| scosmynnnn a întrebat:

Salutare.
Am un catel de aproximativ 8 ani luat de pe drum si am probleme cu el de cateva zile.
Sta retras, sub coteț, nu mai mănâncă de azi, deci problema a apărut de duminica trecuta cu simptome ușoare, luni de Rusalii am sunat pe tot internetul si pana la urma am gasit un cabinet veterinar deschis in Ploiești. Fetele de acolo i-au dat niște antibiotice, au spus ca are prostata marita ca trebuie castrat însă nu i-au făcut nicio analiza măcar, am fost luni si marți, i-au făcut cate 3 injecții (toate antibiotice) dar catelul tot nu si-a revenit deloc. Acum am fost unde mergeam de obicei, la alt medic veterinar (n-am mers din prima la el deoarece de Rusalii era închis) si i-a făcut analize si a reieșit din analize ca are boala aia de la căpușe. I-a făcut in seara asta tratament dar tot il vad ca suferă, deci stau la ora asta (12 noaptea) afara. Intra in coteț, iese, se plimba scoate sunete d-alea cum ca il doare, l-am mangaiat, scărpinat si se aude stomacul cum ii face. Tind sa cred ca de la stomac are ce are deoarece il doare foarte rau ceva de nu poate sa stea 2 minute într-un loc. Pur si simplu nu știu ce sa-i mai fac si mi se rupe sufletul cand il vad cum suferă. L-a atins tata pe burta in zona stanga si a început sa chelălăie. A mai pățit cineva asa ceva, simptomele astea? Va rog mult sa ma ajutați, e imposibil sa nu mai fi pățit nimeni. Fara comentarii inutile cu "du-te la alt veterinar" si d-astea de genul asta va rog.
P. S. Tin sa menționez ca nevoile si le-a făcut, ieri a mancat insa azi in afara ca a băut apa nu l-am văzut sa mănânce ceva.

4 răspunsuri:
| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Citeste pe aici :

https://www.veterinarladomiciliu.ro/boala-lyme-la-caini/

https://www.zooplus.ro/......a-la-caini

Tratamentul cu antibiotice se face cateva saptamani, nu are cum sa-i treaca in cateva zile.Stiu ca doare sa il vezi asa, insa nu prea ai ce face.

| scosmynnnn explică (pentru dullcat5678):

Mulțumesc. Am citit si aseara dar cred ca era alta boala tot cauzata de căpușe. Din ce am citit acolo pe el îl dor rinichii si d aia n are stare sa stea într-un loc si scoate sunetele alea cum ca suferă.
Azi vad ca nu se mai plimba asa, poate sa stea locului. oricum in seara asta il duc din nou la veterinar sa i continue tratamentul, o sa vorbesc cu el sa i faca si o perfuzie cu vitamine si ce mai trebuie deoarece nu mănâncă.

Răspuns utilizator avertizat