Buna
. Si eu am vrut din tot sufletul o chitara, dar parinti nu au vrut sa mi-o cumpere. Toata lumea imi explica, ca trebuie sa am ureche muzicala. si va trebui mult timp sa invat sa cant. Eu am renuntat. dar daca tu crezi ca ai ureche muzicala si daca iti place asa mult muzica ar trebui sa iti strangi bani si sa ii rogi frumos pe parinti sa iti cumpere.
. Succes!
Zi ca poate o sa devii o profesionista si poate aduci bani in casa prin chestia asta
...doar ca lectiile de chitara pe luna sunt 100 ron +chiatara care costa aprox. 5 mill.deci.gandeste.poate au si ei dreptate pe o parte :*. succes si sa aud ca devii vedeeta :X
Spune'i ca mai bine ar fi sa te lase sa iti faci pasiunea.Mai bine faci ceva facultativ si interesant decat sa stai toata ziua la calculator.Cursurile de chitara iti ocupa timp si faci ceva foarte interesant si productiv. Sper ca te'am ajutat si sper sa o convingi
.
Sa inveti un cantec la voce si la chitara. imprumuti una de la prietenele tale atunci cand sunt ei amandoi acasa. te bagi in camera ta si canti
O sa-si dea seama de talentul tau
Te pup scumpa. numai bine:*
Complimenteazati parinti ajuta-i si spune-le mi-as dori o chitara dar nu vreti sa imi luati
Ai putea sa le spui ca visul tau cel mare e sa canti lachitara si le poti promite ca daca iti cumpara o chitara o sa inveti mai bine si ca o sa fii cel mai cuminte copil din lume
anonim_4396 întreabă: