Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva cat costa o valva mecanica cardiaca? dau funda:X:
Cum sa-mi fac un cont pe youtube dau funditaaa
Stie cineva un program bun de prelucrat filme trase cu camera video, și de unde aș putea să-l iau! Multumim anticipat.
Cum adaug un link in bara de jos unde e google si alea?
Trebuie neaparat sa folosesc functia if conditia fii ca elevii sub media 5 sa fie cu negru iar daca au peste 5 sa fie cu rosu Si chiar nu gasesc cum sa fac. Va rog ajutati-ma
Cum sa fac sa imi apara acea google cand intru in internet explorer.(dau fundita celui mai bun rasp)
Dati-mi si mie link sau ceva de la rezumatu' puiul de ion al.bratescu voinesti
Nu stiti cand intra bursa?
Prin ce site-uri free imi pot contrui un site, dau fundita pentru cele mai bune site;)
Ieri am pariat si eu pentru prima oara, pe 3 meciuri si mi-a iesit doar 1 meci corect... am castigat ceva? in afara de experienta :))
Cum se pot prepara buretii de prun?
Stie cineva cum sa mut o poza dintr`un album in altul pe facebook?:D
Trebuie sa folosesc funtctia if in excel pentru a obtine schimbarea culori fondului, numele si prenumele elevului care are media sub 5 Mentionez ca am facut un tabel unde elevi au anumite medii ...? (mai mult)
Funda + vot. sunt din Timisoara si vreau sa imi duc catelul la tuns.stie cineva vreo frizerie canina din zona Dambovita? va rog cine ma ajuta dau FUNDA.imi puteti lasa un id de yahoo sau un numar de telefon...? (mai mult)
Am o problema cu avatarul. Imi apare modificat la ceilalti in lista fata de cum il am eu. Nu sunt sigura cu persoana cu problema asta. Ce ar trebui sa fac?
Funda. De ce elemente trebuie sa tinem seama in acordul verbului copulativ?
Salut am si eu un amd athlon 64 x2 dual core5000+ 2.60ghz si as dori sa imi cumpar o placa video de 512 sau de 1 gb, ma poate ajuta cineva cu un sfat de ce as putea sa cumpar sau daca suporta?
Folosesc Google Chrome. L-am dezactivat si apoi am instalat o versiunie mai recenta (din sept.2010). De atunci nu mai apar iconuri in manager marcaje ci numai semnul de fila si denumirea.sit-lui.Ce trebuie...? (mai mult)
Buna seara, sunt locatar la un bloc cu 8 nivele, la care exista in spatele liftului un spatiu (facuta magazie, dar in timpul lui nicolae ceausescu era spatiu unde se arunca gunoi)de cativa metri patrati...? (mai mult)
Ce pericol aduc depozitarile deseurilor radioactive?
Salut dau funda nokia 1600 are internet?
HELP ME! E urgent! Vreau si eu un cod de deblocare pe Cosmote pentru un Sony Ericsson K330!? Va roog! fundita + Inteligent + Folositor!
Cum este cand iti curata canalul de la masea?
De ce cand intru in jocul BulletStrom imi zice asa: Using HardWare acelerated PhySx has been requester, but the drivers were out of date. Please Download the latest drivers http://www.nividia.com/object/physx_sistem_software.html Fatal...? (mai mult)
Buna seara. Trebuie sa folosesc funtctia if in excel pentru a obtine schimbarea culori fondului, numele si prenumele elevului care are media sub 5 Mentionez ca am facut un tabel unde elevi au anumite...? (mai mult)
Am pus acum cateva ore urmatoare intrebare : Salut, daca descarc de pe internet un windows si il pun pe cd cu nero pot sa imi reinstalez windowsul folosindul pe acela? toti ati spus ca trebuie sa il...? (mai mult)
Salutare TPU va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa schimb limba la un windows xp in romana...va rog mult imi trebuie urgent... DAU FUNDA!
Vreau sa-mi iau un HTC Desire si inainte de a-l cumpara as vrea sa-l testez (macar cateva minute). Cum as putea sa fac asta, tinand cont ca la magazin e doar pus intr-o vitrina un fake al telefonului?...? (mai mult)
Am o problema care trebuie rezolvata urgent! La Pc atunci cand vreau sa deschid patcher-ul imi da eroare asa ca am cautat si am aflat ca nu merge monster2. epk asa ca l-am sters si l-am redownloadat dar...? (mai mult)
Trebuie sa fac un plan de afaceri, are cineva idee cum se face? De prin materialele gasite pe google nu am inteles nimic!
Dece nu mai merge comanda J la winamp ultima versiune?
Am si eu o problema, nu imi merge paintul, cand il deschid imi apare asta : "Paint has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." Ajutati-ma va rog :(
Deci eu am Slot PCi-E 1.0 x16 si am placa de 8400 Nvidia GeForce si acum vreau sa-mi cumpar placa de 9500 Nividia GeForce doar ca aceasta placa are acest slot PCi-E 2.0 x16! Va rog frumos spuneti-mi...? (mai mult)
Stie cineva cat costa sa reziliezi un contract facut la upc pentru net? Am contract pe un an si am inteles ca pentru a-l putea rezilia inainte de termen, trebuie sa platesti o suma de bani. Care este suma...? (mai mult)
Hey am nevoie de siteuri care sa imi atarate cum sa las cometarii pe hi5 cu scris colorat :D
Intrebare cam nasoala dar... Cum fac sa blochez un id? sa nu mai poata intra nici cum pe el persoana respectiva?
Buna preteni de pe TPU.As vrea sa stiu, cei care aveti Mozilla Firefox 4(noua versiune), cum pot sa setez Google ca home page? Daca nu cer prea mult, raspuns rapid. Multumesc.
Heeelp! E urgent! Cum fac ca in Microsoft Word 2003, dupa ce scriu ceva, si vreau sa modific o litera sau un simbol, mi se sterge pe rand(cu cat adaug, respectiv schimb mai multe litere) ceea ce urmeaza...? (mai mult)
Hello TPU! Deci boxele nu merg:((. Tata ieri lea bagat nu stiu km si au mers. Apoi a oprit calcu.cand am dat iar drumu numai mergeau:((. Pls ce sa fac? App:E problema cu mufele:((. Fundita la cel mai bun...? (mai mult)
Cum se numeste programul cu care pot sa pun o poza una langa alta?
aceasta intrebare este pentru cei ce se drogheaza, beau sau fumeaza, (eu beau si fumez), ce sa fac ca mama sa nu afle, adica sa nu ma simta cand fumez, caci iau gume dar pe mana sau pe haine...? (mai mult)
Ce medie imi iese daca am la mate 6 5 4 4 si teza 4?
Am auzit ca la cluj-napoca e un magazin unde se vand pc second hand, nu stie careva adresa si numele magazinului, de are siteul magazinului. Vreau sa imi cump un pc de 250sau 500 mb ram, da pretu in...? (mai mult)
Cum scap de batausi (vin si cate 7 adica in haita)
Stiti cumva un program prin care pot sa imi inregistrez vocea si dupa sa pun pe negativu altei melodi? De ex:la melodia aia cu Barbara Streisand in loc sa zica mereu barbara...stiti cum pot sa pun? (mai mult)
Buna tpu.cum se numeste melodia cu rihanna de la reclama cu 100 de ani nivea
miercuri am teza la mate. sunt in clasa a 6-a. Cine dintre voi a dat teza la mate? (dintre cei din a 6-a). Imi spuneti si mie va rog ce v'a dat? multumesc! funda+ folositor
Cum pot transforma un PowerPoint 2007 intr-un PowerPoint 2003?
cine stie cum se uda o orhidee, eu stiu ca se pune intr-un vas mai mare decat vasul in care se afla ea si in acel vas mare se pune apa, dar nu stiu cat timp se lasa si la cate zile se uda.
Cum pot scapa de melcii din gradina
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?