Napraleste si nu ai ce face, ar fi bine sa o mai perii din cand in cand cu o perie speciala sau manusa speciala.
Naparleste. O sa-i treaca. Daca o iubesti asa mult, de ce nu citesti mai multe despre pisici?
Isi schimba si ea blana (naparleste). mai fa-i si ei cate o baie la 1-2 saptamani si nu o sa te mai umplii de par
Si porcul meu de guineea naparleste mult dar dupa ce i-am facut o baie cu...de toate nu mai naparleste asa de tare. e firesc, isi schimba blana doar nu vrei sa aiba aceeasi blana ca iarna. tu te imbraci acum pe vremea asta cu jeci pulovere etc? nu.
Mergi la farmacia veterinară și cumpără o perie, vânzătoarea va ști ce să-ți recomande. Apoi, cu produsul respectiv o vei peria zilnic pe pisica ta și problema se va ameliora. Trebuie să o ajuți și tu cu periajul, mai ales că pisicile atunci când se spală înghit tot părul și e dăunător pentru ele.
http://www.animalutze.com/articole/sezon-naparlire.php
Buna.Si pisicii mele ii cade parul.Cea mai buna solutie e sa ii faci baitza cu apa calda in cada si sa o piepteni mult.http://www.animalutul.ro/......1971/.Aici gasesti tottt ce iti trebuie sa stii ce sa faci cand pisicii ii cade parul.
Bine,dar ea naparlaeste in permanenta si ii sar smocuri de par
Da, asa patesc si eu cu motanul meu, dar daca este periat, ii va cadea mai putin, tu practic ajutand si grabind procesul de naprilire astfel.
Si eu am un motan de 1 an care năpârlește de prin martie încontinuu ENORM de mult. Vad ca ai dat deja funda, dar nu cred ca problema s-a rezolvat asa. Eu voiam sa-ți spun sa perii pisica de 2-3 ori/zi. și cam la 3 saptamana câte o baie. Evita sa stai aproape de ea pentru a nu inhala/înghiți par. Si dacă ai probleme cu parul pe haine/pat/canapea/covor sau mai știu eu ce, i-ati o perie lipicioasa pentru haine (cu care se iau scamele si altele). Eu asa mai atenuez din chinul parului. Daca pisica ta are blana lunga(de obicei pisicile birmaneze, norvegiane de pădure, PERSANE etc.) încearcă sa o duci la tuns. Am auzit ca poti tunde si pisicile cu par mai micut, eu mi-am dus motanul la castrat si la o operatie de hernie si mi-a zis ca il poate tunde chiar daca nu are blana mare.
Sper ca am ajutat si eu cu un sfat in plus! Bafta cu pisica ta!
VisSs întreabă:
anonim_4396 întreabă: