| Balea_Alina_1996 a întrebat:

Cât de mare este un bichon maltese de 9-10 luni? Poze vă rog, dau Fundă:* Mersii!

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Aceasta este marimea unui adult, nu va creste mare, e o rasa mica.
Iti recomand si mancare :
Pana la 1 an : Pedigree junior sau Friskies Junior (cainele meu vomita de la pedigree, nu toti cainii pot manca acelasi tip de mancare), daca are probleme cu ambele atunci chappi junior ( cainelui mei ii place friskies ).
Pedigre, Chappi, Friskies, Darling junior conserva..Sunt de mai multe tipuri: pui, curcan etc.
Si apa sa aiba in castronel in permanenta.
Cainele se hraneste de 3 ori pe zi: dimineata, la pranz si seara.
De exemplu : Dimineata - 10.00, Dupamiaza - 15.00
Seara - 20.00
De la 1 an poti sa incepi cu Mini Adult iar de la 2 ani cu Adult.
De plimbat (daca stai la bloc) il scoti afara dupa jumatate de ora de cand a mancat.
Eu il scot pe al meu de 3-5 ori pe zi.
Succes si O zi placuta! :)

| Balea_Alina_1996 explică (pentru MeimeiPinguinu):

Mulţumesc frumos pentru detalii! Dacă voi avea unu sigur aşa voi face! O zi bună!

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Oricand happy, si inca ceva..Sa nu ii dai paine sa manance, nici lapte sa beie.

De ce, nu e bun laptele? Eu...am avut o căţeluşă când eram mai mică, era caniche negru şi era frumoasă. Nu mai ştiu de atunci aveam 5-6 ani, da' ştiu că-mi spunea tata să nu-i dau să mănânce pâine şi ciocolată. E la fel şi la pisici?

Uite id meu de mess dacă ai şi tu unul pentru mai multe detali..Nu de alta dar că aici e mai dificil de comunicat: alinutza_cosmina

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Cat e pui e bun laptele dar daca deja atinge maturitatea nu prea mai face bine la stomac.
La pisici e okay sa beie la orice varsta dar poate face diaree.
Ciocolata si ori ce dulce ii provoaca cainelui diabet, deci nu te juca.

Da. Mulţumesc frumos!

10 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Eu am bichon maltese de aproape un an si jumatate si s-a oprit deja de ceva timp din crescut. Nu e deloc mare.

| MisaPyon a răspuns:

Bichonii mereu au fost o rasa de marime mica, nu stiu sa-ti spun cu aproximatie dar nu va creste mult fata de cum era la 2-3 luni.

| L0la a răspuns:

Eu am bichon maltese si are vreo 2 -3 ani si nu e mare deloc, e micut;) in lungime e putin mai mare :) dar asta pentru ca e baiat, mai am un catel tot bichon maltese si e fata si in lungime e mai micuta decat el, si daca vrei sa iti iei unul, IATI! :) pentru ca sunt foarte frumosi si jucausi! UITE aici mai multe informatii http://www.royalcanin.ro/bichon-maltez.html, intra si pe asta k este foarte interesant http://canini.ucoz.com/index/0-17

| Balea_Alina_1996 explică (pentru L0la):

Da, mersi. Chiar vreau unul şi ştiu o prietenă care are tot la fel un maltez, băiat cam de 9-10 luni şi l-a luat de la un prieten de familie de al ei şi acel om are o femelă maltez iar când l-a născut pe Bijou(câinele prietenei mele) a mai născut încă unul, frate cu Bijou. Bine, ea îl are din iarnă, a dat 450 de roni, 4 milioane jumate în lei vechi pe el, şi acum mă rog să nu-l fi dat şi pe frăţiorul lui Bijou, că am vorbit acum 3 luni cam aşa cu prietena mea dacă îl mai are şi dacă îl vinde şi a zis că da, acum aştept până în august pe la jumate aşa să vină tata să vorbesc, să mă rog de el. mama nu ar fi de acord ( ştii cum sunt mamele), zice că o să facă murdar şi că nu o să am grijă de el şi că o să miroasă urât, dar eu nu mă dau bătută, o să-l conving pe tata, anul ăsta e al doilea an la rând când iau premiul 1 şi merit şi eu o recompensă. Mulumesc pentru răspunsuri da' tot căutam o poză să-l văd la 9 luni, de obicei pe net există poze cu bichonu cele mai multe sunt de când sunt ei pui...şi d-aia nu sunt sigură! Lola dacă ai poze şi dacă vrei să-mi dai sfaturi despre bichonii tăi uite id meu de mess: alinutza_cosmina. Poate vorbim acolo!