| UnTipObisnuit a întrebat:

Salut! Stiu sa cant la chitara, dar nu ascult pop. Ce melodii va place sa auziti si sa cantati la un foc de tabara cu prietenii?

Eu sunt mai mult pe metal si rock, cel putin cand vine vorba de chitara, dar imi e mila de acustica ca sta acolo degeaba sa adune praf si am zis sa invat ceva melodii de foc de tabara ca sa se bucure si prietenii de hobby-ul meu.

Stiti ceva melodii care sunt cat de cat cunoscute de adolescenti/tineri care au atractia aia sa te faca sa canti din voce ca si grup?

Multumesc!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

La un foc de tabăra se cântă folk: Pasarea Colibri, Pasarea Rock, Tatiana Stepa, Stefania Iacob, Florian Pittis

| lorena66 a răspuns:

Ai gresit categoria, fiule.

| callerofthestorms a răspuns:

Eu zic sa incerci sa le canti pe chitara acustica subgenul al metalului numit: "Grindcore". Desigur poti sa canti si goregrind, bestial black metal, war metal sau depressive suicidal black metal inainte sa te apuci de second wave, death sau thrash, desi toti stim ca cel mai misto stil de cantat pentru chitara este "core". Avem maestria care se numeste "Metalcore" pe piata pentru un motiv!

Iti recomand trupe ca Revenge, Goatpenis, Blasphemy, Cryptopsy, Inquisition, Beherit si Bolt Thrower. Toate sunt diferite in felul lor - un apogeu al mintilor geniale care s-au strans in crearea unui factotum al teoriei muzicale a chitarii acustice. Este minunat, viata mea este minunata. Anamaria este o femeie minunata.

| danielsniper55 a răspuns:

Hmm, eu sunt un bassist, dar cauta ceva ce are foar 3 chords si se repeta incontinuu.
Si o idee de melodie: Tudor Chirila : Perfect fara tine