Ceau
Studiez medicina veterinara:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Aceasta este marimea unui adult, nu va creste mare, e o rasa mica.
Iti recomand si mancare :
Pana la 1 an : Pedigree junior sau Friskies Junior (cainele meu vomita de la pedigree, nu toti cainii pot manca acelasi tip de mancare), daca are probleme cu ambele atunci chappi junior ( cainelui mei ii place friskies ).
Pedigre, Chappi, Friskies, Darling junior conserva..Sunt de mai multe tipuri: pui, curcan etc.
Si apa sa aiba in castronel in permanenta.
Cainele se hraneste de 3 ori pe zi: dimineata, la pranz si seara.
De exemplu : Dimineata - 10.00, Dupamiaza - 15.00
Seara - 20.00
De la 1 an poti sa incepi cu Mini Adult iar de la 2 ani cu Adult.
De plimbat (daca stai la bloc) il scoti afara dupa jumatate de ora de cand a mancat.
Eu il scot pe al meu de 3-5 ori pe zi.
Succes si O zi placuta! :)
Mulţumesc frumos pentru detalii! Dacă voi avea unu sigur aşa voi face! O zi bună!
Oricand , si inca ceva..Sa nu ii dai paine sa manance, nici lapte sa beie.
De ce, nu e bun laptele? Eu...am avut o căţeluşă când eram mai mică, era caniche negru şi era frumoasă. Nu mai ştiu de atunci aveam 5-6 ani, da' ştiu că-mi spunea tata să nu-i dau să mănânce pâine şi ciocolată. E la fel şi la pisici?
Uite id meu de mess dacă ai şi tu unul pentru mai multe detali..Nu de alta dar că aici e mai dificil de comunicat: alinutza_cosmina
Cat e pui e bun laptele dar daca deja atinge maturitatea nu prea mai face bine la stomac.
La pisici e okay sa beie la orice varsta dar poate face diaree.
Ciocolata si ori ce dulce ii provoaca cainelui diabet, deci nu te juca.
Da. Mulţumesc frumos!
Eu am bichon maltese de aproape un an si jumatate si s-a oprit deja de ceva timp din crescut. Nu e deloc mare.
Bichonii mereu au fost o rasa de marime mica, nu stiu sa-ti spun cu aproximatie dar nu va creste mult fata de cum era la 2-3 luni.
Eu am bichon maltese si are vreo 2 -3 ani si nu e mare deloc, e micut;) in lungime e putin mai mare :) dar asta pentru ca e baiat, mai am un catel tot bichon maltese si e fata si in lungime e mai micuta decat el, si daca vrei sa iti iei unul, IATI! :) pentru ca sunt foarte frumosi si jucausi! UITE aici mai multe informatii http://www.royalcanin.ro/bichon-maltez.html, intra si pe asta k este foarte interesant http://canini.ucoz.com/index/0-17
Da, mersi. Chiar vreau unul şi ştiu o prietenă care are tot la fel un maltez, băiat cam de 9-10 luni şi l-a luat de la un prieten de familie de al ei şi acel om are o femelă maltez iar când l-a născut pe Bijou(câinele prietenei mele) a mai născut încă unul, frate cu Bijou. Bine, ea îl are din iarnă, a dat 450 de roni, 4 milioane jumate în lei vechi pe el, şi acum mă rog să nu-l fi dat şi pe frăţiorul lui Bijou, că am vorbit acum 3 luni cam aşa cu prietena mea dacă îl mai are şi dacă îl vinde şi a zis că da, acum aştept până în august pe la jumate aşa să vină tata să vorbesc, să mă rog de el. mama nu ar fi de acord ( ştii cum sunt mamele), zice că o să facă murdar şi că nu o să am grijă de el şi că o să miroasă urât, dar eu nu mă dau bătută, o să-l conving pe tata, anul ăsta e al doilea an la rând când iau premiul 1 şi merit şi eu o recompensă. Mulumesc pentru răspunsuri da' tot căutam o poză să-l văd la 9 luni, de obicei pe net există poze cu bichonu cele mai multe sunt de când sunt ei pui...şi d-aia nu sunt sigură! Lola dacă ai poze şi dacă vrei să-mi dai sfaturi despre bichonii tăi uite id meu de mess: alinutza_cosmina. Poate vorbim acolo!
Andreeaaaaaaa întreabă: