Astfel de manifestari se intampla cand nu ii convine ceva. Poate nu este bagat in seama destul,nu ii mai place mancare,nu este dus destul de des afara etc. Initial la primul pipi in pat trebuia sa schimb asternutul, speli plapuma/perna, orice sa scoti mirosul de pipi pentru ca mirosul va continua sa il atraga sa faca acolo. Si incearca daca mai face sa nu il mai lasi in ziua respectiva pe pat.
Bună.
Scoate-l mai des afară ca să nu mai aibă "timp" să facă în casă!
Pa, pa.
Si catelusa mea facea peste tot pe unde apuca, si de fiecare data intr-un loc in care a mai facut.
Trebuie sa stergi foarte bine locul in care a facut, ca sa nu mai miroasa, si in plus, sa nu te vada cand stergi. Asta o sa o faca sa creada ca asa e bine (sincer).
Acum nu mai face decat afara.
Succes si cu solutia de care spunea mihaix3
Si eu am un canish mic il am de vreo 4 ani el acum are 8 ani,doarme cu mine in pat, il fac sa faca tot ce vrea el in casa el e seful meu. Doar ca inainte facea mereu nevoile in sufragerie pe covor, asta daca il lasam 1 zi 2 singur acasa,a facut o data acolo si ia ramas mirosu acolo si acolo face mereu. La fel si catelul tau,daca a facut o data in pat,ia ramas mirosu acolo si o sa faca mereu in pat. Cea mai buna solutie si cea mai eficienta este sa te duci la orice Pet Shop,la orice magazin de animale si sa-i ceri vanzatorului o solutie pentru caini sa nu isi mai faca nevoile in casa. Dai cu ea acolo in pat si nu o sa mai faca nevoile in locul ala niciodata cat o trai ea! Vanzatorul o sa iti explice mai bine cum se procedeaza, se gaseste peste tot, la mine a functionat perfect! Succes!
Salut am dat cu spray am sters locul si degeaba, tot mai scapa din cand in cand in pat, ce pot face?
George_8501 întreabă: