| canalizaree a întrebat:

Salut! Sunt foarte curioasa daca alimentatie puiului meu de pisica in varsta de 2 luni este sanatoasa,pana acum am hranit-o cu hrana uscata si umeda,i-am dat schesir si whiskas si royal canin pentru puiuti, dar maine o sa ma duc sa iau hills deoarece am aflat ca nu este bun pentru ea.Alimentatia este ok? Ce sugestii aveti?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MihaelaDart a răspuns:

Poti intreba un veterinar sa vezi ce te sfatuieste. Multa lume spune ca conservele in exces nu sunt bune atat pentru pisici cat nici pentru caini, ci se recomanda doar crochete sau hrana barf (barf insemnand carne cruda adecvata animalului tau de companie, vezi articole pe internet).
Pe pisica mea de 8 luni o hranesc mai mult cu bobite si mai putin cu conserve. De la o conserva din comert a vomat, asta inseamna ca nu sunt stralucite. Apoi am mai incercat una mai de firma, la fel... Pe cele de la Felix si Shiba le accepta, desi asa cum am spus, iau foarte rar, ea preferand crochetele si snacksurile betisoare ori pernutele.

4 răspunsuri:
| canalizaree explică:

Puiul este de rasa british shorthair, ce mancare imi recomandati sa-i dau?

| RxTx a răspuns:

De un plic din ala de boabe pentru pisica hrana jmechera cărniță conservă pentru pisica
Se pot cumpara 14 pâini pentru oameni cu adevarat saraci

Cunosc un caz personal :
Mama bolnava psihic nu muncește nu ia nici un fel de ajutor pentru ca e patroană teoretic la un chioșc de ziare pe care il tine închis din orgoliu prostesc si uzura psihica.
Tatal plecat sorcova nu se știe unde care nu plătește pensie alimentară.
Băiatul cel mare este clasa a-V-a
Băiatul cel mic este clasa a -I-a
Când au pâine nu au cartofi câmd au cartofi nu au pâine, de multe ori mâmcau doar apă cu vegeta și 30% dintr-o pâine pentru 24 ore
Alta dată dacă aveau un ou unul mâmca albușul și celălalt gălbenușul.
Ani de zile

Uită-te în jurul tău vezi parte in loc de hrana de pisici cumperi niste sandwich-uri pentru copii vânzătoarei de la chioșcul de ziare ca ea nu are salariu pentru ci are firma si ii ramane maxim medie de 3% din vânzare.
Din care trebuie sa plătească anual reproiectarea chiscului in hârtii certificat de urbanism si alte lucruri si autorizații ca si cand ar fi construit atunci acel chioșc ca sa o mai lase de la primărie sa tina chioșcul pe terenul lor unde trebuie sa dea minim 100 euro/lună.

Sunt multi copii care ar manca poate si alt ceva înafară de vegeta cu apa si putina pâine.

| canalizaree explică (pentru RxTx):

Salut! Sa stii ca eu am grija de pisicul meu si ii dau hrana de calitate deoarece tin la el, si donez si pentru animalute neajutorate, si mereu cand am ocazia sau am 5 lei dau la un om care nu are! Nu ma cunosti pe mine asa ca nu mai presupune.Si in plus, care e problema ca am grija de pisica mea si ca am grija de un sufletel? Aia sunt bani din portofelul meu, nu din ai tai.

| Eireann a răspuns (pentru RxTx):

Eu nu m-am oferit sa hranesc copiii vanzatoarei dar am ales sa am animale de companie stiind ca asta presupune sa le hranesc, ingrijesc, duc la veterinar, etc. In plus ca orice om platesc taxe care merg sa spre alocatia copiilor si tratament medical pentru mama bolnava psihic - asta e normal intr-o societate dar ce fac in rest cu banii mei e treaba mea