Întrebare recomandată | Haney a întrebat:

Deci am o broscuta testoasa.I-am pus mancare speciala pentru broaste testoase dar nu mananca nimic.Am sunat-o pe prietena mamei si a spus ca nici a ei nu mananca. Ele toamna nu fac asta pentru ca trebuie sa intre in hibernare.E adevarat? Sunt cam ingrijorata!

Răspuns Câştigător
| Yandel a răspuns:

Poate nu le place mancarea, ale mele mananca cel mai bine calamar, ceva gen http://magicaquarium.ro/......6_zoom.jpg la inceput au avut altfel, abia se atingeau de ea.

Aa si daca apa e prea rece se vor pregati de hibernare, cand fac asta nu prea mananca. Eu tin apa la 26-28 de grade.

8 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Buna, Gabriela,

Nu este adevarat, broastele nu trebuie sa intre in hibernare. Fac asta doar atunci cand conditiile nu sunt bune. Ele trebuie sa fie active mereu. Sa manance, sa se joace, nu sa doarma.

Totusi, este posibil ca ele sa nu se fi acomodat cu noua lor casuta. Tu asigura-le tot ce este nevoie.

Trebuie sa ai un acvariu mare, apa curata (fara clor), mancare, temperatura constanta de 24-28 de grade. Acestea sunt niste conditii minime pe care trebuie sa i le asiguri.

Despre mancare, sa stii ca ele mananca carne cruda (pui, curcan), mancare cumparata de la pet shop (inima de vita, pestisori, gamarusi si nu calamari.) Gamarus este o specie de viermisori.

Cu timpul ele vor manca si salata, pufuleti si fulgi de porumb.

Broscutele mele au 3 ani de zile si mananca de toate, inclusiv ramehappy

Daca mai ai intrebari sa imi spui.

Pa.

| Haney explică (pentru sonya):

Eu cred ca vorbesti despre o broasca testoasa de pamant.eu am una de apa.

| sonya a răspuns (pentru Haney):

O broasca de pamant este foarte scumpa la noi si nu e atat de accesibila precum cea de apa. Exista multe diferente intre cele doua, iar eu vorbesc doar despre cele de apa pentru ca se gasesc usor in petshop.

Inainte de a va cumpara animalute trebuie sa va documentati bine sa nu le chinuiti. Am 2 broscute si vorbesc din experienta. Daca vrei sa inveti din sfaturile mele sau nu, depind doar de tine.

Pa.
Pa.

| Bogdan_9316 a răspuns:

Nu mananca poate e racita sau poate hiberneaza.

| Haney explică:

Apropo nu-i mancarea aia care o apasati care e scrisa cu albastru acum ia-m cumrat speciala credeti-ma

| Haney explică:

Da de aia calamars ii dau.si apa e putin rece...

| 13642 a răspuns:

In perioada asta ele intra in hiberanare, pana in primavara.asa ca relax, nu au patit nimic bietele broscute..lasati-le sa isi faca susta..intalniti-va si voi doua pentru a v-o face pe a voastra happy

| auricuta a răspuns:

Poate ele toate s-au inteles