Întrebare recomandată | Andrei_Otoiu_1994 a întrebat:

Salut.am un cane corso de 4 luni.doctorii nu au mentionat nimic in legatura ca ar trebui sa-i dau vitamine pentru cresterea brusca.insa de vreo saptamana incoace cainele era tot slabit...nu mai putea sta pe picioarele din spate si si atunci cand statea isi pierdea repede echilibru.l-am dus la doctor iar acesta mi-a spus "vitamine la greu".a mai fost cineva in situatia asta? nu stiti daca isi revine sau nu? va rog frumos sa ma ajutati

6 răspunsuri:
| JockerStoica a răspuns:

Stai linistit ca o sa-si revina daca ii dai vitamine.Rasa Cane Corso este o rasa robusta si puternica nu sunt sensibili si stai linistit.Dai vitamine, calciu dai conserve de pui sa se mai ingrasa si el fai o supa.Nu vorbesc in necunostinta de cauza am avut si eu un rottweiler si era slab dar si-a revenit.App eu studiez medicina veterinara.Multa sanatate catelului tau Salut!

| Andrei_Otoiu_1994 explică (pentru JockerStoica):

Ai si idee in cat timp o sa isi revina? doctoru mi-a spus sa mai astept o saptamana sa isi faca medicamentele efctul dar imi este frica sa nu pierd timpul de pomana

| RollingStonesLover a răspuns (pentru Andrei_Otoiu_1994):

A... Imi cer scuze ca te-am speriat nu are boala ai este foarte rara la patrupezi este decat doar la pasari.Am avut un perus care a avut-o si pe cutia de medicamente scrie pentru caini si pisici dar e foarte rar... Oricum are alte simptome catelusul tau happy

| RollingStonesLover a răspuns:

Cand isi pierde echilibrul isi misca gatul? Daca da inseamna ca are boala Paramixoviroza... dar nu cred ca e asa tu ai spus ca are alte simptome.Ma rog. Insanatosire gravnica!

| Andrei_Otoiu_1994 explică (pentru RollingStonesLover):

De miscat il misca.i foarte slabit ca putere.nu ca greutate.ca in rest i greu ca un tanc.dar nu mai are vlaga in el....cand da sa se ridice se trage cu labele din fata....de pe cele din spate zici ca nu le mai are.doctoru mi-a spus sa mai astept o saptamana sa isi faca medicamentele efectu si tare frica imi este sa nu se insele doctoru si sa pierd timpu de pomana.de aceea am postat aceasta intrebare

| JockerStoica a răspuns (pentru Andrei_Otoiu_1994):

Salut ce mai face catelul Tau?