Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva un site unde pot urmari si eu toata emisiunea integrata "ROMANII AU TALENT?"...Ms frumos:*
sunt nou si ca prima mea intrebare ar fi:CUM AS PUTEA SA FAC UN FILMULET PE SAMP? Astept raspunsuri! multumesc
Cum pot pune poze pe profil si muzica la hi5 ca pe acest site?:http://www.hi5.com/friend/p423287932--%E2%8A%99Bia%E2%99%A5Dudii%E2%8A%99--html sau cel mai mult ma intereseaza cum a facut acea kestie cu...? (mai mult)
intentionez sa dau la bucuresti la jurnalism si chiar as avea nevoie de niste pareri.can you help me?:*
Care e cel mai bun browser pentru internet de la upc?;) dau funda
Aveti un link ca episodul din next top model din data de 03.03.2011?;;):X Fundita!
Care sunt cele mai usoare tigari?
E unde pot downloada photoshopu'... dau funda.pls
Hey, numai ce m-am inregistrat pe site si nu inteleg cum e cu fundele, si nu pot sa-mi bag nici poza la profil...nu scrie ca trebuie sa o incarc, trebuie o anumita dimensiune sau tip?
Buna, Vreau sa fac un site de genul http://www.forte-games.com/ Dupa cum se observa il am si la status, ca sa il accesati mai usor, cum as putea sa creez un site cu asfel de jocuri? Si daca creez...? (mai mult)
Cum deblochez caracterele la naruto-arena.com? Am auzit ca prin misiuni dar cum fac misiuni? Va rog please help me! Da-ti niste instructiuni in romana va roooooog! dau funda
Sunt la prietena mea cea mai buna, dorm la ea, aveti idee ce sa facem? Ne plictisim de moarte, in afara de plimbari, shopping, tv, filme, bataie cu perne, parada modei. Vreau ceva fain...? (mai mult)
Stiu ca se poate face un folder si intri acolo si vezi tot ce s-a vorbit pe messenger de pe calculatorul asta. Stiti cum se face si cum se foloseste?
Cine imi modifica si mie 2 poze in photoshop?:-d Sa-kmmi lase id pe privat Dau fundaAaaaa>:D
Nu imi merge placa video :-? cred cand vreau sa vad un videoclip imi apare o pagina si ma scoate de pe "youtube " si nu numai, in schimb daca vreau sa ma joc merge. Spuneti-mi ce sa fac. Nu ma prea...? (mai mult)
Cum se cheama melodia aia...parodie de la We Will Rock You in romana:) FUNDA
Am o problema nu pot sa instalez driverul audio plz need help am instalat win xp 200 si nu imi merge sonoru
Cum pot sa incetinesc cresterea parului dupa epilare? Nu este ceva solutie crema... orice pentru asa ceva?
Cum gasesc fisierele pe care le-am ascuns (hidden) nu merge sa dau la tools -> show hidden file...si sa le caut in SEARCH...inafara de metodele astea :) FUNDA
Ce programe pentru inregistrare audio stiti?
Am instalat in calculator flash palyer si cand dau la messenger nu imi apare imaginea aia cu emotionul ala care doarme?:( din ce cauza? va rog spuneti-mi :X dau funda + vot
Vreau si eu eseu despre Romania in relatiile internationale ale secolului XX.Imi trebuie sa invat, as vrea si alte eseuri daca aveti(pentru clasa a 12-a) orice intra in programa pentru bacalaureat.Va multumesc!...? (mai mult)
As vrea si eu un eseu despre geneza si organizarea politica statala a romanilor din Evul Mediu.Imi trebuie pana luni.Va multumesc.
Vreau un cont de metin2 Tim.Cine e dispus da dea VOT+FUNDA (Mesaj Privat)VA rog frumos
Azi dorm la o prietena si nu avem ce face. Puteti sa imi spuneti si mie ce sa facem deseara(nu stiu daca am scris corect). Cel mai bun raspuns primeste funda! URGENT!
Salz TPU. As dori un site cu teme pentru samsung E 210... Funda:-d
In ce magazine as putea gasi slim patch? Ma intereseaza doar unde si eventual in ce oras si nu vreau sa vad raspunsuri de genul nu este bine sau altceva
Face galagie cooler-ul de pe carcasa. cum il curat corect si cu ce il ung? In garatie mi la suspendat; ( acum am vazut) cand am inlocuit sursa. cum este normal? Sa bage aer in calculator sau sa scoata...? (mai mult)
Buna TPU. va rog, care stie, spuneti-mi si mie cat costa o antena parabolica de la dolce ca am cautat si nu gasesc :((pls help!
Unde sa ma uit sa vad ce fel de server am la metin? funda la cine imi zice
Pot baga ceva facut in powerpoint la mine pe site gratuit? Daca da cum?
Cum imi schimb numele la messenger? funda + vott
Http://www.youtube.com/watch?v=eYqpcq4QpIU&feature=related va rog de unde pot sa descarc aia hak-ul ala? cnn imi da funda si voturi
Cati metri poate sa rezste sub apa un ceas CASIO F-91W?
Hello. Stie cineva cand se va deschide Cinema Multiplex in Suceava? [La Iullius Mall.]. Dau funda + vot.; x
Va rog frumos imi compuneti si mie o melodie frumoasa orice gen in afara de manele dar sa fie romaneasca si compusa nu luata de pe net va rog mult dau funda
Cum pot sa ma joc si eu pe facebook "'Badoo" sau "adevar si provocare" vreau pasii pe care trebuie sa-i urmez... dau funda la cel care ma ajuta!
Am incercat sa ascult muzica pe youtube si nu se mai aude nici cum sonorul. Si am ascultat azi muzica din calculator si a mers. E ceva cu broswerul? Si la filme face tot asa...
Nu am inteles ceva la mate! De exemplu, in numarul 245, 639, care e cifra sutimilor si cifra zecimilor?
Am windows 7 si aveam niste poze in 'Pictures' iar acum nu mai sunt. este posibil sa se stearga singure?
Numele meu este Bogdan si mi-am facut un blog. Imi puteti spune cum fac sa intre cat mai multa lume? Multumesc anticipat Blogul meu este : http://pbdxxx.blogspot.com
Salutare am si eu un laptop hp 625 iar placa video este integrata si imi zice ca este preluata din ram, am 2 gb ram daca imi mai iau o placa de 2gb imi merg mai bine jocurile la el sau trebuie sa fac eu...? (mai mult)
Pentru cei din bucuresti...va rog help my cum ajung pe strada rosseti? care e cel mai apropiat transport public care ajunge in apropiere? eu stau lenga cora pantelimon... URGENT IN 2 ORE TREBUIE SA AJUNG? (mai mult)
Buna TPU.ro ~!~ cum pot sa-mi fac si eu un site cu desene animate vreau fiecare pas si fiecare program de care am nevioe multumesc anticipat! funda:!
Pentru cei care au suflet va rog un vot aici http://www.24monden.net/2011/03/votati-24monden-blogul-saptamnii.html
Bună, Aș vrea să fac ceva frumos din origami potrivit pentru 8 martie, pentru mama mea. Vreau un site cu toți pașii, foarte expliciți, orice pas explicat. Puteti să mi scrieți și aici dar...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=3DFz_zhwYgY&NR=1 de unde pot sa descarc asta? hak-ul ala pentru metin? funda
Http://www.youtube.com/watch?v=3DFz_zhwYgY&NR=1 de unde pot sa descarc asta? funda
Http://www.youtube.com/watch?v=AjDU4A0HJ2c Cum se numesc melodiile din acest video?
Va rog mult ajutati-ma :((:(( cand dau pe un videoplip pe youtube :( imi apare alb nici nu vad volumul doar alb im iapare din ce cauza este:( va rog spuneti-mi, :((:(( deci mi se aude doar ca nu my...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!