Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Noiembrie 2025 sunt:
Sal o problema azi am conectat cablul de date al telefonului la pc si bipaie ceva, face bip bip:D de mii de ori daca nu scot cablu.numai pot pune nimic pe el acum.si cand e conectat arata sus un calculator...? (mai mult)
Cum pot salva o poza de pe hi5?
Ce cerdeti despre cei emo? Oare de ce se fac mai multi copii emo de la varste fragede? Ce o sa se aleaga din planeta daca 70% din oameni vor fi emo? funditaaaaa!
Help! Vreau sa slabesc.:( Am 16 ani, 1, 60 cm, 70 de kg, as dori si eu sa-mi spuneti niste exercitii de slabit si niste remedii de exemplu "a bea sucul de la lamaie dimineata" si altele care le stiti...? (mai mult)
Am un casetofon de renaul scenic si nu am cod dar stiu modelu 22dc461/62l poate aveti unu un cod ceva.ms
Stie cineva unde pot gasi o husa cu clapeta pentru samsung 5600v? :D la fel ca cea pentru i-phone, dar pe marimea telefonului meu? :D
Care e diferenta dintre regim si dieta?
Puteti sa-mi spuneti va rog cum pot modifica ora la faceboock? Eu aveam ceasul in urma la calculator si acum pe un joc il am cu 2 ore in urma. Dau funda daca merge. Mersi!
Voua va merge Mozila firefox? Mie nu imi merge...si nu stiu de ce! Asa scrie:"Firefox rulează deja, însă nu răspunde. Pentru a deschide o fereastră nouă, trebuie să închideți mai întâi procesul? (mai mult)
Ce credeti merita Adrian Tutu sa castige Romani au Talent? parerea mea e ca nu! erau multe alte talenta care meritau! (in nici o tara unde a fost emisiunea asta nu sa castigat cu rapp)
E o urgenta:poate sa imi de-a si mie cineva likul de la pagina unde descarci Mozila firefox, nu vreau Mozila(4, 5, 6, 7, 8, 9...)Mozila simplu...plz. Dau funda!
Vreau si eu niste statusuri de dragoste in tiganeste!;))
Care a fost prima intrebare pe TPU?
Vreau si eu melodii recente
Cine joaca Cs si sunt pro(foarte buni adica in top15) sa imi dati niste sfaturi utile ca sa nu mor asa repede si eu sunt in top15 pe locul 10 si nu stiu ca sa fac sa ajung max pe locul2, dau funda
Nu stie cineva unde gasesc jucarii din Toy Story in judetul Mures( nu pe internet)?
Am vazut la multe persoane ca ele pot scrie "t" si "s", dar si "i", insa pot sa scrie si "s" cu vrigula jos si "t" cu birgula jos si "i" cu "^" in loc de punct sus. Sper ca ati inteles voi. Puteti...? (mai mult)
Am un lant de Argint de cam 6 luni si a inceput sa se puna oxid din ala(sa se inegreasca). Luni am ora festiva si vreau sa straluceasca lantul meu.cu ce il pot curata? in afara de bicarbonat de...? (mai mult)
De la o vreme cand intru pe youtube astept mult timp sa se incarce videoclipul si cand se opreste din incarcat se pune pe pauza.De ce? Funda +vot.
FUNDITA.Imi puteti da un site cu Pcsx2 configurat cu controale. va rog!
Sal vreau si eu pentru samsung corby jocuri dar nu jocuri din astea in care apar sagetile alea jos daca se poate pls. E touchscreen.Pls repede.Ma puteti ajuta?
Buna TPU. Va rog sa-mi spuneti cateva emisiuni regizate! Dau funda
Care e diferenta de fus orar intre Romania si Italia?
De ce cand vreau sa dau un raspuns la cineva nu pot mi se albeste desktop-ul si se blocjeaza? Heeeeelp :((ca am de dat niste raspunsuri :((
-Sall.Am o intrebare, vreau sa imi iau un iphone dar nu stiu ce sa aleg intre iphone4 si 3gs.As vrea sa stiu daca merita sa dau banii pe un iphone4 daca nu il folosesc la capacitate maxima.
Ofer funda si vot! Cum pot sa fac ca atunci cand cineva ma suna si eu nu ii raspund sa ii apara ceva de genul:Buna, sunt Adi momentan nu iti pot raspunde, lasa-mi un mesaj dupa semnalul sonor!...? (mai mult)
Intrebarea meste este"se poate afla numarul de telefon al unei persoane dupa adresa exacta unde locuieste?"e o vila unde am fost cazat anul trecut in eforie nord si vreau sa merg si anul acesta dar am pierdut...? (mai mult)
vreau si eu niste bankuri :d ffff hazlii. funda pentru cele mai hazlii sh cele mai multee **
Deci, in clasa a 9-a(Acum sunt a 12-a)Un baiat mi-a spus ca ma place! Si eu atunci chiar nu il placeam dar acum s-a schimbat foarte tare(adyca il plac) si el nu imi mai acorda atentie cum facea inainte!...? (mai mult)
Dati-mi va rog o idee, trebuie sa fac un proiect in microsft office word 2007, la calculatoare despre o descoperire stintifica... de exemplu: microunde, frigider, masina, etc. (astea of fost.? (mai mult)
Cine are sau stie misiunile din bully scholarship edition? Este o misiune care se numeste help gary este la subsolul scolii si nu stii cum intru intr-o incapere ca sa deschid ultima intrare. Va rog mult,...? (mai mult)
Cum pot face sa ma anunte telefonul cand sunt intr-o convorbire si in acel moment ma suna alta persoana? Cunosc pe cineva si mi-a spus ca telefonul ii tiuie cand vorbeste cu cineva si il suna alta persoana...? (mai mult)
Uitativa la acest video: http://www.youtube.com/watch?v=Tg841HhKH_8 Cum a facut acest desen? Ce programe a folosit? Funda + vot daca imi dati linkul de download al programelor cu care a fost...? (mai mult)
Acuma am yahoo beta si vreau sa am din nou mai classic sau plus cum fac asta? mersi! dau funda :)
Http://www.youtube.com/watch?v=E1ucTK3eB4Q&feature=related cum se pune fondul asa intr-un film si cu ce prg? FUNDA! si vot
Nu merge sa imi fac un id de messenger nou, adica orice parola as pune nu merge spune ca e incorecta.Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Sal TPU am samsung corby cum pun ceva pe el am cablu de date s3650.deci? ceva un tutorial
HELP! Ma puteti ajuta cu compararea fractiilor ordinare?! Cum se compara? DAU FUNDOI+VOT!
Buna stiti cumva cum sa imi fac un prieten care nu cred ca ii place de mine sau chiar nu imi arata ca ii place vreau ceva simplu care sa-l faca sa-mi spuna el ce simte nu eu
Sunt noua pe TPU, si am vazut ca unii au pus fundita la cel mai bun raspuns, imi puteti spune cum se pune fundita?
Cum sa-mi schimb parola la Ferma Vesela? Dau funda
Buna TPU imi trebuie niste superstiti din romania cat mai multe cam vreo 20 de superstity imi trebiue la un proiect pa pa fundita
Care di voi e la col. nat. racovita iasi cum e e fain eu din toamna ma duc si vreau sa stiu cum e
Cum sa-mi mai fac unghiile? Dati-mi niste moedele pls[ In pozee] =x.
As vrea si eu un site pe care gasesc puterea aparateloc elctronice.Pentru un referat.Multumesc! ( si am cautat pe google, pentru cei care dau raspunsuri gen:"GOOGLE")
Cei care aveti Ceasuri MP4 si le folositi pentru copiat, daca apasati combinatia de butoane ca sa se stinga imediat ("butonul de panica" in caz ca vine profesorul...) va ramane la pagina unde ati ramas?? (mai mult)
Cerere pentru cei care sunt reprezentanţi Avon: daţi-mi, vă rog, codurile pentru pungile de plastic mici, medii şi mari. Mulţumesc.
Cum pot adauga codul de la top66 pe un forum powered by phpBB? Plz ajutati-ma
I HAVEE A BIGG PROBLEEM!(daca asa se scrie) Faza e ca, azi este sambata si tocmai azi mi-a venit menstruatia si... martia viitoare am sport si nu pot sa lipsesc pentru ca dau si proba alergarii Iar ce-l? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!