Sa stii ca intretinerea unui caine nu este o "afacere" prea ieftina. Te costa 200 de lei pe luna minim. Asta ca sa il intretii cum se cuvine.
In aceeasi situatie sunt si eu. Iti dau un sfat: pentru o perioada d timp fa`i mereu p plac tatalui tau: fa curatenie in casa mereu ca o sa`si dea seama cat d mult iti doresti. eventual ii mai povestesti cat de mult iti doresti si cat ai studiat despre cainele dorit.si mai pui si tu un catelus pe desktopul pc`ului(asta a functionat mereu)laughing. dar in general demontreaza`i ca esti demna sa ai un caiine... fundita? scuze de mesaju` anonim eram eu si am uitat sa ma loghez
Buna Deea.Sunt Maria.
Deci la mine a fost invers cu mama. A durat o gramada sa o conving dar a mers. Roaga-l de cate ori il vezi du-te pe langa el si intreaba-l daca nu iti ia un catel ca iti doresti mult ca o sa il ingrijesti, iubesti...
La mine a mers
Wow la mine exact invers tata vrea si mama nu...si eu vreau yorkshire.![]()
Chiar imi pare rau nu stiu cum sa te ajut sunt in aceeasi situatie![]()
Dar le spui totusi ca o sa fi mai buna ca inainte ca o sa-i asculti, si o sa faci dupa caine curat! Mai zici si tu acolo un va iubesc
In aceeasi situatie sunt si eu. Iti dau un sfat: pentru o perioada d timp fa`i mereu p plac tatalui tau: fa curatenie in casa mereu ca o sa`si dea seama cat d mult iti doresti. eventual ii mai povestesti cat de mult iti doresti si cat ai studiat despre cainele dorit.si mai pui si tu un catelus pe desktopul pc`ului(asta a functionat mereu)
. dar in general demontreaza`i ca esti demna sa ai un caiine... fundita?
Pai daca te roga parintii tai sa faci anumite treburi fale ca sa nu spuna de 2 ori ca sa vada ca ai responsabilitate si ca esti pregatita sa ai un catel. te poti documenta despre aceasta rasa de caine. blana lor poate fi uneori o povara. si cauta pe net ca poti cumpara si gasi. daca cere prea mult negociaza. cam atat... sper sal cinvingi. succes