| elisarktis a întrebat:

Sunt la cativa pasi de a avea un caine doar un "obstacol" mare imi sta in cale mama e gata rezolvat dar tata e de gheata vine cu un 2 argumente
1-lasa par si ne intra in plamani si atunci pune intrebarea "Vrei sa murim toti?"
2-Zice ca murdareste peste tot

Răspuns Câştigător
| Dyller a răspuns:

1. Daca perii regulat nu o sa ai probleme
2. Daca ai grija de el si esti atent nu face nimic

6 răspunsuri:
| Angie95 a răspuns:

Buna
Deci ai putea sa iti convingi tatal daca i-ai spune ca acel caine o sa fie responsabilitatea ta, ca o sa ai grija de el... chestii din asteawinking
1- nu ar lasa par daca ar fi tuns(depinde ce rasa de caine)
2- nu murdareste daca i se face baie macar o data pe saptamana iar cand vine de afara ai putea sa il stergi pe labutehappy
Sper sa te ajute raspundul meu happy

| cristina_1954 a răspuns:

Hey :*ai putea de exemplu sa iti iei un caine bichon havanez asa cum am si eu, aceasta rasa de caine nu lasa par, si nici nu murdareste nimic. Daca e sa fie murdar pe labute atunci sa il stergi, in rest este un caine curat:*. BAFta si succes la alegerea catelusuluibig grin

| Sophie90 a răspuns:

Intradevar ca murdareste peste tot...pai daca stai la bloc pana la 6 luni parca, face in casa (daca nu e crescut la casa adica tara sigur face in casa.sau depinde de animal)si chestia cu parul pai ai putea sa aspiri mai mult dupa el.

Răspuns utilizator avertizat
| elisarktis explică:

Ms mult pentru raspunsuri chiar nu stiu care este cel mai bun

| elisarktis explică:

Ms din cauza voastra am sa am un Rottweiler msss mult mssss multtttttttttt va iubesc tpuuuuuuuuuuuuuuu!