Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 18 Decembrie 2025 sunt:
Daca stiti rezumatul teztului "delfinul" de George Meniuc scieti-mi-l va rog mult. As cauta dar trebuie sa plec la dansuri. fundita...
Scrieti-mi va rog 3 poezii de George Meniuc... Funda!
Buna TPU...:X Vreau sa`mi schimb numele pe facebook...si nu stiu ce nume sa-mi pun :-? Da-ti-mi va rog niste nume care le pot pune pe facebook...>:D? (mai mult)
Stiti cate ceva despre dezvoltarea durabila dau fundita plzzz :o3
Can d o sa fie sfarsitullumi (apocalipsa) ca uni zic ca in 2016 uni in 21 mai 2011 si uni zic ca in 21 decembrie 2012 fundoaie
Nini Revine pe Disney Channel Luni 14 Martie De La 19:30! :X
Cum pot sa fac sa imi apara reclama pe mijlocul siteului? cum se intampla si pe TPU si pe alte siteuri? funda +vot
A cui e proverbul "Zambeste maine poate fi mai rau."?
Neata(:|. Am la civica o tema de facut: Rasismul, antisemitismul, xenofobie, sexismul sunt modalitati topice de discriminare. Trebuie sa exemplific cazuri. Cine imi poate da un exemplu pentru fiecare?...? (mai mult)
pe ce satelit stau norvegienii doresc programe din norvegia ofer funda
Masina mea de spalat nu primeste apa si dupa 4minute se opreste iar pe afisaj apare FH. Unde poate fi defectiunea?
ro! Dateti si voi un click http://fripta.com/u.php?user=bogdan11 plss si datetil mass si pe mess! Multumesc Funda+vot(dau la toti vot)!
Cum sa scap de temperatura mai repede ca vreau sa ma duc la scoala am luat medicamente... dar ce as mai putea lua in aceasta situatie.
Salut am si eu o problema am internet de 100mb/s si imi descarca cu 1, 4mb/s si asta uneori asa descarca cu 500 600 de kb/s ce pot face?
Am o nemultumire :( de ce dureaza asa mult sa mi se aprobe o intrebare? Am asteptat 4 ore acum numai ca intrebarea sa fie aprobata :( NESATISFACATOR :| Nu vreau sa acuz pe nimeni dar poate sa va reglementa...? (mai mult)
Ii rog pe cei care au avut cont pe www.ziare.com sa ma ajute in dezactivarea contului meu de pe acest site, deoarece am cautat informatii despre ajutor in dezactivare si nu am gasit nimic. Va...? (mai mult)
Ce inseamna "sana hasles"?
am si eu o problema cu laptopul.scoate un sunte ciudat in jurul tuchpadului.ideea ca sunetul asta se repeta la un interval de cateva secunde si este cam stresant.nu e de la cooler cu siguranta.cred...? (mai mult)
Stie careva un joc de wwe cu tlc online sau pc? dau funtzita si vot
Daca stiti cu ce program a fost editata imaginea http://1.bp.blogspot.com/_7yXjGEdyKJ8/TIOSh42oCtI/AAAAAAAABSs/CJQOLM6RkAo/s1600/Break_Dance_wallpaper_version_by_ahmedart.jpg va rog BUZZ ID: undergroundfive...? (mai mult)
POZA: http://1.bp.blogspot.com/_7yXjGEdyKJ8/TIOSh42oCtI/AAAAAAAABSs/CJQOLM6RkAo/s1600/Break_Dance_wallpaper_version_by_ahmedart.jpg Daca stiti programul cu care a fost editata poza va rog "mass" la ID:...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu daca este bine sa lasi un laptop la incarcat non-stop? am auzit ca ar fi mai bine atunci cand il inchid sa-i scot si bateria chiar vreau cateva sfaturi :*dau si fundita daca sunt bune...? (mai mult)
Cum fac sa primesc pisicuta si catelus la barn buddy pe hi5? Nu caine de paza.Catelus mic si pisicuta. FUNDA!
Care mascul " zideste" femela pe timpul pontei si o hraneste pe ea printr'o gaurica? ma refer la pasari. funditaaa! 1
Cum pot face monede facebook? Nu la jocuri, monede de facebook fara sa le cumpar?
Cine stie cum pot face monede hi5? Nu la barn buddy, monede hi5, fara sa le cumpar. FUNDA!
Heii buna TPU:). sunt in clasa a8a dar sunt venita in romania din clasa a7a.si am intrebat cum imi va lua mie in calcul media pentru a intra la liceu si mi-au zis ca imi va lua numai mediile generale din...? (mai mult)
Flosesc winamp.Si vreau sa fac o chestie da nu imi iese. Vreau ca atunci cand ruleaza o melodie winampu sa nu mai fie in bara. Adica poate sa fie in toolbars sau doar in procese dar nu il mai vreau in bara...? (mai mult)
Hello TPU! Stie cineva daca exista pe net melodia de la sfarsitul emisiunii In Premiera? Daca da... Unde o pot gasi?:d
Am revenit cand vreau sa instale driverele imi spune"no mixer device". Si am 2 lamaii cu semnul intrebarii "other device" si "pci device" ma puteti indruma va rog.Am un CD cu drivere de la calculator "foxconn...? (mai mult)
Un program cu care sa downloadez videourile de pe net?
Cu ce sa modific melodii in afara de virtual dj sa fac melodia cum vreau eu sa modific versuri... daca se poate! Funda + vot!
Cum fac sa adaug fotografi fara sa creez album nou pe facebook(sa adaug tot in albumul care il am):D Funda:>
recet intrasem pe contul meu TPU si aveam X puncte. am intrat azi si aveam X + inca 300 puncte. am tot atatea funda :D FUNDA PT CEl mAI BUN RAPSUNS ( PM daca nu dau funda...? (mai mult)
Buna!:) Cum pot sa fac si eu chestie dinasta?;;) http://imgur.com/h0bxJ.png
Hey Tpu...Care ciclu de mituri cuprinde episodul cu enigma Sfinxului?{Dau funda}
Cum se numeste melodia din acest videoclip http://www.youtube.com/watch?v=lf9J96KAhXA&feature=fvwrel
Dupa pareara voastra...care este cel mai bun telefon LG si pretul sa nu depaseasca 500RON.si sa imi spuneti de ce:D
Hey TPU... vreau si eu pentru hi5 mesaje de stare localitate de origine chestii din astea dar dragute dau funda
Dau FUNDA! din ce magazin din romania pot acizitiona asa ceva? http://cgi.ebay.com/Protective-Faux-Leather-Protector-Cover-LG-KP500-/330541146379?pentru=LH_DefaultDomain_0& hash=item4cf5c9a10b#ht_2008wt_1139...? (mai mult)
Cum ma pot comporta cu un baiat de 25 ani care are sindromu skrizofenia acuta, e fratele meu, nu mia mai facut probleme cu ""durerii-le"" sale de cateva luni, zilele trecute so speriat de ceva, si...? (mai mult)
Am instalat antivirusu AVG si de fiecare data cand scanez imi apare " no infected " cred sau ceva de genu am impresia ca e asa la vrajeala chiar asa sa nu fi luat eu nici un virus?
Unde pot sa-mi decodez telefonul si cat costa?(e blocat in vodafone)
Cine imi poate spune si mie exemple de mijloace de comunicare intre indivizii unei populatii dintr. o biocenoza?
Am văzut un film sâmbătă seară(adică pe 12.03) pe TVR1, genul mi se pare că era dramă, şi era vorba despre un bărbat căruia i-a murit soţia şi, după moartea sa (ea făcea pantofi) s-a uitat...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste exercitii sa le fac acasa pentru a stagna cresterea in inaltime sunt foarte inalt la varsta mea dau funda:X:*
As vrea sa gasesc cateva metafore pentru o raza de soare...pentru cea mai reusita dau fundita. :)
Ce sa fac daca este un cutremur la noi in tara?
stie cineva cum poti lucra in gimp in asa fel in cath sa faci o culoare transparenta, de exemplu sa pun un fundal cum ar fi o pisica si dupa sa aplic un mov transparent.imi puteti spune care ar...? (mai mult)
Buna!:* Am la Civica de facut o tema: Explicati daca este corect ca o persoana vinovata ca a accidentat mortal o alta persoana pe trecerea de pietoni sa aiba drepturi garantate de lege.Care ar fi aceste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!