Mie mi-a sosit un colet prin posta, am verificat online, dar ma intrebam. Imi dau astia coletul daca ma duc doar cu buletinul, sau trebuie sa astept si foaia aceea de la ei?
Cum pot să'mi fac şi eu aspectu` de profil aşa: http://www.hi5.com/friend/p407867998--CowFişKimba♥Noriko♥TăhăhăCUCUMBĂR♥Jojo+sis♥Debbie+ficămea+ϟ+ily--html
Cum fac sa schimb numele cum ar fi cicos.andrei@yahoo.com sal schimb in andrei. vlad@yahoo.com dar cand schimb vreau sa-mi ramana toti prieteni in lista
Buna ajutati-ma si pe mine cine are sa-mi trimita multi messss imi trebuie urgent
cine are un id care nu ii mai trebuie sa imi dea si mie plsss!, prin mesaj dau funda mare si grasa si voturi multe si graseee
Am un DvD Rw, nu l-am folosit de ceva timp, aproximativ 6 lunii, am avut nevoi sa scriu un dvd si nu imi citea dvd, am incercat cu un cd-dvd deja scrise si nu le citea.Am lasat-o balta, am considerat...? (mai mult)
Mi-a zis cineva in Metin sa imi resetez magiile de mai multe ori pana la lv 30, sa imi fac M la Corp, da nu prea am inteles ce o vrut sa zica... Puteti sa imi explicati?
am un ps2 modat si nu-mi mai citeste sidiurile trase de pe comp, cand l-am modat mi-a dat un cd pe care sa_l folosesc inaintea fiecarui cd tras si acel cd nu-l mai am.n-ar trebui sa mearga si...? (mai mult)
Masturbarea poate intarzia menstra sau sa ramai insarcianata?
Merge calculatorul bine cu ram 3 G?
as vrea sa dau la GSM un telefon nokia 6300 cu displayul spart(singurul defect), 1 an vechime deoarece mi-am cumparat altul si decat sa-l arunc mai bine scot un ban pe el. Doar ca nu stiu cat...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor rapid: Completati, conform succesiunii logice, caracterul lipsa din urmatorul sir de litere: D, G, K, N, R,? A:U B:T C:Y D:Z dau funda! Rapid!
Exista vreun ceai ceva pentru anti-intarzierii menstrei? mi-a intarziat 3 saptamani nu stiu ce sa fac... mi-e frica, pot avea ceva?
Cine are tobe Basix, ride Zildjian, fus Zildjian si crash Sabian? Se aude bine?
cine stie un site in care poti sa citesti carti online? sau macar povesti! funda!
Deci am incercat 2 microfoane ce sa fac ca sa mearga nu gasesc solutia microfoanele stiu sigur ca nau nimic dar calculatorul meu... incerc sa vb p mess cu altii nu reusesc nu pot sa vb nu merge am umblat? (mai mult)
Please dau funda la cei care imi raspund. Ce inseamna "TPU"?
Cand e finala romanii au talent?
Cum se sterge windowsul?
As vrea sa fac un logo personal dar vreau sa stiu cum pot face ca fundalul din poza sa fie neutru, adica sa se vada orice alceva este dedesubt... Si sa se salveze intr-unul din formaturile de poze cum? (mai mult)
Aveti un cont de stardoll de cel putin 500 sp daca da mi-l puteti da si mie Am nevoie mare de unul funda daca merge, mi-l puteti da pe e-mail: adhe_lw2oo8@yahoo.com
am si eu o inb la post liceal pentru asistente la Resita la traian lalescu as vrea sa am inscriu SI IO dar ie sunt la sam pot intra si chiar daca s la sam.si e face la zi sau fara fregventa...? (mai mult)
Am si eu o problema, in timp ce joc fifa 07 imi cade netul, doar in momentul in care joc fifa 07, daca nu joc nu am nici-o problema cu netul, care sa fie cauza? va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.Multumesc!...? (mai mult)
www.RaduGabrielAdrian.ro Web Hosting - Web Design Inregistrare domenii, Web hosting, Reseller, Dedicat, Radio, Games, web hosting design, Promovare web, Optimizare web, hosting games,...? (mai mult)
Sal TPU, am o problema cu calculatorul meu. Face zgomot prea tare cand sunt intr-un joc, pe o pagina de internet etc.Cum as putea sa scap de zgomot sau sa totusi sa nu mai fie chiar asa de tare, ce trebuie...? (mai mult)
Cum se face un coctail? vreau ingrediente si cum se face.
Nu stiu daca e categoria potrivita dar cine imi poate da serialul de la Sony Sound Forge Audio Studio 10.0! Dau fundita! Multumesc anticipat
As vrea sa trag un CD si nu prea stiu cum se procedeaza.cine ma ajuta si pe mine?;;):o3
Cat imi da fiecare floare la barn buddy?
Spuneti-mi va rog probleme din viata cum ar fi o catastfofa mare.
Ciao cine imi da va rog id-ul lui robo cel care a dansat la romanii au talent?
Vreau sa-mi fac un alt id de mes si vreau sa-mi pun la nume acest nume →┌sTyL3┘°_VeRsaTa dar cand il pun nu-mi da voie sal las pe asta...cum pot face sa-l pun asa cu caracterele astea?
prietena mea are o problema: vrea sa stearga ceva scris cu pixul fara sa ramana urme prea mari :-s ma ajutati sa u ajut :-s
Era un fel de site unde uploadai o poza si iti facea link la ea... In fine.Eu vreau sa pun cateva poze la descriere la hi5.am vazut la mai multe persoane...cum se pune?:D Sau are cineva site-ul acela?:D? (mai mult)
Seara. As dori sa trimit un pachet in SUA. dar nu prea stiu cum adica ma rog am inteles ca prin posta romana e naspa ca se deschid pachetele si d'astea. stie cineva cum as putea in cel mai simplu mod? Siiii...? (mai mult)
Hey am un telefon samsung j700 si nu merge internetul imi apareEroare.Retea indisponibila. Ce pot face funda :)
Care este starul vostru preferat? De Ce?
Ce trebuie sa fac ca sa arat bine, sa ies in evidenta? Dau funda cine are mai multe idei(scuze de categorie)
Am un post de radio shoutcast si, as vrea sa fiu si dj la postul meu de radio ce setari imi trebuie va rog ajutati-ma plis.
Hiiii :). Am o problema :D. Si sper sa ma puteti ajuta. :) Pai.problema mea este urmatoarea: Cand adaug pe cineva in id-ul meu de mess ma pune sa astept foarte mult si dupa aia scrie "Your request to...? (mai mult)
Cine poate sa_mi zica si pe mine cum copi un joc downloadat de net pe un dvd?
Cum pot scapa de dihori? Funda si vot la toti!
Cat dureaza sa mi se stearga contul? ca am trimis de ieri pana azi 3 cerinte cu stergerea contului id-ul pe care e facut nu mai exista sper ca nu impedica cu nimic
URGENT spuneti-mi va rog cine canta piesa din acest clip... dati-mi un link unde sa-l gasesc.
P lady popular ca sa trec nivelul 4 imi sp ceva cu echipament sportiv ajutati-ma ca nu ma descurc va rog ajutati-ma am nevoiee!:(
Am o problema cu local disk A, D, C. Cand dau sa intru in el imi apare o fisa pe care imi sp cu ce program vreau sa intru in local disk dar nu merge nici unu. Trebuie sa dau sus la address si sa chimb...? (mai mult)
AM nevoie de niste site-uri cu poze artisticee:X:X...MA puteti ajuta?:X:X:*:**:**:
Acest Calculator chiar are pretul asta atat de mic si e atat de performant : http://www.altshop.ro/sistem-pc-brand-hp-compaq-6000-pro-sff-core2-duo-e7500-320gb-2gb-p-15291.html?utm_source=shopmania& utm_medium=cpc&...? (mai mult)
Trebuie permis pentru ca sa port spray paralizant?
Buna seara. Am o mica problema cu Winampul(versiunea 5.2.4.703). Dupa ce ascult o melodie ea se sterge din lista. Are cineva vreo ideea cam ce ar insemna asta si ce as putea face in sensul asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?