Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Sall! Astazi am cumparat noul nr Bravo, cel cu ceasurile de silicon, dar nu stiu de unde trebuie sa il fixez. Va rog sa ma ajutati.
Avem printre noi jucatori de poker? Daca da ii rog sa iasa la suprafata :P
Stie cineva vreo strategie de poker? Dintre cei care joaca poker care strategie a dat cele mai bune rezultate?
Hi TPU! Este adevarat ca pasta termica de pe procesor poate fi inlocuita cu pasta de dinti? Vreau un raspuns sigur, va rog nu raspundeti daca nu cunosteti! Va multumesc!
daca cineva isi pierde carnetul de munca, dar are o copie legalizata, ce trebuie sa faca pentru ca sa primeasca un duplicat? m-am interesat la monitorul oficial, dar acolo nu se mai primesc astfel...? (mai mult)
Va rog mult ajutati-ma si pe mine sa va povestesc, pc meu nu imi mergea inainte imi scria BOOT RECOORD CD-ROM - NOT FOUND, am chemat pe cineva si mia rezolvat problema asta problema este alta: nu-mi...? (mai mult)
Ar fi cineva interesat sa joace poker online dar are retineri?
Salut, este cineva interesat de un card de fidelitate care iti ofera 1% din valoarea cumparaturii instant atunci cand cumperi de la majoritatea "gigantilor" din Romania (Carrefour, Practiker, Kika, ...? (mai mult)
azi e ziua bunicii mele.implineste 57 ani... vreau si eu un text de felicitare pentru o bunica iubita...repede.cele mai bune idei, FUNDOI
Cine a castigat la romanii au talent? Dau funda
imi voi lua un telefon, si as alege intre LG KC780( imi voi lua un telefon, si as alege intre LG KC780(http://www.germanos.ro/e-germanos_ro/open/browse? product =74013& category=2115)si...? (mai mult)
Voi incepeti scoala maine(Miercuri), nu?
Stie cineva de ce : cand deschid facebook-ul imi apare totul intr-o coloana? si cum sa fac sa apara normal?
Cum imi pot reactiva contul de facebook? cand vreau sa intru imi spune ca, contul mi-a fost dezactivat? aseara am intrat si dimineata nu am mai putut? ma poate ajuta cineva? dau funda
Spuneti-mi siteuri cu un fotoshop amuzant celui mai bun raspuns dau funda!
Buna mi-am facut cont pe facebook si nu pot sa intruu pe chat imi spune ca : chat dezactivat cum fac sa il activez sau cum il fac sa mearfa va rog putin ajutor. FUNDA.
BUna TPU! AM si eu o intrebare... Pentru ce primesc puncte? RAspunsuri date de mine? Raspunsuri date de altii la intrebari? Prieteni? Voturi date de mine? Voturi primite? Pentreu ce si acte puncte va roooog!? (mai mult)
Cum trimit un masaj prin mesenger pls dau funda
Am si eu o nelamurire... Mi-am cumparat ieri un Samsung S5230 La Fleur si mi-a dat un widget cu zile de nastere. Cum setez zilele de nastere? Am incercat sa le pun pe calendar dar nu merge! VA rog? (mai mult)
Pot sa ajung de la gara de nord la podul grant pe jos? cum?:d
Cum pot sa pun o melodie pe facebook din calculator... dau fundita?
De ce nu-mi arata poza de la profil dupa ce mi-am schimbat-o?
Cum se aliniaza cifrele de la cuprinsul unui proiect in word 2007? va rog ca trebuie sa-mi fac proectul la liceu sa-mi iau diploma de 12 clasa va rog mult.
Cine imi poate spune de unde pot lua (cumpara) o moneda de arama (cupru 100%), indiferent de valoarea ei? Nu ma refer la numismati, la bani de colectie, ci la monedele care circula azi in lume. La noi,...? (mai mult)
Buna dimineata si... Hristos a inviat! As avea si eu o intrebare ( poate vi se pare "stupida", dar o am ). La un laptop de 10.1" se potrivesc husele de 10"? Sau sunt facute la milimetru, doar pentru? (mai mult)
Voi sunteți de acord cu cine a câștigat Românii Au Talent(Adrian Țuțu)? Eu sunt dezamăgită, aici nu e săracii au talent, este Românii au talent.Cosmin și Narcis au fost fenomenali! Ei meritau...? (mai mult)
Cum pot scoate pete de usturoi de pe niste blugi gri?
Cand incepe scoala? Miercuri sau joi?
Vreau sa fac poze artistice:D Dar am nevoie de photoshop pentru modificari :)) Am incercat sa il descarc de pe net dar nu pot :(( primul care imi da un link bun de pe care sa pot descarca programul primeste...? (mai mult)
am avira antivirus si din greseala am sters niste troieni din carantina si acestia erau tinuti in sistem32...imi poate dauna pc-ului? daca da cum?
Salut, am un lg cookie 500, am cartela ORANGE in telefon, stie careva de ce la 2 ore mi se intrerupe convorbirea? Trebuie sa sun mereu cand ajunge la 2 ore.
Cati bani primesc ceilalti concurenti eliminati de la inceputul concursului la romanii au talent? Inclusiv preselectii.
Ce inseamna nuditate?
Cum pot scoate niste pete de clor de pe o camasa alba?! am vrut sa scot niste pete cu clor, au iesit da' nu am spalat imediat camasa si s-a patat de la clor... :|
Sall! Cum iti faci profil privat pe Hi5 [ si pe facebook daca merge ] :X F. U. N. D. A.
Am un laptop ASUS si cand bag mufa pentru boxe, se aude muzica in boxe, dar se aude si in laptop. Stie cineva cum se opreste? :| Help pls
astazi am dat vreo 5 raspunsuri pe TPU si am vrut sa continuu cu raspunsurile, dar nu ma lasa sa le public. la nicio intrebare. ce sa fac? FUNDA. va rog raspundeti, repede.
Ziceti-mi si mie niste site-uri de unde pot sa descarc jocuri cu bile ceva feluri ca zuma sau altceva dau funda+vot
La cati ani se organizeaza admitere la Scoala de Politie Vasile Lascar din Campina? cica anul acesta nu se organizeaza.Este un eveniment ce se petrece numai odata la cativa ani sau anul acesta nu au vrut...? (mai mult)
Hei. Traiesti ca sa mananci sau mananci ca sa traiesti?
Cu ce ajung de la gara de nord la parcul herastrau?:d
Cum se numeste melodia aia in engleza care a bagat-o cand i-a luat interviu la Cosmin Agache in seara asta la ROMANII AU TALENT? Pls, pls:* Cine imi zice funda mareee!:)
imi voi lua un telefon, si as alege intre LG KC780(http://www.germanos.ro/e-germanos_ro/open/browse?product=74013& category=2115)si LG KP502 (http://www.germanos.ro/e-germanos_ro/open/browse?product=76717&...? (mai mult)
Cine imi spune si mie un site unde pot incarca o poza de pe telefon si apoi sa intru de pe calculator sa o descarc dar sa fie la marimea normala nu mica? Am un telefon nokia 1680 nu am la el nici card si...? (mai mult)
Cine stie de unde pot sa iau semnul acela in forma de telefon de la statusul unei persoane care este pe mobil? Trebuie sa stiu neaparat si dau funda categoric celui care imi da semnul sau care imi...? (mai mult)
Stiti de unde(pe ce site, vreau link) pot vedea reclama cu Ginkoprim Smart? Funda+Vot!
Buna TPU. Cum pot dezactiva casuta vocala de pe telefon.
Cand incepe scoala dupa vacanta d e pasti?
Am azuzit ca maine nu se tine scoala.Este adevarat?
Buna Am un iphone 3Gs si am nevoie de un program de pus muzica pe el, ma poate ajuta cineva? Si eventual un tutorial sau o explicatie mai mica cum as putea sa folosesc programul ca ma descurc cam greu. Multumesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!