| UnCopilÎnMiniatură a întrebat:

Bună TPU!batting eyelashes Eu am un căţel şi, dragei mele surori, nu'i convine ei ceva rolling eyes T_T. Când eram eu la şcoală l-a dat afară şi, sărăcuţul, a stat in bloc până am venit eu :-. <

Ce să fac ca să'l accepte? T_T x(

Fundăă! love struck ^.^

Răspuns Câştigător
| irinuca a răspuns:

Propun să ajungeţi la un târg, un fel de compromis. Tu accepţi ceva ce nu-ţi face plăcere, dar ei îi place în schimbul căţelului.
Deşi eu te-aş sfătui mai degrabă să o rogi să te ajute la dresarea căţelului. E un moment important de legare a relaţiei dintre om şi animal. Dacă amândouă vă ocupaţi de câine, surioara ta va începe să îndrăgească animalul mai mult decât dacă doar l-ar auzi prin casă.
Spor!

6 răspunsuri:
| cevazacelamineintorace a răspuns:

Intreab-o pe sora ta ce nu ii place la catel si apoi discutati impreuna si ganditi-va la ceva in asa fel incat bietul catel sa nu mai ajunga afara. explica'i ca este si el o viata la fel ca ea si ca nu poate trai in strazi.

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Uuuuf ce scorpielaughing
scuze glumeamtongue
pai vorbeste cu ea si ajungeti la un compromis
la o intelegere...
sau targuitivalaughing
zii ca daca va accepta catelul vei spala tu vasele sau altceva...tongue
sper ca te-am ajutat
papa:*

| GabytzaDoolce a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai sa o faca pe sora ta sa inteleaga ca nu numai ea are drepturi, ci si tu. Sper ca te-am ajutat. Funda? pls pls

| GabytzaDoolce a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai sa o faca pe sora ta sa inteleaga ca nu numai ea are drepturi, ci si tu. Sper ca te-am ajutat. Funda? pls.

| UnCopilÎnMiniatură explică:

@PukaVreaPupici să ştii că ERA o scorpie laughing. Acum acceptă căţelul! happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Spune-i că o iubeşti pe ea mai mult decât pe căţel şi, dacă ei nu îi place, ai să renunţi la căţel de dragul ei, dar vei suferi foarte, foarte mult. Ai să vezi că ai să îi înmoi inima!
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/ O să-ţi placă!