| DanielaMe a întrebat:

Cum iti convingi parintii sa-ti cumpere un hamster. Mentionez ca am 2 perrusi si 2 caini, ceea ce nu cred ca ar afecta, si vara raspunsuri de genul : Imi luati hamster sau ma omor, sau " plangi 2 zile si nu vorbesti ", nu tin cu parictii mei. Fundita big grin

Răspuns Câştigător
| shippo3313 a răspuns:

Trebuie doar sa le spui ca este un animal mic si nu ocupa mult, ca ii vei acorda atentie si ca vei avea grija de el la fel cum faci cu celelalte animale. ps trebuie sa le spui ca e mic si pufos si adorabil

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și cine se îngrijește de ei?
Tu?
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Multumeste-te cu ce ai acolo, mai multa bataie de cap vrei sa le dai parintilor tai lasa-i saracii sa mai respire linistiti ca au destule probleme.

| QuinnElite a răspuns:

Aaa... eu zic a doua prima e prea exagerata saaaau... le promiti ca ai grija de el ca. bla bla bla vezi tu :bd

| nonna a răspuns:

Au si parintii tai drepte pentru ca deja ai multe animale chiar daca hamsterul nu consta in multa munca si multa mancare eii bine eu am hamster si nu cheltui mult cu el poti sa le zici ca nu este o mare povara si in primul rand o sa ai grija tu de el si consta in amre ingrijire doar sa nu-i iei roata as mearga ca iti va face multa galagie si parinti tai o sa zica sa-l dai sau alceva. deci zile va rog mult ca nu necesita multa ingrijire si multi bani si ai sa ai foarte mared grija de ei...nu mai stiu acum nu preA imi vin indei in cap de obicei am obtinut ce am vrut prin vorbe succes! doar ca ai cam multe animale adica daca aveai un papagal si un caine nu stica dar dublu nu stiu ce sa zic. incercarea nu are moartetongue

| Manhattan a răspuns:

Ma Daniela...un hamster nu cred ca nici 50 de lei...ia-ti-l singurica, cu cusca cu tot, vino cu el acasa si prezinta-l parintilor: "mama, tata, vi-l prezint pe Yeti".N-or sa-i poata rezista.E prea simpatic.

| PhotoShop a răspuns:

II rogi cam 2 ani in continu si o sa mearga la mine a mers