Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Cum imi schimb adresa de mess pe www. ijocurifete.com?
Cum afli numarul de aparitie al fiecarei valori dintr'un sir? (informatica-mingw)
Vreau sa ma mut pe asa numita retea Frog. Dar vreau sa stiu un lucru, ai internet pe ea? Ca nu prea inteleg.
Unde as putea gasi online tricouri/hanorace/maieuri cu formatii heavy metal, hard rock etc, accesorii in stil punk/rock? va multumesc
Hey! ce este acela weed(se fumeaza). un prieten fumeaza asa ceva si voriam sa stiu cat de grav este.multumesc anticipat!
Cum pot sa-mi maresc imaginea de la hi5? plzzz... urgent. Dau funda:)
hellllllllllllllllppppppppppppppp urgenttttt ( funda ), mi-am sters yahoo mesenger 9 si il vreau inapoi deoarece 10 nu imi place si imi trebuie neaparat 9, vreau fara virusi plz, toate pe care...? (mai mult)
unde as putea gasi revista cu piesele de construit corabia bismark? sau al ce ziar se da
Am o curiozitate...cum vi se pare ca trece timpul? mie mi se pare ca trece foarte usor mai ales cand sunt la scoala!
Care e culoarea ta preferata? a mea e verdele.
Dupa ce se scumpeste cu 25% un obiect costa 140000.cat a costat obiectul inainte de scumpire? (cum ati procedat)
Daca un muncitor ar mai confectiona inca 76 de piese el si-er tripla productia. cate piese produce muncitorul? (cum ati procedat)
Am si eu o problema cu placa video on-board. Ama vut o placa video nVidia GeForce7300 dr mi s-a ars si acum am ramas doar cu cea on-board dar nu am driver pentru ea decat daca instalez vista. As dori sa...? (mai mult)
Am vazut de multe ori intrebari in care oameni intreaba "ce pot face in timpul liber" asa ca am construit un site perfect pentru aceasta intrebare. Intra www.noiwenous.tk si veti avea ce face cand va plictisiti...? (mai mult)
Am o problema la un joc.Cand ma joc mi se inchide ercanu ca si cum ar fi calculatorul inchis dar eu pot sa aud tot ce se intampla. Spun ca jocul este cross fire. Ce ar trebui sa fac pentru ca altor prieteni...? (mai mult)
Buna :) Marti la scoala e un proiect despre apa...cu mai multi copii Puteti sa`mi dati si mie cele mai interesante si folo info despre APA (despre cum putem combate poluarea apei, cum putem sa no mai? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie un site de unde pot comanda o carcasa originala cu tot cu tastatura pentru telefonul nokia1680? Dau funda!:) :D
De ce ma doare capul atat de tare am 16 ani si m-am trezit cu dureri de cap si tulburari ale vederi... ajutati-ma va rog cine stie
cine stie un program care eu sa ii dau datele si el sa calculeze distanta, latimea, inaltimea va rog mult am nevoie sa fac o stadoala! Funda
Cand trecem la ora de vara (data)? :-/ Dau fundita.
1:Deci mi-am bagat net pe tel dar nu merg videourile de ce?(vm incercat si de aceiasi rezolutie cu ecranu sa suporte si camera mea video dar nu merg)
Ce avantaje ai daca devi reprezentat avon? Cei care sunteti de ce sunteti?(daca pot spune asa):)) :X:*
Cat costa un atestat transport marfa? dar persoane? pentru c si d si cat e valabil
Cam ce dobanda iti vine daca bagi 1000 euro in banca?
Cum poot sa iau un videoclip de pe you tube? am descarcat fisierul care trebuia. acum ce fac? funda
Nu am terminat in totalitate contractul cu ORIFLAME iar coordonatoarea spune ca nu pot sa dau comenzi decat sa-mi vina acasa momentan pana ma intalnesc cu ea sa-mi finalizeze contractul si trebuie sa platesc...? (mai mult)
Cine stie ce programe pot sa folosesc ca sa pot schimba culoarea ochilor, etc. De unde le pot downloada? Multumesc anticipat.
Buna seara, tuturor! Sunt clasa aVIII-a si as vrea sa stiu cum a ramas cu Evaluarea Nationala? Se da cum s-a dat si anul trecut? Se aude ceva si de un anume test PISA? Dau funda si voturi tuturor raspunsurilor!...? (mai mult)
Am o problema la PC.Cand joc Pes 2011 sau alt joc mi se face ecarnu albastru si scrie cava cu alb(NU APUC SA CITESC CE SCRIE) si apoi mi se restarteaza calculatoru.(nu tot timpul face asa)
Unde are gps samsung valencia? funda si vot
Va rog dati-mi un link catre driverele(Placa video) Intel 82801DB ICH4-AC'97 AUDIO CONTROLLER SI Intel 82544XT PRO/1000 MT DESKTOP ADAPTER (Placa de retea) va rog mult am nevoie.:D
Pe un site italian de imbracaminte am observat masuri S, M, L, XL, XXL, XXXL,! Ati putea sa-mi spuneti si mie ce inseamna? Daca am 14 ani de care sunt!? :D:D:D Funda!
Daca imi dezactivez temporar contul de facebook ce se intampla?
Cum pot sa pun un videoclop pe facebook? de exemplu dupa youtube...raspunsul ajutator primeste funda!
Foloseste cineva Web Cartoon Maker si imi poate explica cum pot face un filmulet animat? ( sau daca stiti alte programe gratuite ). Daca stiti trimiteti-mi un mesaj cu id-ul vostru sau contactati-ma si...? (mai mult)
VB foarte serios as dori adresa de messenger la un psiholog preferabil femeie...Multumesc
Vreau si eu niste titluri total neobisnuite ale operei lirice si epice Dau funda si vot
am nevoie urgent despre informatii despre"Muzeul Național de Artă al României". va rog am nevoie de eloe pana la ora 23.cine scrie cel mai interesant si nu foarte complicat va primi o "funa"!...? (mai mult)
Cum vi se pare hotelul Limak Limra din Turkya Antalya (Kemer)... Funda
Are cineva laptop de la Apple? Daca da spune-ti-mi si mie cat ati dat pe el, dar sigur! Multumesc. Fundita
Cine a vazut luna? Ce era schimbat la ea? Eu nu am vazut-o. Si ce trebuia sa se intample mare lucru azi. Mari catastrofe :|. Explicati-mi si mie.
buna ma puteti ajuta si pe mine cu un vott.va rog fft frumos! dati click pe siteul acesta -> http://fripta.com/u.php?user=pechea va rog ft frumos chiar mi-as dori iphone`ul acela :((... dau funda + ? (mai mult)
Rpd dati-mi site unde pot vedea super luna live!
Sallut all cine imi spune si mie cum pot sa fac ca un baiat sa ma placa si cum pot sa-i atrag atentia? dau fundita:X:X:X:X:X
Dati-mi va rog un saptamana pentru a modifica poze va rog
Buna! de ce credeti ca este avantajos sa se foloseasca mercur sau alcool in termometrul cu lichid? Funda+vot!
Salutare bine deci un baiat ma place si il plac si eu dar faza e ca el e fustangiu si ie frica sa nu ma insele sau sa ma paraseasca pentru altele cine imi da un sfat sau un raspuns primeste fundita cat...? (mai mult)
Unde pot gasi rezultatele la olimpiada judeteana de biologie de astazi, pentru iasi?
Intrebare intrebatoare: De ce este inca Brigaela userul anului si nu este patratelul albastru la NoName?:)) noi stim pentru ca am votat.si dupa cum stiu toti, a castigat NoName. Dar daca intra un nou...? (mai mult)
Site unde poti vedea luna din seara asta? va rog frumos
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!