Sall...Cum Instalez Power Point pe calculator, va rog sa ma ajutati funda!
Cum sa fac tastatura sa mearga din nou bine, pentru ca uita-ti ce imi scrie in loc de literele astea: D=SD C=XC E=WE
Stie cineva cat costa o butelie galbena shell gas?:D
Hei buna TPU:*imi spuneti va rog o alocutiune pentru. premiera uniu spectacol de teatru:) nu am nici o idee:-s. funda:*
Cum pot face si eu un filmulet pe youtub3, cu imnul Romaniei, dar cu steagul care se mica, cand flutura cum sunt unele clipuri, in care se vede si soarele si copaci. Cum se numeste programul, sau,...? (mai mult)
Am nevoie de o informatie. Vreau sa ma duc in vacanta de vara in Romania.Eu sunt in Anglia si am 13 ani si anul acesta trebuie sa implinesc 14 pe 17 septembrie problema este ca imi expira pasaportul si...? (mai mult)
Deci este un joc www.viatadestrada.ro este online.multiplayer si eu trebuie sa fac un concurs cu Probleme de logica.si m-am cam dus pe vale pentru ca am postat vreo 30 de PROBLEME DE LOGICA.si nu prea mai...? (mai mult)
Cine stie o tema pentru windows XP ca s-al personalizes s-al fac mai tare sa arate mai tare
Deci stie careva cum pun subtritare in Stereoscopic Player? FuNda :X
De ce la TPU cand pun o intrebare abia dupa 1 ora se aproba intrebare. Ce este de facut? Cu stima ionif
Care ar fi cauzele durerii de apendicita? mananc foarte multe seminte de floarea soarelui... Oare asta este? pls help me!
am dat niste comuri pe facebok, si as vrea sa le sterg cum as putea? se poate asa ceva? multumesc!:*
Am primit de curand un webcam, dar eu am deja unul incorporat in laptop dar care nu se vede foarte bine si as vrea sa'l incerc pe asta care l-am primit cadou poate se vede mai bine dar nu as vrea sa il...? (mai mult)
deci nu stiu ce sa mai fac :( de aproape 2 ani am ciclu si nu-mi vine regulat X( am urmat si niste tratamente prescrise de medicul de familie dar nu s-a rezolvat nimic! cateodata imi vine prea? (mai mult)
Este cineva din Bucuresti care are catel Boxer si vrea sa-l dea la facut pui? As dori sa stiu cine are si vrea si cat ar costa
As vrea sa stiu cateva situri cu camere video live(cu o intarziere cat mai mica) din satu mare.stie cineva vreun site?
Am de facut o compunere narativa in care tunetul si soarele sa fie personaje si in care sa integrez expresia norii sterpi coboara-n departare ma poate ajuta cineva va rog?
Cum anulez o comanda pe emag.ro?
Daca este cineva pe aici care stie perfect limba franceza va rog foarte mult sa ma ajutati! pentru a ma ajuta contactati-ma la id-ul:bianca. micsa (Subiectele sunt pentru. un test de clasa...? (mai mult)
Hey :). Imi puteti spune de ce nu mai merge sa downloadez un shoutcast? Sau daca stiti voi de unde il pot downloada, dati-mi un link. Multumesc
Vreau un cont de cum te da de la inceput pentru ca nu pot sa imi fac ca nu ma lasa va rog ce fel de cont de inceput
Care este banca cu cea mai mare dobanda la depozite?
Cum se pune parola la inbox [la telefonul sony ericsson w302]? fundita :>
Stiti ceva insulte pentru numele Iulia?:))
Cum se numeste melodia aia de la reclama la bake-rolls?
Dau fundita! Astazi mi-am cumparat o camera web rotech vision night! Dar la care nu avea atasat cd-ul de instalare si nu o pot face sa mearga! Ma puteti ajuta va rog?
Ma puteti ajuta va rog cu volumul ca nu merge 1.nu-mi apare iconita jos la volum 2.am dat din start programs accesories entertaiment si nici asa nu vrea nu am hardwerul instalat si nu stiu cum habar n-am...? (mai mult)
ati putea sa-mi spuneti va rog cum au murit HOREA, CLOSCA SI CRISAN CONCRET, adica stiu ca au fost trasi pe rota dar nu am inteles asa de bine.
Cum se numeste melodia de la reclama de la orange? ( de la ultima )... FUNDAAAAAAA
De unde pot sa iau PhotoShop? FunDaa:P
Bremsbelagverschleiss werkstat aufsuchen, ce inseamna? E in germana. (nu stiu daca am scris corect).
Deci de vineri raspund la intrebari ba chiar am facut si 6 funde si nu imi cresc raspunsurile imi ramane 510 de vineri ce sa fac?
Hei hei:* cine stie. ce retea are semnal pentru modemul de internet si la tara? si cat costa un modem?
Tocmai am gasit o intrebare care era cam asa:, , O fata mi-a spus ca Justin Bieber e in romania si va ramane aici pe veci voi credeti asta? " Off doamne. Obsedatele astea de si.Biberon. Faceti-ma sa cred...? (mai mult)
De ce religie sunt majoritatea nemtilor?
Schimbarea vremii poate influenta menstruatia?
Cum fac cu photo scape albu ala ca la imaginea asta http://www.blogvedete.com/wp-content/gallery/taylor-lautner-la-bustul-gol-in-gq-magazine/taylor-lautner-fitted-shirts-twilight02.jpg dau funda.:X
Salut i-am pus Smackdown vs raw 2011 prin PCSX2 0.9.6 la un prieten dar ii merge greu, cand joaca prinde cam 27 fps max, ce setari ia-ti recomanda? pcul lui: RAM 2 GB, Procesor AMD Athlon(tm) Dual...? (mai mult)
Unde as putea gasi si eu drojdie de bere? Se gaseste la magazine, sau la ce magazine... Funda + vot
A auzit cineva un house misto cu refrenu'where's la passion, sau ceva de genu'? fundita.mersi:)
Ce carti imi recomandati sa citesc in engleza (clasa a 5 a )
Salut TPUro! Am o nelamurire Tot timpul vad pe YouTube ( la video-clipurile cu foarte multe vizualizari ) comentarii despre Pocodot. Unii zic ca e bun, alti ca e rau. Si asa ca m-a mancat undeva sa-mi...? (mai mult)
Buna seara TPU am si eu o intrebare:sa imi pun win 7 x64 sau 32 am 4gb ram.video card ati radeon hd 4650, 2, 93 ghz si hdd 500.nu stiu ca vreau sa joc TOATE Jocurile la detalii high!
Cam cat ar costa un nokia c6 in Italia de paste la reduceri. Funda+vot
De ce barbatii violeaza, femei?:|
Un nou tip de frauda face ravagii:esti sunat de cineva care se da drept operator la Cosmote, Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru ca are acces la baza de...? (mai mult)
Salut tututor, am si eu o nelamurire. Un prieten a pierdut un telefon al unui coleg de munca, telefonul colegului lui era cumparat de aceea persoana de la altcineva care il furase. Politia a descoperit...? (mai mult)
Cinevrea sa vorbim sa imi dea idul printr-un mesaj pe TPU
Stie cineva unde pot gasi o imagine cu sistemul muscular ( o poza pe care sa arate toti muschii unui corp ) dar sa nu scrie nimic pe ea ( poza ) Funda :)!
In atentia utilizatorilor Internetului Rugam trimiteti acest avertisment prietenilor, familiei etc... Fiti vigilenti in urmatoarele zile! Nu deschideti nici un mesaj care are atasata? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.