Dupa simptomele pe care le-ai insirat aici, s-ar putea ca [,] cainele tau sa fi luat un virus canin, mai degraba.Eu am avut o catea care avea aceleasi simptome ca a ta, si virusul se numea Maladia lui Caree, sau Jigodie.Afecteaza mai ales cainii pui si cainii batrani.Afecteaza toate organele, si putini caini supravietuiesc.Ar trebui sa consulti un veterinar cat de repede posibil. ![]()
Cumva are diaree? Daca da...Este clar!
Nu. are carnet de sanatate si toate cele.Dar totusi. uite acum cateva minute am fost anuntata de mama cum ca ..cainele a dat afara tot ce a mancat...
Nu avea incredere niciodata de vaccinul facut de altii, ii aplica o stampila aiurea si zice ca e vaccinat.trebuie sa-l vada veterinarul sa-i ia temperatura.
E posibil! (EU SPER SA NU, TOTUSI)Du-l la veterinar si tine-ma la curent! Iti tin pumnii!
Daca nu se mai intampla si in urmatoarele zile inseamna ca a fost un gest pe sistem nervos catelusul meu tremura foarte tare cand este speriat sai ii este frig, caini au un sistem de aparare mult mai avansat ca al oamenilor