Se vor intelege de minune, sunt cazuri in care daca este vreo lupta pe strada si pekinezul este batut pitbullul il va apara si va intra si el in lupta, am vazut asta cu ochii mei, un prieten are un pitbull si un pekinez, si se inteleg de minune, nu il va omora.
A fost si la tv ceva de genul, si spuneau ca totul depinde de cum il cresti. Daca tu il dresezi sa fie violent, atunci asa va fi. Daca il cresti normal, atunci nu va avea nimic cu nimeni.
Salut. Pitbuli sunt o rasa de caini de lupta regionari din America la fel ca si american saff world(amstaff) dar sunt si ei caini. daca de mici ii inveti cu persoanele ii inveti sa nu muste doar la comanda nu va fi nici o problema. dar sa fi sigur ca daca el va creste cu alt caine il va suporta si nu il va ataca la nici un ordin. Med.
Eu iti zic sa nu te bazezi pe asta.Si eu 2 pitbuli si un rottweiler i-am luat pe toti in aceiasi zi pui.Acu daca ii las impreuna se omoara altadata erau prieteni acu nu stiu ce au cateodata se inteleg bine alta data se omoara intre ei daca ii las.Vor fi prieteni dar nu te poti baza pe asta tot timpu.Credema un pitbull nervos rupe tot cei sta in cale.Sa zicem ca pekinezu merge la mancare la pitbull il va rupe daca se apropie sau daca este vreo femela in calduri e ca si mort. Oricum cand este mic este in regula dar cand va creste nu te poti baza pe asta.
Eu cred, daca sunt masculi amandoi, si vor creste impreuna, pitbullul se va bate cu pechinezul pentru teritoruiu, (seful)... daca e femela (pechinezul) se vor imperechea... sper ca te-am ajutat:*
Daca cresc apropiati nu cred ca o sa-l omoare mai ales ca el este mai mic decat celalalt.Singura problema ar fi sa il accepte celalalt, sa fie afectuos cu el ca sa nu simta dorinta de a-i face rau.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
Buna. Daca cresc impreuna de mici o se se imprieteneasca si o sa se ajute. Funda?
Daca nu inveti pitbull-ul foarte agresiv nu il va omora, sau daca cresc de mici la fel nu ii va face nimic, dar sa ii ai apropiati de mici, sa se joace sa steie impreuna majoritatea timpului...si eu am avut un labrador si un pitbull si nu am avut probleme