| Raluka_4832 a întrebat:

Care este cel mai bun animal de companie?

Răspuns Câştigător
| FLORY_9415 a răspuns:

Cu siguranta cainele este cel mai bun animal de companie, dar trebuie sa-l scoti afara.si pisica poate fi foarte dragostoasa,dar nu asa ca un caine. daca vrei un animal care sa nu faca prea multa mizerie, sa nu faca zgomot si cu care totusi sa te joci cu el, iti recomand un hamster.este mic si usor de intretinut.singurul dezavantaj ar fi ca traieste putin.un an jumatate femelele iar masculii 2 ani.in libertate pot trai pana la 3 ani big grinsper ca ti-am fost de folos :*

10 răspunsuri:
| dandelion a răspuns:

Eu nu am animal de companie, dar cred cî dacă as avea de ales mi-as lua un cîine (ori chihuahua ori de rasă mare ceva)!

| LaughOutLoud a răspuns:

Parerea mea : o pisica
Motive:-pisicile nu sunt nici niste animale plictisitoare nici foarte active
-nu trebuie sa le scoti afara
-pot sta si singure cat tu esti la scoala
-sunt adorabile cand se joaca
Funda?

NOname
| NOname a răspuns:

As spune "omul", dar parca tot cainele e mai bun - te iubeste neconditionat si nu-ti intoarce spatele, cand ti-e lumea mai draga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sotul.

| ღAndrutzaღ a răspuns:

Daca ai un copil in casa s-ar potrivi un bichon dar daca nu iti poti lua ce vrei dar eu tot cainele il aleg. funda?

| ZEU93 a răspuns:

In opinia mea este pisica

| alex99_9407 a răspuns:

Cainele este cel mai bun animal de companie deoarece, pe langa faptul ca e dragut este loial stapanului sau si ai mai auzit l aTV sau radio cainele care sia sacrificat viata pentru a-si salva stapanul.asta e parerea mea

| Hydrangeaceae a răspuns:

Cainele happy

| Cipri10012 a răspuns:

A scuze cel mai bun animal de companie e CJ(Carl Jhonson)laughinglaughing

| suceavaalin a răspuns:

Daca vrei un animal ara ocupatie multa ia-ti o cinteza australiana zebrata.
Motive:nu este rasfatata, usor de ingrijit, nu cere multa afctiune.
si se poate imblanzi sa stea pe deget

Întrebări similare