimineata?!
Daca as fi fost in locul ei acum ti-as fi dat foc, zau.
E doar un pui omule [poate ca e prea mult zis "omule"-->fiintele umane au suflet, sentimente--> TU NU.

| rutanklan a răspuns (pentru ChrisstinaXdddddddd):

Yeah, whatever

| valentinamarinamary a răspuns (pentru rutanklan):

Ai dreptate! Doar ca asa trebuiau sa-ti faca tie parintii tai cand erai un mucos si plangeai! Te omora si taceai!

| rutanklan a răspuns (pentru valentinamarinamary):

Pai asta au si facut. Doooooh.

| valentinamarinamary a răspuns (pentru rutanklan):

Inca traiesti! Deci nu cred ca te-au omorat laughing)!

| Crucified a răspuns (pentru rutanklan):

Si tu meriti sa fi omorat cu puloiu peste gura. laughing Cum omule sa spui asa ceva? straight face Reciteste ce ai scris.

| DoarSile a răspuns (pentru rutanklan):

Cel mai prost copil esti

| valentinamarinamary a răspuns:

Doamne nu-l asculta pe budbuny..fi mai dura cu el mai dai o palma doua pune-l sa stea intr-un loc! Si profita ca e asa mic si dragut acum e si el mic si ii e dor de tine cand pleci, cand o sa se faca mai mare o sa taca!

| Milanezull a răspuns (pentru valentinamarinamary):

Ai dreptate dar depinde de firea omului. eu nu as ridica mana la un animal drag.

Tu vezi ce scrii? Crezi ca rezolva cu bataia ceva?

Da ..la catelu meu cand facea ceva gresit ii dadeam o palma peste bot si alta data numai facea! Si eu tin foarte mult la animale in special la caini. daca as puteavinde ceva pentru ei as faceo dar nu zic sa-i bata rau..doamne fereste.

| LoveSteps a răspuns:

Nu il baga in seama pe budbundy.Ce ar fi sa iti bagi catelusul in casa pe un culcus sa vezi poate ii e frig? sau prea cald? sau iti poate simte dorul...Incearca sa il lasi in casa sau intr-un loc in care sa nu se vada lumina rasaritului.

| Milanezull a răspuns:

Daca este pui nu este nimic grav. In special puii se sperie cand ajung in locuri noi. Te avertizez ca o sa te deranjeze putin noaptea, dar, mai ales cand e pui ii trebuie MULTA atentie. Bafta