| cățelușa56 a întrebat:

Am o mare problema. Am o,, prietena,, rea bosumflata si care se crede regina, si sta roata ziua si toata noaptea cu prietena mea cea mai buna si imi face in ciuda.Nu vreau sa-mi pierd cea mai buna prietena ce ma fac?

Răspuns Câştigător
| ALice_4674 a răspuns:

Baga-te in vorba mai mereu cu ambele si ca sa o invingi, joaca cu aceleasi arme si poarta-te ca ea cand e ea prin preajma.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i spune nimic prietenei tale. Daca cumva aveti aniversari de prietenie e bine, daca nu chiar si asa surprinde-o, caci oricum nu tine seama. Iti dau un truc care merge garantat! Fa rost de o sticluta mica, fara eticheta, introdu in ea o poza cu voi doua care sa fie cu fata spre exterior si un mesaj de prietenie scris pe o foaie de culoarea ei preferata. Apoi mai pune in sticluta si un betisor parfumat si leaga gatul stclei cu o baderola de culoarea ta preferata. Si spune-i ideea ta minunata despre aniversarile prieteniei in care va faceti cadouri personalizate handamed. Sigur ii va placea si va reveni imediat alaturi de calduroasele tale imbratisari. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trbuie sa te bagi in vorba ei si poartate la fel cu ea.si eu am o prietena la fel ca ata si mereu vrea sa fie in centrul atentiei si eu a sa am facut.succes!star

| Georgiana05 a răspuns:

Vorbeste cu prietena ta cea mai buna si explica-i cum sta treaba, si ce simti.Nu e corect fata de tine.

Răspuns utilizator avertizat