2-3 ori pe luna ![]()
Si nu uita tine`i la caldura dupa ce ii speli, pana se vor usca, apoi racesc
.
Buna! Spalarea cainilor ste recomandata cat mai rar, dar pentru cainii crescuti in casa se pot face bai repetate la interval de aproximativ doua luni sau ori de cate ori este nevoie.Trebuie sa ti cont si de talia si mediul in care este crescut animalul. Pentru cele de talie mica, cu par lung, crescute in apartament, spalarile vor fi mai dese de doua luni. Acest lucru este recomandat pentru ca blana lor se incarca foarte repede de praf si da un miros neplacut animalului. Pe masura ce creste in talie insa, animalul se va spala mai rar.
Sper ca te-am ajutat!
Buna.Eu imi spal catelusa cam de 2 ori sau 3 ori pe luna in nici un caz de 2 ori pe an
. Bafta
Fiind vara iti dai seama ca trebuie spalat cat mai des ca sa se racoreasca mai ales daca are blanita mare
Buna! Un catel se spala cu sampon sau sapun(de catei) o data pe luna iar doar cu apa se spala o data pe saptamana.Succes!
Depinde si de cat de des se murdareste...1 data pe luna e cam rar...eu as zice 1 pe saptamana, totusi e un animal, are blana poate face purici daca il speli asa des.
Daca il tii in casa zilnik
))) iar daca stai la casa si il lasi liber si sta afara mai rar, daca il tii in casa clar
)))
Carina1234 întreabă:
Meli2314 întreabă: