Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Ce modalitati de contact a unei vedete din Rominia ( e-mail, skype, facebook idul, sau multe altele) spre exemplu ale lui puya?
Voi, cei care va pricepeti la metin ( de preferat dinamik; ) ), cum faceti sa obtineti arme bune?:D Eu sunt ninja lvl 81, ce arme imi recomandati?:D Unde pica frunza? Sau daca nu pica, cum se face?:D fundita...? (mai mult)
Stie cineva cat costa o cartela cu minute internationale? Eu am abonament la orange dar n-am minute internationale si am nevoie. putin ajutor? multumesc
TPU : De ce nu imi apare poza de profil cand imi vad pagina de profil, se vede poza mea doar cand raspund cuiva sau uneori la intrebarile pe care le pun, de ce?
de doua zile nu mai pot deschide Task Manager-ul. imi zice (Task Manager has been disabled by your administrator.). Eu va garantez ca nu am dezactivat apsolut nimic:)):|. Am incercat si in "run"...? (mai mult)
as dori si eu sa stiu regulile la baschet. daca se poate...si as mai vrea sa stiu cum se da fundita pe "TPU".
As vrea si eu niste teme pentru WIndows XP sp3 se poate dau funda am gasit un pg stylexp daar e pe nuch ce limba si nu pot lucra pe el?
BUNA. Am o problema cu word document. Nu mai pot deschide documentele create la scoala (pc foloseste windouws 7). Eu am acasa Windows Xp Profesional. Care ar fi problema? Va multumesc!
Maine la ce ora joaca 1.Real Madrid-Tottenham? si pe ce program? pe ProTV :S? 2.Inter Milan-Schalke? si pe ce program? :D 3.Chelea-Man United? 4. FC Barcelona-Shakhtar Donetsk? FUNDA;...? (mai mult)
Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu problemele acestea:1)Stiind ca lungimea terenului de fodbal masoara 11dam, iar latimea 5 dam, aflati cati metri masoara perimetul terenului. Trasformati lungimile...? (mai mult)
Am de facut o tema la Cultura Civica cu tema "Cum ne imaginam noi portretul din punct de vedere moral al presedintelui tarii". M-am tot gandit si nu stiu ce sa scriu daca m-ati ajuta cu niste...? (mai mult)
Unde pot vedea wrestlemania in reluare! A fost azi dimineata dar am dormit. Dati-mi un link pe net! S-a tinut in Romania?
Cine stie sa faca cont pe metin2 ro speed?
Imi pot declara si face alt certificat de nastere, nou, daca nu sunt in orasul meu de provenienta? Adica eu sunt din Targu Neamt si voi pleca la Bucuresti e posibil sa mi-l fac acolo?
Imi spuneti va rog cu ce program si cum sa ma decupez dintr-o poza si sa ma pun intr-o alta poza sau langa cineva? dar sa fie poza decupata corect ca eu cu mana mea nu imi iese bine. fundita promit
La ce foloseste calibrarea tastaturii la telefoanele LG?
Fac 14 ani pe 22 aprilie si sunt baiat, am parul cam de 20 de cm. Te lasa cu parul mare? Mama mea spune ca e posibil sa nu ma lase. dar de ce? nu se poate face nimic in legatura cu asta?
Din greseala am varsat cascaval lichid pe taste la laptop si acum cand apas n imi arata nb, cand apas b imi arata bnz, cand apas z imi arata zn. Ce sa fac?(am scris asta cu nmulte corecturi)FUNDA...? (mai mult)
Cine stie sa imi zica si mie un site de unde pot citii cartea Doamna cu garoafe de A. J. Cronin online am citit doar un pic doar cateva pagini dar nu mai am cartea si imi place foarte mult :D? Dau funda!:)...? (mai mult)
Nu-mi gasesc certificatul de nastere as putea sa-l declar pierdut si sa-mi fac altul? cum se face?
Am un card facut la o farmacie cum sa pot lua medicamente la reducere pe motiv ca eram studenta.azi mi-am retras dosarul de la facultate, oare mai pot folosi acel card?
Ce carti interesante ati citit sau cititi? As vrea sa-mi spuneti si mie titlul si autorul. Funda
Buna TPU...Am o mare nelamurire privind laptele praf. Tin post de aproximativ 3 saptamani.Si chiar il tin serios.In fiecare zi primeam de la mama biscuiti belvita start pe care ii mancam la scoala.De asemenea? (mai mult)
Imi intarzie menstruatia de 14 zile...:(... excluzand sarcina, pentru ca sunt virgina.;) care pot fii cauzele?
Care este difernta intre:"mi-ar place" si "mi-ar placea". Va rog dati un raspuns cat mai repede. Dau funda primului raspuns corect si detaliat.
Hey...am nevoie si eu de niste statusuri de indiferenta pentru o fosta prietena de-a mea! Va multumesc!
E o facultate grea jurnalismul la unibuc? stie cineva? poate studiaza cineva acolo? vreau cit mai multe detalii, daca e posibil. mersi anticipat!
Ce trebuie sa scriu pe TPU la URL Blog -> http://?
Ce program este pentru a face muzica in kid version?
merg sterse intrebarile si raspunsurile puse de mine pe TPU?
Sall. mi-a schimbat cineva parola la metin2 ro cum o aflu?
Am spart un termometru si mi-au picat 2 picaturi pe adidasi cum le scot?
Cum descarci windoos xp sp 3?
Cine stie ce inseamna "zoix" din Scooby Doo :D?
Cum descarc windosuri?
Buna TPU am si eu o intrebare. Am doar 19 ani(fac 20 anul asta) dar ma intereseaza sa merg sa studiez in Canada.As vrea sa aflu, daca stie cineva ce acte imi trebuie pentru depunerea dosarului la viza...? (mai mult)
va rog spuneti-mi cum se activeaza chestia aia drag and drop... spre exemplu sa iau un fisier si sa-l pun intr-un folder fara sa dau copy>paste? DAU FUNDA:P:P!
Salut.am un nokia e 51 si nu mai functioneaza tastele.se pot repara? daca da cum? cat costa? etc...
Salut all am nevoie de ajutorul vostru trebuie sa fac un proiect PowerPoint la contabilitate despre Preturi si tarife si nu gasesc. Va rog ajutati-ma :P.
Cine stie un program de filmat in timp ce tu te joci? in afara de FRAPS ca l-am downloadat si ma lasa doar 30 de secunde.
Buna :*. Mi-am scapat telefonul pe jos ( e cu touchscreen ) iar pe dinafara nu este spart, insa nu imi mai apare imaginea pe vreo 3 sferturi din ecran, ( este negru) si are niste dungi rosii, albastre...? (mai mult)
Cum se numeste site-ul care arata strazile orasului ales foarte bine. Stiu ca fillmau prin oras sa le inregistreze... Stie cineva?
As vresa sa stiu daca se pot da mesaje cu numar privat, azi dimineata am avut supriza sa gasesc 2 mesaje prin care mi se spune pe nume, si ca persoana respectiva ma va lua de la scoala azi. Astept...? (mai mult)
:) O intrebare depre emisiunea ROMANII AU TALENT : Daca ar fi sa alege-ti intre Tutu Adrian si Madalina Felea, pe cine ati alege? :-? De cE?
M-am uitat acum doua zile intr-o carte de anatomie si la inima scia mm papilari si vv pulmonare stangi.Imi puteti explica ce ineamna mm si vv? funda!:D
Cand deschid calculatorul imi apare un mesaj pe monitor cu MODE NOT SUPPORTED... si dupa aceea se deschide. Cum fac sa nu mai imi apara acest mesaj... am formatat calc de 2 ori si mesaju tot imi apare.? (mai mult)
Din ce se face cocs?
Ce inseamna btw? pls
Cam cat as putea lua pe un lantisor si o bratara daca le amanetez?
Cum descriu acumulatoarele, ca pe un efect termic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!