Stie cineva unde pot gasi informatii despre Johanna Spyri in afara de Wikipedia?
Ce inseamna sa fii puternic cu trupul, cu mintea si cu inima?
Daca vrei sa descarci bluetooth de pe net trebuie sa platesti sau asa ceva?! va rogg spuneti-mi...
Cine s-a portat recent la vodafone? Eu m-am portat anul trecut in decembrie. Mi-am cumparat un telefon si am abonament pe 2 ani.Cum ca m-am portat din alta retea primesc in fiecare luna 500min...? (mai mult)
Stie cineva site-uri gen www.bestial.ro? :(
Imi puteti da, va rog, linkul de upgrade al firmware-ului unui Melbox mp3200? multumesc, daca merge, funda!
Dc telefonul meu cateodata merge greu? am un samsung corby cu touch screen si cateodata se functioneaza mai greu dc? dau fundita foarte repede la toti care imi dai raspunsuri rapide urgent! dau funda!...? (mai mult)
Cum poti scapa de negi, ma rog, nu cu laserul, alte solutii, si totusi, daca ar fi vorba de laser, cat platesti?
Nu stiu pe ce am apasat dar acum cand intru pe TPU imi apare imaginea mai mica si nu stiu cum sa fac sa apara normal. Ce sa fac? Ms :)
Cam care sunt pacatele cele mai dese ale copiilor?
Vreau si eu sa ajung in platou la romanii au talent, in finala.Cum fac? dati-mi va rog cateva detalii
Ce pot avea? am mentruatia de 7 ani, acum am 16 ani, si nu am nici in momentul de fata menstruatia regulata, de exemplu acum imi intarzie de 22 de zile si inca nu mi-a venit:( poate fii o dereglare,...? (mai mult)
Cat costa de decodat un xperia x8?
Imi intarzie CM de 22 de zile...:( ce poate fii? sarcina cred ca se exclude ca nu am avut niciun contact, se poate ramane daca am stat pe un capac de wc...sau ceva?
Cine imi poate spune, cat te costa sa iti reincarci cartela cu 5 euro la cosmote, in Bucuresti. Tin sa va spun ca eu sunt din Resita si ca sa'mi reincarc cartela cu 5 euro nu mi-a luat decat 26 lei. In...? (mai mult)
Hi dati-mi si mie niste site cu programe de modificat poze.plizzz
Mi-am deschis de cam o luna-doua un website. L-am inscris in directoare, am facut rost de backlink-uri bunicele si am ajuns la vizitatori unici pe zi intre 100si500. Cu toate astea pagerank-ul google este...? (mai mult)
E adevarat daca folosesti opera ca browser si instalezi adobe flash player iti merge pc-ul mai greu?
as vrea sa stiu si eu un service de biciclete foarte, foarte foarte IEFTIN, in bucuresti, exclus cel de la benzinarie dorobanti cel de la universitate, si DHS, funda
Buna am abonament la cosmote cu trafik la internet 500 mb si vreau sa stiu daca descarc ceva de pe net mi se pune la cost
Cum pot sa-mi curat un telefon cu touch screen mi s-a murdarit putin displayul si nu stiu cum sa il curat...ca ma tem sa nu-l stric daca il curat cu metodele mele.si nu stiu daca rezista nu s-a stricat? (mai mult)
am un telefon Nokia 5130 Xpress Music si cand fac uneori poze si vreau sa le vad imi zice fisier defect? dc? funda :D
Are ceva daca las pc-ul aprins pana la 18 cand vin l-am deschis la 9 downloadez gta episodes from liberty city de pe bitlord si nu vreau sa-l inchid
Am si eu nevoie sa stiu daca este posibil sa adaug la PC-ul meu o Placa video deoarece eu am o placa video integrata mica si nu stiu daca este poisbil sa mai adaug una astept raspunsuri dau si...? (mai mult)
Cand a fost batalia de la Acre adica in ce an
|funda| Cand deschid calculatorul. cand se deschide imi apare un link cu nu stiu ce joc sau pana mea. cred ca e de la un virus. ma poate ajuta careva?!
As vrea sa stiu si eu de ce nu apare blogul acesta pe google http://banigratisstrategy.blogspot.com/? Si cum fac sa apara pe google! Multumesc!
Am varsat suc pe tastatura unui hp g26! l-am inchis imediat, l-am desfacut si uscat cu feonul iar acum cand apas pa E intrat in stand-by pe capslock se deschide my computer... mai multe taste imi fac? (mai mult)
Buna, Stie cineva cat timp dureaza efectiv, din momentul cununiei civile( depunerii actelor) ana la eliberarea cartii de identitate cu noul nume de familie? Va multumesc
Imi trebuie o programa care sa iau textul ce-mi trebuie si sa pun sa mi-l citeasca audio? spuun dinainte mersi la cel care ma poate ajuta...
Salut :D Vinde cineva licente steam, conturi steam? dati-mi un pm pe email :dutzudtzu97, si care are server de cs 1.6 :D lasatil aici :)
Nu stiu ce sa fac incerc sa instalez messul si imi apare imaginea urmatoare: http://img811.imageshack.us/img811/1955/67496219.png iar dupa ce dau pe Close imi apare asta: http://img98.imageshack.us/img98/4097/we2.png...? (mai mult)
Am un blog pe blogger. Cum as putea sa fac sus o bara de meniu (de ex: concursuri poze muzica ) si in fiecare sa se poate intra si sa apara o noua pagina?
We acum nu stiu ce sa fac ca nu merge sa vad ce scrie pe Mess adica tot scriu alea cu regsvr32 jscript. dll si celalalt dar nu merge. Va rog ajutati-ma ca o sa ma pedepseasca mama daca ajunge acasa si vede...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Am Windows Xp si vreau sa instalez o tema de Windows Vista(Brickopack)si nu merge deoarece imi da mesajul urmator: Another Shell Pack is already installed on your computer, please...? (mai mult)
|funda + VoT| Scria undeva pe TPU ca daca nu vezi ce scrie pe mess sa stergi Zones. toate bune si frumoase. l-am sters, am dat restart si acum nu se mai deschide niciun program ( Winamp/Mess/Alte browsere/Jocuri...? (mai mult)
|funda + VoT| Eu ma joc un joc fullscreen si mi se da jocul in bara in fiecare minut. ma streseaza ma poate ajuta cineva?!
Sal, am un adidas marima 39, exista posibilitatea sa il fac 40? un spray o spuma? si in cat timp si cat costa? dau funda
Cum dezactivez apeluri video la orange?
Spuneti-mi si mie daca pe un laptop packard bell merge fifa 2011 daca merge spuneti-mi si mie de unde sa-l iau
Cum schimb varsta la contul de pe youtube? scrie ca am 45 =)))
Cum pun prietenii pe tdu?
Hi! stie cineva vreo solutie sa descarc poze de pe hi5?
Caut de imi vine rau si nu gasesc(poate nu exista) un ghid al oraselor din Romania.(in special Ploiesti) Ceva gen Let's Go, Lonely Planet, etc
Am un site. ucoaz de muzica si jocuri.Intrebarea mea:cine ma poate ajuta sa il modifice ca eu nu prea ma descurc.Multumesc
Hi! Pot sa vad persoanele care imi apreciaza clipurile postate pe youtube? daca da, cum?
Ce regretă o femeie după căsătorie?
Buna TPU am si eu o intrebare: De ce nu mai vad ce scriu si ce primesc pe messenger? [Am mess 11]
sunt noua in lumea oriflame.este prima mea comanda si vreau sa stiu daca taxa tnt se percepe in mod unic sau se aplica dupa marimea coletului. urmeaza sa dau maine comanda si nu prea stiu. la o comanda...? (mai mult)
Buna TPU imi puteti da un site cu ulimul episod din numai iubirea dar tot cu dan si ana cu victor si alina cu toti Dau Funda :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!