| Silviutza_2541 a întrebat:

Cum imi pot convinge parintii sa imi cumpere o chitara? Mama mea spune sa termin cu prostiile si ca ar trebui sa fac altceva in viata.Eu nu am renuntat niciodata la vreun vis al meu, dar nu stiu cum sa o conving.Imi doresc foarte mult o chitara si imi spune ca oricum nu stie la ce profesor bun din constanta ar putea sa ma dea si ca nu ar plati o gramada de bani pentru asta.Va rog sa ma ajutati.Multumesc

Răspuns Câştigător
| LemonCandy a răspuns:

Buna happy. Si eu am vrut din tot sufletul o chitara, dar parinti nu au vrut sa mi-o cumpere. Toata lumea imi explica, ca trebuie sa am ureche muzicala. si va trebui mult timp sa invat sa cant. Eu am renuntat. dar daca tu crezi ca ai ureche muzicala si daca iti place asa mult muzica ar trebui sa iti strangi bani si sa ii rogi frumos pe parinti sa iti cumpere. big grin. Succes! kiss

8 răspunsuri:
| Daviiiiiid a răspuns:

Zi ca poate o sa devii o profesionista si poate aduci bani in casa prin chestia asta laughing...doar ca lectiile de chitara pe luna sunt 100 ron +chiatara care costa aprox. 5 mill.deci.gandeste.poate au si ei dreptate pe o parte :*. succes si sa aud ca devii vedeeta :Xlaughing

| Bunny a răspuns:

Spune'i ca mai bine ar fi sa te lase sa iti faci pasiunea.Mai bine faci ceva facultativ si interesant decat sa stai toata ziua la calculator.Cursurile de chitara iti ocupa timp si faci ceva foarte interesant si productiv. Sper ca te'am ajutat si sper sa o convingihappy.

Răspuns utilizator avertizat
| Maddu a răspuns:

Sa inveti un cantec la voce si la chitara. imprumuti una de la prietenele tale atunci cand sunt ei amandoi acasa. te bagi in camera ta si cantibig grinO sa-si dea seama de talentul tau big grinTe pup scumpa. numai bine:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii ameninti cu Bazzuuukkkaaa lui mHn 24 sau 25 sau 26 ma rooog am scris cumva corect in niciun trun caz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca e visul tau, ca promiti as ineti mult mai bine.Ca vei avea timp si pentru lucrurile mai importante dar si pentru a canta la chitara.Roaga-ti bunicii sau matusa vorbeste cu ei si poate vor fi mai intelegatori.

| aDiDaSxD a răspuns:

Complimenteazati parinti ajuta-i si spune-le mi-as dori o chitara dar nu vreti sa imi luati

| LittleKiddo a răspuns:

Ai putea sa le spui ca visul tau cel mare e sa canti lachitara si le poti promite ca daca iti cumpara o chitara o sa inveti mai bine si ca o sa fii cel mai cuminte copil din lume